ima li hopera????

mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
Jel to subota ili nedelja?! :?
nedelja :D oces ti? :D :D :D
Ako nagovorim Mitju da me prosvercuje u dom ili ostatak ekipe da ostanu celu noc samnom u parku na klupi.
sta god da pricas.. jer te ja nista ne razumem :roll: uglavnom.. javi mi OBAVEZNO ako ides :wink:
Mrka kapa, kraj godine a mene muci istorija. Mada ako do tad odlucim da pobegnem od kuce i ne vratim se nikad vise (ako pobegnem necu ni smeti da pomislim da se vratim ikad) javicu ti i otici cu na koncert. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :(

meni sse evrovizija nije uopste svidela...
na prvom mestu...skoro sve pesme su bile na isti fazon...i sve su bile na engleskom!(zeljku svaka cast!) ******, ja mislim da bi t trebalo zabraniti. pa evrovizija je zato da bi ljudi culi sta se slusa i u nekim drugim zemljama, a ne da bi se svi poistovetili i samo gledali ko ce pobetiti...sramota!
pravo da vam kazem kad sam cula ove nase balkance, bila sam ponosna na zeljka!

DabaMAN:
Shinoda:
Nidza90:
DabaMAN:
Bas sam cekao da neko postavi ovaku temu. Mislim da je pesma odlicna, inace i volim da slusam D12 i Eminema.
bravo care

E ubite se mooooooooooooooooolliim vas!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
A po cemu je to pesma odlicna kewe vam???
Jel po debilnom spotu? :roll:
Ili "repovanjem" ko da su retardirani? :roll:
Ili samo po debilnom textu i temi? :roll:
A njvise od svega sto mrzim jeste kad mi neko kaze da je hip-hoper zasto sto slusa Eminema, 50 centa i kompaniju koji su vezu sa rapovanjem izgubili sa prvim platinastim cd-om!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Eminem je prvi pravi beli reper i njegova muzika je posebna zato jer se dosta razlikuje od dosad vidjene kod recimo 2Pac-a i kompanije.

Izvini molim te ko je tebe to tako lepo slagao da je eminem prvi beli reper? :?
Eminem je prvi beli reper koji je stekao kintu tako sto se nacisto komercijalizovao i upropastio rap TOTALNO!!! :x
Jel ti to mozda znas zato sto pratis aktivno muziku vec 10 godina??? :?
Da razlikuje se,ali ne po kvalitetu...nego po debilnim textovima koji nemaju veze sa zivotom (o cemu rep inace treba da peva, tako je i nastao), po javnim prozivanjima ljudi, po shugavim beatovima na koje niko ne obraca paznju jer su njesra!!!!!

DabaMAN decko ti si glup ko ku*ac.. prvi beli reper hahaha.. izvini si ti cuo mozda za legendarni old school sastav House of Pain?? Haha vidim da nisi sta su oni bili crnci?? Jbt kako si glup decko oni su radili dok nije bilo pojma o eminemu niti o njegovorm radu.. drugo nije on jedini beli reper.. Gde su Sage Francis, Sole, Aesop Rock, EL P, King Size, Esoteric, Evidence iz Dilated Peoples, i jos mnoogi.. samo sto tvoje "poznavanje" HH-a je toliko ogromno da znas samo za Eminema.. Tako da jezik za zube, pa pametuj negde drugde..

DabaMAN:
Rekao sam prvi PRAVI beli reper!!! Je*bote ljudi jel vi znate citati??!

Pravi?? Daj idi malo studiraj HH pa onda prosipaj pamet.. Decko je komercijala nikad veca, on je jeben MC, samo sto je taj talenat prodao za pare, prestao je da radi to zbog hopa nego radi zbog para, ne radi za sebe nego za druge, i samim tim je pooko na kvalitetu.. A ovi koje sam nabrojao su trenutno 20puta bolji nego on, koji 20 u poredjenju sa njegovim zadnjim albumom covek ne moze da im prismrdi.. tako da ono pamet prosipaj kad je steknes, ovako samo ispadnes piglu ;)

Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
Jel to subota ili nedelja?! :?
nedelja :D oces ti? :D :D :D
Ako nagovorim Mitju da me prosvercuje u dom ili ostatak ekipe da ostanu celu noc samnom u parku na klupi.
sta god da pricas.. jer te ja nista ne razumem :roll: uglavnom.. javi mi OBAVEZNO ako ides :wink:
Mrka kapa, kraj godine a mene muci istorija. Mada ako do tad odlucim da pobegnem od kuce i ne vratim se nikad vise (ako pobegnem necu ni smeti da pomislim da se vratim ikad) javicu ti i otici cu na koncert. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :(
:cry: :cry: bedak.. :cry: :cry: drugi put :wink:

Back