ima li hopera????

Ustajem tako ja iznenada nocu i pocinjem iznenada da lutam besciljno po stanu, i da, iz nekog neobjasnjivog razloga, vicem "Krv! Zelim krv! Umrite hriscani, pljujem na vas! Ustanite, braco, zveri, spalimo Isusa, pokidajmo mu meso! Aaaaaaaaaaaaaargh!", i onda pocinjem da maltim nesto na norveskom, i sestra me vidi i gurne u krevet, zazuska i peva mi uspavanku da se smirim, a ja kolutam ocima i streljam je pogledom. Ujutru, naravno, nemam pojma sta se desavalo.

Eto, toliko imam da kazem o Burzumu, koji sam, nazalost, imala prilike da cujem.

hell angel:
Neko rece da niko ne moze slusati Cradle of filth i ostati ziv da prica o tome... :? malo je pogresio/la jer znam puno osoba koje to slusasju ukljucujuci i mene i zive su naravno

Ja rekla!

No, tako je.

Negde sam procitala da ko slusa black ne slusa COF, i otud takav moj stav. Nije da ja slusam black, pu pu pu, nego sam procitala kod nekih blekera. Joj, pa znam sta cu da vam posaljem!!!!

Jel' znate 101 pravilo black metala? To sam dobila od, jelte, jednog bivseg decka, i tako mi je bilo smesno da sam morala da sacuvam. Najveci fazon je ako znate neke prave blekere, pa ono, uporedite. Ako ne znate, recite da postujem, vrlo je duhovito, da ne kazem vickasto.

guitarrr_babe:
hell angel:
Neko rece da niko ne moze slusati Cradle of filth i ostati ziv da prica o tome... :? malo je pogresio/la jer znam puno osoba koje to slusasju ukljucujuci i mene i zive su naravno

Ja rekla!

No, tako je.

Negde sam procitala da ko slusa black ne slusa COF, i otud takav moj stav. Nije da ja slusam black, pu pu pu, nego sam procitala kod nekih blekera. Joj, pa znam sta cu da vam posaljem!!!!

Jel' znate 101 pravilo black metala? To sam dobila od, jelte, jednog bivseg decka, i tako mi je bilo smesno da sam morala da sacuvam. Najveci fazon je ako znate neke prave blekere, pa ono, uporedite. Ako ne znate, recite da postujem, vrlo je duhovito, da ne kazem vickasto.
Whenever you don't know what to say,say TrOO Norwegian Black Metal!

Don't be Dany Filth.

Don't be Dany Filth.

Don't be Dany Filth.

Don't be Dany Filth.

Don't be Dany Filth (I think that's enough clear by now 8) )

Tako nesto... :lol: Super je. Mada je ono za "I'm so goth" mnogo bolje :D

I'm so goth that I don't even paint my nails black,I bash them with a hammer 8)

I'm so goth that when I smile people ask me "What's wrong?

I'm so goth that I commited suicide. Twice 8)

Back