mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
pa nego :wink:Silmaril:Ma nick je cool,sto znaci da si poznavalac...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nego :wink:Silmaril:Ma nick je cool,sto znaci da si poznavalac...![]()
jao vi i taj vas 666.. jel znate uopste odkle taj br? :shock: :? 8)Black_Swan:Miss_worms:Ja sviram gitaru,ali sam daleko....
Wow :shock: Imas(imala si u trenutku kad ovo pisem) 666 poruka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpajustivlim:Nisu mi dali dusmani

Shaggy je ipak malo-mnogo muzevan za moj ukus, :?Mike girl:pa Shaggy 8)Führer.:Ona devojka iz grupe je za blud dusu dala. 8)one step closer:Dobra im je jedino ova HEY MAMA,ona WHERE IS THE LOVE je sra.. zivo.Devojka iz grupe se dobro oblaci
i zato ti ga velikodusno prepustam. 8)Eto vidis kako se ona provrednila.mortishaaa:zamolila bih te da malo pogledas pre nego sto otvaras teme.. tema postojala.. sad cu da ti nadjem :wink:
Sve sto je trebalo da uradis jeste da pitas.
(pardon)
mortishaaa:niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpajustivlim:Nisu mi dali dusmani![]()

Führer.:Sad ja nisam shvatio???? :shock: :shock: A jesam, :?. Idi bre vesela zeno potpuno si me zbunila!!! :?mortishaaa:ok shvatila samFührer.:perKeeeeeeee ona ne zna ko si\sta si!!!!!! :x Ma gde je to hiper-veselo stvornje?:? perKee stvori se...... sad...... ne, ne..................... sad....... neeee ma stvorice se videces ti svoga boga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ta mala meni nesto da radi???
![]()
8)
ceka ti si priccao o onoj maloj? :shock:
:?
:shock:Führer.:Ja to nisam rekao. :? Mada.....mortishaaa:bla bla bla..
sta mi bi sad trebali njih da pljujemo :shock:![]()
![]()
![]()
8)Ne, perKee ona me zaj*bava,mortishaaa:Führer.:Sad ja nisam shvatio???? :shock: :shock: A jesam, :?. Idi bre vesela zeno potpuno si me zbunila!!! :?mortishaaa:ok shvatila samFührer.:perKeeeeeeee ona ne zna ko si\sta si!!!!!! :x Ma gde je to hiper-veselo stvornje?:? perKee stvori se...... sad...... ne, ne..................... sad....... neeee ma stvorice se videces ti svoga boga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ta mala meni nesto da radi???
![]()
8)
![]()
![]()
ceka ti si priccao o onoj maloj? :shock:
:?
i ja sam zbunjena:shock:
dolazi ovamo :x .......Führer.:Eto vidis kako se ona provrednila.mortishaaa:zamolila bih te da malo pogledas pre nego sto otvaras teme.. tema postojala.. sad cu da ti nadjem :wink:Sve sto je trbalo da uradi jeste da pitas.
![]()
ops:
ops: faja
ops:
ali ne radi mi pretraga ponovo.. tako da nista od toga danas :x 8)mortishaaa:Führer.:Ja to nisam rekao. :? Mada.....mortishaaa:bla bla bla..
![]()
![]()
![]()
![]()
:? :shock: mi se definitivno ne sporazumevamo
8)
Ma mi se sporazumevamo samo ti to jos uvek ne znas .

oces da mi das da ih cujemgoodday:jaaaaaaaaaooooo....obozavam ih....
proveo sam celo teen doba uz njih.....
himna je bila "everything about you"![]()
Jel shvatas ti da ti fali jos 2 posta pa da slavis jubilej!!!!!!!!!!goodday:jaaaaaaaaaooooo....obozavam ih....
proveo sam celo teen doba uz njih.....
himna je bila "everything about you"![]()
e bre sta ti meni "Führer.:mortishaaa:niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpajustivlim:Nisu mi dali dusmani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" ne mi izvrces reci.. oces da te ucim sta se zove MUZIKA i KVALITET!!! 
ali neeeeeeeeeeeee opet me zbunjujessssssssFührer.:Ne, perKee ona me zaj*bava,dolazi ovamo :x .......

mortishaaa:e bre sta ti meni "Führer.:mortishaaa:niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpajustivlim:Nisu mi dali dusmani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

coool a kad cu saznati.. :shock: ma bedak kad ti je spor mozak :shock:Führer.:mortishaaa:Führer.:Ja to nisam rekao. :? Mada.....mortishaaa:bla bla bla..
![]()
![]()
![]()
![]()
:? :shock: mi se definitivno ne sporazumevamo
8)
![]()
![]()
Ma mi se sporazumevamo samo ti to jos uvek ne znas .
![]()
![]()
![]()
![]()
8) :shock: 
Muzika i kvalitet?! To je za nju ocigleno samo pojam.mortishaaa:e bre sta ti meni "Führer.:mortishaaa:niko ti nije priteko u pomoc :shock: jadna nasa Stoya, vidis gde je trpajustivlim:Nisu mi dali dusmani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ok pocinjem da crtam :? perKee :? -> per-Keemortishaaa:ali neeeeeeeeeeeee opet me zbunjujessssssssFührer.:Ne, perKee ona me zaj*bava,dolazi ovamo :x .......
![]()
![]()
![]()
ili -> Kee-per
-> citaj dalje Keeper.