ima li hopera????

hell angel:
Evo nekoliko pitanja:
Zasto svi misle da su metalci satanisti i narkomani???
Koji metal najvise volite?
Omiljena grupa?
Da li se oblacite u crno ili...
Kako ste poceli da slusate metal?
DOPISITE I VI NEKO PITANJE,NEKA OVO BUDE SOBA ZA METAL

P.S. Sta mislite o Britney,J.lo i slicnima?

Pozdrav svima! :wink:
- Zato sto mnogi metal bendovi svojom pojavom asociraju ljude da nam dodeljuju takve epitete
-Thrash metal definitivno...mada jako volim i Death i Doom
- Pogledaj moj nickname
-Striktno forsiram crnu boju
- osmi razred

Hehe, pa nije zlato sve sto sija (nije reggae sve sto je zelenozutocrveno).

Ok, dancehall jeste deo reggae-a, ali nije Sean Paul bas najsrecniji primer sta treba cuti. On je za one koji hoce brzo da se sa MTV-a presaltuju na reggae. Daleko od toga da je los (dnchll je super ritam, i Sean se super prodaje u narodu), samo ima boljih.

. . .:
Ima nas onoliko kolko treba.
Znas kako,pricam ti ja sinoc sa mojim milim muzem,i zakljucim da imamo veliki broj zajednickih poznanika,da ima nekoliko ljudi koje bas svi znaju,i da se uglavnom zna ko ide u KST,ljudi se znaju iz vidjenja...ne,ozbiljno,sinoc sam po prvi put primetila koliko u stvari ima malo metalera... :( Mada,bice da ni ne treba da nas bude vise 8)

Courtney:
. . .:
Znas kako,pricam ti ja sinoc sa mojim milim muzem,i zakljucim da imamo veliki broj zajednickih poznanika,da ima nekoliko ljudi koje bas svi znaju,i da se uglavnom zna ko ide u KST,ljudi se znaju iz vidjenja...ne,ozbiljno,sinoc sam po prvi put primetila koliko u stvari ima malo metalera... :( Mada,bice da ni ne treba da nas bude vise 8)
Znas kako kazu "Nije bitan kvanititet vec kvalitet" :)

. . .:
Courtney:
. . .:
Znas kako kazu "Nije bitan kvanititet vec kvalitet" :)
Znam 8) Kvalitetni smo mi... :lol:

Da otvorim i ja temu o mom novom omiljenom bendu :lol: Hehe,ne stvarno,mnogo su dobri...i Varg je lep... :oops: Dobro,da ne smaram vise 8) Omiljena pesma mi je "War",ne podrzavam ni jednu jedinu stvar koju je Varg uradio,ali mi je muzika divna... :) Hehe,da rece mi muz sinoc da su se Varg i Euronymous u stvari pokacili oko neke ribe :shock: Koja je imala 17 godina :shock: Zanimljivo...

A inace,sviraju black,upuceniji ce reci koju tacno vrstu...Varg je valjda u zatvoru (/me je cula da pobegao... :?: ) i to zato sto je ubio gorepomenutog Euronymousa (nisam sasvim sigurna kako se pise :? ),a i spaljivao je neke crkve po NORVESKOJ...lik koji nije bas sam sa sobom...ali koji pravi divnu muziku... :) Ajde sad vi 8)

neznani:
ti che verovatno mislis ne na jazz rock, koji se obicno naziva i fusion jazz, nego na fusion jazz u kom svako svira svoju melodiju koja se kasnije sklapa...zar ne?
oba pravca obozavam, naravno jazz rok je mnogo poznatiji...
stvarno ne mogu da shvatim da niko nikad nije cuoza ovako nesto dobro

Mislim na sve nekomercijalne oblike fusion jazza, a osnovni, od koga je cela ova priča i krenula krajem 60-tih, je naravno jazz rock sa kultnim BITCHES BREW, IN A SILENT WAY albumima M.Davisa. P.S. Mrzelo me je da se prijavljujem, Jazzy je pomenuti "Gost".

Back