C
cooy
Gost
Da li su svi poklonici ove muzike narkomani ili ima i onih koji to nisu? Tj. da li je moguce slusati takvu vrstu muzike bez uzimanja nekih droga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona koja ne zna:stvarno me interesuje sta je u stvari reggae i kakva je to muzika. Molim vas,napisite par reci:wink:
GiNa:to ti je muzika sto ima super dance ritam
i iz Jamaice je ...a super primeri su ti:
Sean Paul
Beenie Man
Wayne Wonder
- Zato sto mnogi metal bendovi svojom pojavom asociraju ljude da nam dodeljuju takve epitetehell angel:Evo nekoliko pitanja:
Zasto svi misle da su metalci satanisti i narkomani???
Koji metal najvise volite?
Omiljena grupa?
Da li se oblacite u crno ili...
Kako ste poceli da slusate metal?
DOPISITE I VI NEKO PITANJE,NEKA OVO BUDE SOBA ZA METAL
P.S. Sta mislite o Britney,J.lo i slicnima?
Pozdrav svima! :wink:

Ernesto_Che:ziva mozda i jesi....al dal si citava :wink:hell angel:Neko rece da niko ne moze slusati Cradle of filth i ostati ziv da prica o tome... :? malo je pogresio/la jer znam puno osoba koje to slusasju ukljucujuci i mene i zive su naravno
Skoknes na www.reggae.co.yu i sve ti lepo pise. Posle, ako se zainteresujes, dacu ti jos neke linkove :wink:ona koja ne zna:stvarno me interesuje sta je u stvari reggae i kakva je to muzika. Molim vas,napisite par reci:wink:
Hvala na pozdravima!hell angel:OK tri tackice,ne zelim da se raspravljamo!
vera je vera!moja hriscanska tvoja paganska.
ja to imam u srcu od malena
pozdravljam te 8)

Znas kako,pricam ti ja sinoc sa mojim milim muzem,i zakljucim da imamo veliki broj zajednickih poznanika,da ima nekoliko ljudi koje bas svi znaju,i da se uglavnom zna ko ide u KST,ljudi se znaju iz vidjenja...ne,ozbiljno,sinoc sam po prvi put primetila koliko u stvari ima malo metalera.... . .:Ima nas onoliko kolko treba.
Mada,bice da ni ne treba da nas bude vise 8)Znas kako kazu "Nije bitan kvanititet vec kvalitet"Courtney:Znas kako,pricam ti ja sinoc sa mojim milim muzem,i zakljucim da imamo veliki broj zajednickih poznanika,da ima nekoliko ljudi koje bas svi znaju,i da se uglavnom zna ko ide u KST,ljudi se znaju iz vidjenja...ne,ozbiljno,sinoc sam po prvi put primetila koliko u stvari ima malo metalera.... . .:Ima nas onoliko kolko treba.Mada,bice da ni ne treba da nas bude vise 8)

To se zove spam :da: A moj posao je da to sprecavam :da: Ali,ja sam zabusant po prirodi :da: Da smo na YuM-u sve bi nas do sad banovali :da:hell angel:npr.
zanima me.Ipak su mi oni preci
i ja volim mesanje tema,sta fali tome?
Znam 8) Kvalitetni smo mi.... . .:Znas kako kazu "Nije bitan kvanititet vec kvalitet"Courtney:Znas kako,pricam ti ja sinoc sa mojim milim muzem,i zakljucim da imamo veliki broj zajednickih poznanika,da ima nekoliko ljudi koje bas svi znaju,i da se uglavnom zna ko ide u KST,ljudi se znaju iz vidjenja...ne,ozbiljno,sinoc sam po prvi put primetila koliko u stvari ima malo metalera.... . .:Ima nas onoliko kolko treba.Mada,bice da ni ne treba da nas bude vise 8)
![]()

Samo ti zabusavaj... :wink:Courtney:To se zove spam :da: A moj posao je da to sprecavam :da: Ali,ja sam zabusant po prirodi :da: Da smo na YuM-u sve bi nas do sad banovali :da:hell angel:npr.

hell angel:Samo ti zabusavaj... :wink:Courtney:To se zove spam :da: A moj posao je da to sprecavam :da: Ali,ja sam zabusant po prirodi :da: Da smo na YuM-u sve bi nas do sad banovali :da:hell angel:npr.
Hehe,ne stvarno,mnogo su dobri...i Varg je lep...
ops: Dobro,da ne smaram vise 8) Omiljena pesma mi je "War",ne podrzavam ni jednu jedinu stvar koju je Varg uradio,ali mi je muzika divna...
Hehe,da rece mi muz sinoc da su se Varg i Euronymous u stvari pokacili oko neke ribe :shock: Koja je imala 17 godina :shock: Zanimljivo...
) i to zato sto je ubio gorepomenutog Euronymousa (nisam sasvim sigurna kako se pise :? ),a i spaljivao je neke crkve po NORVESKOJ...lik koji nije bas sam sa sobom...ali koji pravi divnu muziku...
Ajde sad vi 8)neznani:ti che verovatno mislis ne na jazz rock, koji se obicno naziva i fusion jazz, nego na fusion jazz u kom svako svira svoju melodiju koja se kasnije sklapa...zar ne?
oba pravca obozavam, naravno jazz rok je mnogo poznatiji...
stvarno ne mogu da shvatim da niko nikad nije cuoza ovako nesto dobro