ima li hopera????

Incognito:
Nema jos Sillicon Pack-a finalne verzije, ali zato ima SP 1 beta... Nezgodan je sto ima tendenciju ispadanja i eksplodiranja u zonama sa nizim pritiskom, narocito na visokim planinama i u avionima...

Na stabilnosti jos uvek rade ljudi iz Ceca Studio-a, dok grupa Obilic radi na finalnom obliku SP-a... ;)
Jel ti ova brojka nesto znaci 105 000 ?

Pa udjosmo! :P
Moram da priznam da i nisam svo vreme gledala, gledala sam kad je pevao Zeljko i jos ponesto. Pa ovako, meni su neki bili i vise nego glupi, ne znam sad tacno, ali nisu bili nesto. Zeljko je po meni bio dobar, nisam pristrasna zato sto je nas, ali bio je dobar. Inace ja ga licno ne slusam, ali kad je u pitanju tako neki festival, naravno da podrzavam nasu zemlju! Meni inace drago sto i Tose prosao, ipak svi su oni nasi tu negde...
Al Deen mi ji bio smesan...xaxaxa, kako se samo uvija, ludilo, ali ajd, to im je kao svetski 8)

Da li ste culi i kako vam se svidela pesma CRNO-BELA RUZA koju pevaju Zorana i Dordje Pantic. Po meni pesma je odlicna. Takodje vas molim da mi ne dajete svoje utiske kao navijaci vec da kazete svidja li vam se pesma ili ne. Ja sam inace Zvezdas ali po meni pesma je odilicna i da vas vise ne gnjavim molim vas za misljenje!

Shinoda:
Nidza90:
DabaMAN:
Bas sam cekao da neko postavi ovaku temu. Mislim da je pesma odlicna, inace i volim da slusam D12 i Eminema.
bravo care

E ubite se mooooooooooooooooolliim vas!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
A po cemu je to pesma odlicna kewe vam???
Jel po debilnom spotu? :roll:
Ili "repovanjem" ko da su retardirani? :roll:
Ili samo po debilnom textu i temi? :roll:
A njvise od svega sto mrzim jeste kad mi neko kaze da je hip-hoper zasto sto slusa Eminema, 50 centa i kompaniju koji su vezu sa rapovanjem izgubili sa prvim platinastim cd-om!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Eminem je prvi pravi beli reper i njegova muzika je posebna zato jer se dosta razlikuje od dosad vidjene kod recimo 2Pac-a i kompanije.

Tehnički, nije plagijator. Po ugođaju je skoro ista, to je očigledno, ali se melodija po taktovima razlikuje, što se takođe da jasno razabrati.

Svejedno, nije dobro što je to uradio - komponovao toliko sličnu melodiju - to uopšte nije naš etno zvuk, već neki turski, orijentalni. Pa ako i pobedi, zlobnici će sa pravom moći da kažu kako, eto, nije Srbija pobedila - srpski zvuk, srpski kvalitet - već orijentalni.

DabaMAN:
Zamislite da Zeljko pobedi, pa sledece godine mi organizujemo Euroviziju. Pa odakle nam pare ljudi?! :(

E, zato mi, najverovatnije, ni nećemo pobediti, iako je ta ljigava sevdalinka ipak, objektivno, najbolja na toj paradi bezbojne i sapunjave "muzike".
Politika i novac će da "odrade" svoje...

cao ljudi!!!Da li ste nekad gledali grand?Interesuje me sta vi mislite o tome?Da li je ono stvarno muzika?
Pevaci su katastrofa a sto je najgore to gledaju i mala deca pa je sad svakoj devojcici uzor Seka Aleksic Indira sa njenim striperima :x ono je strasno !!!

1.Samo mi poslali najpopularnijeg pevača (i Makedonija) na Evroviziju.
2.Sa pokradenom pesmom.Da li ona liči ili je plagijat nije važno.samo pesma u glavnom programu će biti tema sudskog procesa.
3.Ta pesma je previše kvalitetna za to takmičenje.
I iako je Željko peva priznajem ta pesma je previše kvalitetna.
4.Mi za to takmičenje,njegovu organizaciju nemamo para a pošto ni ovo nisu mogli dobro da ga organizuju šta ćemo tek onda mi.
Vi vaš patriotizam prenesite na neku drugu stranu (npr. na paljenje hrvatske ambasede kako ste do sad radili,oboleli od kretenizma da ne kažem nešto gore) i molite se da ne pobedi

Juce sam po prvi put cuo tu pesmu i pao sam u nesvest koliko je glupa. Video sam da se vi ovde lozite, pa kad sam video da pocinje ja ajd da je odslusam, kad ono...
vomit.gif

Ne znam da li Eminem moze jos malo da se iskomercijalizuje, ono je kraj.

SisaDaPimp:
A mogo bi da pojasnis sta zelis sa tim midi fajlom kakvo preuredjivanje, ovako imas pun k programa sa kojim ces da otvoris midi fajl.. reci shta hoces sa njim, a ne treba mi program.. preuredjivanje midi fajla.. sve si reko..
...radise o tome da midi fajl, mogu da rasclanim,kako bi iskoristio ritam sekciju i bas pratnju,naravno i linije.Dali postoji takav program igde ga mogu naci.HVALA

Courtney:
Führer.:
mortishaaa:
Führer.:
Skreces temu. Ako neces ovako da kazes posalji PP (u poverenju), a ako neces uopste da kazes ok ja te razumem.
ma salim se, nemoj odmah da se ljutis :cry:
sto se tice konc. rekoh da ih ne volim.. mada cu mozda i ici kad mi vi svi vec kazete da idem :lol: neam sta posebno da kazem.. nemam neki razlog ni da idem, ni da ne idem :wink:
E a pazi ovo ja tebe teram da ides, a ja uopste ne idem sa vama, a oni koji bi trebalo da idu sa tobom premudro cute. Ipak ne bih te terao da ides da ne mislim da ce biti SRAVA 8)
Ides s nama :!:

@ svi ostali: Tema je otvorena da bi bila jedina. tj. da ih ne bi bilo vise, mislim sta ima da vam objasnjavam, moj forum... :P :lol: :lol:

AAAAAAAAA javila se pasce sneg!!!?!!??!! (A i ne bi bilo tako lose kad bi pao). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back