ima li hopera????

hell angel:
sonne:
Sto ste tako grubi prema devojci! Iz njene poruke se moze zakljuciti da je skoro uplivala u te muzicke vode>>> a vi umesto da je ohrabrite i preporucite neki bend koji bi mogao da je zainteresuje vi je napljujete.
Mislim da to nije u redu...
Nightwish je uobrazio da je No1 a daleko su od toga u principu nisu losi a sto se Evanescence-a tice... probaj kao zamenu za njih da slusas lacunu coil mislim da ce ti se dopasti (ustvari znam da ce ti se dopasti)
a sto se dugokosih tice tu sam pristrasan posto i sam imam dugu kosu godinama. O
blacenje bi moglo da bude i bolje trenutno svi "slede" neke
"stereotipe".
POZDRAV

HVALA
Jedina osoba ovde koja me shvata :wink:

nema na cemu sada znas kome postavljas pitanja...

doljanica:
JA MRZIM NARODNJAKE!!!!!!!!!!!ZASTO?PA PRVO ZATO STO SVI IMAJU OCAJAN GLAS,DRUGO TEKSTOVI SU OCAJNI,TRECE MUZIKA JE KATASTROFALNA!!!!!!!ZAR TREBA DA KAZEM JOS NESTO?
A STA SAD AKO JA TO ISTO KAZEM ZA ROKERE RECIMO( MADA NECU JER NIJE TAKO) ALI NIJE TAKO NI MEDJU NARODNJACIMA! U SVAKOM ZITU IMA KUKOLJA - KAZE NAS NAROD PA TAKO I U SVAKOJ VRSTI MUZIKE! NE MOZETE PREZIRATI NARODNJAKE ZBOG PAR LOSIH IZVODJACA ! SMESNO !

BleakWinter, drago mi je da si se izlecio! Jel ti OK cuka? Ako blokira, a ti pusti nesto papreno sa CD-a i nema da brines, ima odma' da te prodrma! Neki blackicj, tako nesto.

Ne znam zasto, ali kada sam krenula da otkucam "BleakWinterFullMoon", samo mi je u glavi bilo Diabolical Fullmoon Mysticism. Zasto li je to tako, otkud znam... Eto, rekoh da podelim sa narodom.

Gledala sam na televiziji par emisija posvecenih tome, da li je pjesma plagijat ili ne, i zakljucila sam da se nista nije rjesilo, da li jeste ili nije.
Meni se pjesma dopada i mislim da bi bilo krajnje besmisleno da se nas izvodjac pojavi sa turskim plagijatom na Evroviziji u Turskoj cak posle 12 godina!A zamislitr recimo da je u ziriju upravo taj azerbejdzanski muzicar!? :wink:
Anonymous:
MJSimpson:
Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Sen Gelmez Oldun.Imam je pa je stalno slusam.
Bolja mi je azerbejdzanska verzija jer je sporija varijanta ali je steta jer je instrumental.Zeljko je dodao reci i ubrzao ritam i napravi lepu pesmicu.Meni se obe pesme jako svidjaju jer su obe podjednako na neki svoj nacin jaaako nezne ali ...Pokusajte da pronadjete ovu pesmu i videce te da je isto podjednako lepa kao i Lane moje.
P.S.Ipak mislim da je bolja od Zeljkove pesme...

nije tacno da je pesma plagijat, a ni da je leontina ista priznala! jedina slicnost izmedju ove dve pesme je u atmosferi, znaci slicnosti izmedju tonaliteta i instrumenata- u -sen gelmez oldun- je to balaban a u -lane moje- je kabala! inace notni sistem se ne poklapa, pa cak note nisu prepravljane sa 1/2 na 1/4 ili sa 1/4 na 1/8- znaci da nista nije ni ubrzano! pesma lane moje je autenticna bez ikakvih primesa istoka, jer je kabala nas nacionalni instrument koji se svira na jugu srbije i severu makedonije! a svi koji govore da je pesma plagijat se trude da omalovaze zeljka koji je izuzetan muzicar i pevac jer su ljubomorni i ne mogu da veruju da tako lepa pesma moze da nastate i kod nas! zeljko gradi svoju karijeru na izuzetnim hitovima i ide uzlaznim putem, pa zar mislite da bi nas on posle 12 god odsustva sa eurosonga izblamirao sto bi otpevao plagijat??? ni jedna od pesam koja se pojavila na beoviziji nije dostojna da predstavlja nasu zemlju kao ova! uostalom, to su vec i dokazali i evropski strucnjaci pa zato svi dusebriznici koji su pustili ovaj trac naci ce se na sudu!

ijaooo...slazem se, mizeriji nikad kraja! :(
Courtney:
Protiv. Mada,bilo mi je zanimljivo gledati kako je sve to pocelo...bio jednom jedan spot na Palmi koji me je ubio u pojam. Ovako: znaci u publici sve bikeri,motori,duge kose,rockerice,na bini isto tako,2 gitare,bas,bubnjevi klavijature,svi rockeri,kad,eto ti pevaljke! Izblajhana kosa,ona obucena u nesto crno cipkano,neizostavni crveni karmin i nokti kao i lakovane cizme :shock: I sad ide neka do jaja solaza i samo ona krece sa onim najgorim zavijanjem... :shock: :cry: :cry: :cry: E,to je bilo mucenje. Jad i beda :cry:

Komentar na dva posta

1. Ako SRBIJA I CRNA GORA pobede na Evroviziji, a silom prilika nas Zeljko Joksimovic predstavlja, bicu srecna, jer je to, kakva je, da je, MOJA zemlja, jbg. Pesma je bezveze, nikad mi se nije ni svidjala, i tako to. A posto nije plagijat, neka ide, nece nas izblamirati.

2. MTV ne bi prihvatili El. Org., jer su ovi nasi premalo nasminkani za njih :)

Nadya:
najbolje da imam dobru pesmu za evroviziju!!
je_bote kad nas je_beni Zeljko glupi Joksimovic predstavlja... kralj shunda i blama za srpski narod.,.. sta je on? plejboj... svaka trinaestogodishnjakinja se lozi na njega.... koja nema mozga... e, pa nazalost... ljudi na evroviziji (mozda) imaju malo vise mozga.... i u tom slucaju dace nagradu nekome manje isfoliranom i manje nashminkanom....
...i nekom sa manje izbodenom venom

OK, malo sam preterala, ni ja ne zelim da vidim El.Org. na onom usranom nemackom MTv-ju, to bi bio poraz za EO ali morala sam da napravim neku komparaciju sta je neki uspeh...recimo..
i zaboravila sam sledece, nikad nam nece dati da pobedimo,bila pesma losa ili ne, prvi put smo tamo nakon 12 god i jos u Turskoj, politika, zna se.
Turci su pre 12 g glasali za yu sa 12 poena, sad ce za bih:)

Pa sanse su bile velike da ih vidite.Jos od 2000 Him je svirao na Sigetu u Budimpesti svake godine + svi veliki festivali okolo.Ko se uspavao sada ce stvarno da priceka ,posle toliko dobrih koncerata.

Back