ima li hopera????

Mike girl:
guitarrr_babe:
... pa, ono, ne znam po cemu su LP drugaciji od njih, ali ono... :roll: mnoooooogo je ovakvih tema...
nemoj da nam dirash LP,oni nemaju nikakve veze sa tim loodajama shto pevaju i pale se.
Ja volim MTV ali ne slusham tu vrstu muzike tipa Britney,Madonna i ostalo...
E nemo' baku da mi diras. Baka Madona je pican i ona se ne dira!!! Jeste da je ne slusam ali je postujem a trebali bi i vi makar malo. :x

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
cek koje pitanje? zaboravih? :shock: :?
ima da dodjes do nas!!!!! :twisted: i da budes sa nama :twisted:
i da, ova mala sve odmah savata i pouzima ih brojeve :lol:
Babe hvala na podrsci 8)

E ovo ja smatram uvredom. :evil: A sta ima Perkee da kaze na ovo? :?:
sorry :oops: :oops: pa nisam ja nista lose mislila.. samo zezam ovu malu :cry:
ko je/sta je Perkee?????? :shock: :? :roll:
perKeeeeeeee ona ne zna ko si\sta si!!!!!! :x Ma gde je to hiper-veselo stvornje? :?: :? perKee stvori se...... sad...... ne, ne..................... sad....... neeee ma stvorice se videces ti svoga boga :lol: :lol: :lol: :lol:

DevouredSoul:
Slusham Enigmu, deep Forest, Dead Can Dance, Loreenu McKennitt, Enyu, Budha Bar... itd....
Sad shta je tu ambiental shta nije u to ne ulazim...
Ali eto, to su grupe koje gotivim a da su te vrste, ili bar priblizhno te vrste.

Enigmu posebno volim, spotove pogotovo. Ljudi su genijalni.
Kao sto rekoh-Enigmu bas gotivm, posebno u poslednje vreme, pesma Sadeness part I je fenomenalna, kao i ostale pesme.
Slazem se da su spotovi strashno dobri, nekako su misticni i ostavljaju neki cudan utisak kad ih gledas(barem na mene)... :P
I od Loreene sam cula neke pesme i zaista ima sjajan glas. Super su pesme The mummers dance i The highwayman(iako je dugacka jako je lepa)....

Führer.:
Mike girl:
guitarrr_babe:
... pa, ono, ne znam po cemu su LP drugaciji od njih, ali ono... :roll: mnoooooogo je ovakvih tema...
nemoj da nam dirash LP,oni nemaju nikakve veze sa tim loodajama shto pevaju i pale se.
Ja volim MTV ali ne slusham tu vrstu muzike tipa Britney,Madonna i ostalo...
E nemo' baku da mi diras. Baka Madona je pican i ona se ne dira!!! Jeste da je ne slusam ali je postujem a trebali bi i vi makar malo. :x
samo sam rekla da je ne slusham...niko ne kaze da je bzvz

U settings imas da odredis koliko fajlova odjednom mozes da skidas i koliko drugi mogu da skidaju od tebe. Vise fajlova odjednom se skida jednostavnim klikom na svaki fajl koji zelis da skines. Remotely queued i broj iza znaci da se korisniku nakacilo vise onih koji bi da skinu fajl nego sto treba i da si onda na cekanju a broj znaci koji si po redu.

Jel jasnije?

gorannk:
Sto se tice Stoje,stvarno ima dubok i odvratan glas,pesme tu i tamo.Samo uopste ne znam kako je uspela da bude tu gde je sada.
Aaaaaaaaaaaa,pa jesi li ti normalan?? :shock: :shock: :shock: :shock: Vidi ti njega,kako smes...Sad cu ja da zovem Mortishu da to sredi...Kako se bre usudjujes da diras STOYU CARICU??? :shock: :shock: 8)

mortishaaa:
stivlim:
Evo danas smo u skoli slavili poslednji dan i nije bilo
nista od Stoya-e, nadam se da ce na vecerasnjoj zurci biti popravni.
ako ne budeeeee :evil: :evil: :evil: :x :twisted: ZOVI ME!!!! :twisted:

E ostao sam do fajronta, a to je bilo negde oko 3.30 i nista. Do 2.00 su pustali onu odvaratnu stranu muziku, pa onda one kic krmace poput Seke Aleksic(btw. bruka mi
prezime), a nista od nase Stoya-e :x :cry:

stivlim:
mortishaaa:
stivlim:
Evo danas smo u skoli slavili poslednji dan i nije bilo
nista od Stoya-e, nadam se da ce na vecerasnjoj zurci biti popravni.
ako ne budeeeee :evil: :evil: :evil: :x :twisted: ZOVI ME!!!! :twisted:

E ostao sam do fajronta, a to je bilo negde oko 3.30 i nista. Do 2.00 su pustali onu odvaratnu stranu muziku, pa onda one kic krmace poput Seke Aleksic(btw. bruka mi
prezime), a nista od nase Stoya-e :x :cry:
:shock: :shock: :shock: pa sto ti ne uze to malo pod svoje! :shock: da im pokazes sta vredi! Staa Stoya znaaaaaaaaaa :D :D

Back