Deya
Zainteresovan član
- Poruka
- 171
Bilo ko........???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock: :shock: :shock: :? :shock: :? :shock: :shock: :?nevesela:202 je isuvise seljacka za moj ukus :?

blago tebi :wink: si kupio/la kartu? :?Silmaril:
Majls je bio ludak, koji je snimio preko 60 albuma, tako da 3 albuma za jedan dan mu nije bilo problem, inace on je sve svirao iz prve, nije ono:nije lose , ali ajde jos jednom...chovek:majls dejvis je u jednom danu snimio 3 albuma ///zhurilo mu se da potpishe za neki "major label" pa da bi isposhtovao ugovor sa predhodnim izdavachem seo i izduvao tri sata... inache njega su isto prebili ispred kluba... panduri (belci) zato shto su istripovali da je neki bednik... mislim da je posle postao rasista
Black_Swan:Sjani su,naravno,mada ja ne znam puno pesama od njihMnogo je lepa ona "soldier of fortune" i jos jedna mi se mnogo svidela ali ne mogu da se setim naziva :?
nemoj da nam dirash LP,oni nemaju nikakve veze sa tim loodajama shto pevaju i pale se.guitarrr_babe:... pa, ono, ne znam po cemu su LP drugaciji od njih, ali ono...mnoooooogo je ovakvih tema...