pekan000
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel ti ova brojka nesto znaci 105 000 ?Incognito:Nema jos Sillicon Pack-a finalne verzije, ali zato ima SP 1 beta... Nezgodan je sto ima tendenciju ispadanja i eksplodiranja u zonama sa nizim pritiskom, narocito na visokim planinama i u avionima...
Na stabilnosti jos uvek rade ljudi iz Ceca Studio-a, dok grupa Obilic radi na finalnom obliku SP-a...![]()
jao vidi malu.. sta sad jedino tvoja vazeca tema! c c c...Courtney:@ svi ostali: Tema je otvorena da bi bila jedina. tj. da ih ne bi bilo vise, mislim sta ima da vam objasnjavam, moj forum...![]()
![]()
![]()

Eminem je prvi pravi beli reper i njegova muzika je posebna zato jer se dosta razlikuje od dosad vidjene kod recimo 2Pac-a i kompanije.Shinoda:Nidza90:bravo careDabaMAN:Bas sam cekao da neko postavi ovaku temu. Mislim da je pesma odlicna, inace i volim da slusam D12 i Eminema.
E ubite se mooooooooooooooooolliim vas!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
A po cemu je to pesma odlicna kewe vam???
Jel po debilnom spotu?![]()
Ili "repovanjem" ko da su retardirani?![]()
Ili samo po debilnom textu i temi?![]()
A njvise od svega sto mrzim jeste kad mi neko kaze da je hip-hoper zasto sto slusa Eminema, 50 centa i kompaniju koji su vezu sa rapovanjem izgubili sa prvim platinastim cd-om!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DabaMAN:Zamislite da Zeljko pobedi, pa sledece godine mi organizujemo Euroviziju. Pa odakle nam pare ljudi?!![]()
...radise o tome da midi fajl, mogu da rasclanim,kako bi iskoristio ritam sekciju i bas pratnju,naravno i linije.Dali postoji takav program igde ga mogu naci.HVALASisaDaPimp:A mogo bi da pojasnis sta zelis sa tim midi fajlom kakvo preuredjivanje, ovako imas pun k programa sa kojim ces da otvoris midi fajl.. reci shta hoces sa njim, a ne treba mi program.. preuredjivanje midi fajla.. sve si reko..

Ja nisam rekao da ne idem uopste. :? Samo vise volim da vama ostanem anoniman. :? Mislim nije da vama nesto fali (daleko bilo), nego sam ja takav, znate vec.guitarrr_babe:E, pa ja IDEM, Fuhrer, pa ti vidi!!! Uta-ta, nisam jedna od ONIH koje necu imenovati a koje ne idu!![]()

Courtney:Ides s namaFührer.:E a pazi ovo ja tebe teram da ides, a ja uopste ne idem sa vama, a oni koji bi trebalo da idu sa tobom premudro cute. Ipak ne bih te terao da ides da ne mislim da ce biti SRAVA 8)mortishaaa:ma salim se, nemoj odmah da se ljutisFührer.:Skreces temu. Ako neces ovako da kazes posalji PP (u poverenju), a ako neces uopste da kazes ok ja te razumem.![]()
sto se tice konc. rekoh da ih ne volim.. mada cu mozda i ici kad mi vi svi vec kazete da idemneam sta posebno da kazem.. nemam neki razlog ni da idem, ni da ne idem :wink:
![]()
@ svi ostali: Tema je otvorena da bi bila jedina. tj. da ih ne bi bilo vise, mislim sta ima da vam objasnjavam, moj forum...![]()
![]()
![]()