ima li hopera????

Alan Ford:
Iggy:
yugoslav:
Iggy:
E,ja sam odrastao na rocku i metalu,ali sam shvatio da postoji i mnogo kvalitetnija i raznovrsnija muzika od toga(jazz,funk,drum&bass,house,pa cak mozda i techno),dok su rock i metal radjeni po sablonu(strofa,refren,strofa,solo,refren....).

Ma jooooook Iggy!!!

NESHVATAS TI MUZIKU!!!
Pa verovatno sam uzalud zavrsio muzicku skolu,svirao u nekoliko bendova razlicitih zanrova,i izvestavao sa preko sto koncerata,i opet mi nista nije jasno...

Pa mozda i jesi, ne znam.Pitaj tvoje profesore, iz muzicke skole, sta misle o tehnu. Bas me interesuje njihovo misljenje.A tebe?

Tako je majstore, reci im. Tehno, buducnost, za ovo sam se stvarno nasmejao.

Anonymous:
Alan Ford:
Iggy:
yugoslav:
Iggy:
E,ja sam odrastao na rocku i metalu,ali sam shvatio da postoji i mnogo kvalitetnija i raznovrsnija muzika od toga(jazz,funk,drum&bass,house,pa cak mozda i techno),dok su rock i metal radjeni po sablonu(strofa,refren,strofa,solo,refren....).

Ma jooooook Iggy!!!

NESHVATAS TI MUZIKU!!!
Pa verovatno sam uzalud zavrsio muzicku skolu,svirao u nekoliko bendova razlicitih zanrova,i izvestavao sa preko sto koncerata,i opet mi nista nije jasno...

Pa mozda i jesi, ne znam.Pitaj tvoje profesore, iz muzicke skole, sta misle o tehnu. Bas me interesuje njihovo misljenje.A tebe?

Tako je majstore, reci im. Tehno, buducnost, za ovo sam se stvarno nasmejao.

Vala i ja. To su stvarno gluposti. Stvarno svaka cast Alan-e za to sto si napisao.

Lost_soul:
ma bre ja cenim sve sto je dobro i slusala sam i HC i HM i black i death metal i nekazem da je ta muz losa...naprotiv mislim da je savrsena...al techno oznachava nashe doba i jednostavno mislim da su to nashi zivoti...da ta muzika najbolje iskazuje nashu jurnjavu u zivotu....ma to je bre sadasnjost..
nina[/u]

Jeste jeste, i u Beograd su ga vodili :!: :!: :!:

od tih grupa mi je muka - neki kao nazovi rok a u stvari sve preteca turbo folka - fuj !!!!! pogotovu ovi bosanci kad naprave rock da se use*es od muke ...

e necu da se nerviram da ne bih razbio sad monitor odo!

Kao prvo, ja nisam rekla da sam slusala Ramonse ili neki metal i hardkor ili kako se vec zove, i iskljucivo njih sam nazvala mozdanim teroristima, a nekog tako velikog kao sto je Jim Morrison ili Hooker,Plant itd. sigurno NIKAD,ali NIKAD ne bih svrstala u isti kos sa ONIMA tamo. Sto se tice rocka i bluesa ja tu muziku rado slusam i sad, ali ne mogu reci da mi nije dosadilo da po milioniti put slusam WAITING FOR THE SUN, THE END ili LIGHT MY FIRE.Izvinite molim Vas,ali ma koliko volela rock ili blues oni nemaju sta novo da ponude.A mnogo vise uzivam slusajuci Vivaldijeva CETIRI GODISNJA DOBA ili Mozartove simfonije nego slusajuci tamo neke urlicuce metalce i ded metalce ili pankere. I sve sto sam rekla odnosi se iskljucivo na njih. A sto se tice tehna, to je novo, sveze, mlado, neiscrpljeno i neiskorisceno. A onaj sto rece da sam se iskakila, neka samo proba malo da prosiri svoje vidike (YUGOSLAVE sram te bilo)pa ce mnogo vise da vidi!

Imala sam dobru voju da nesto kazem, ali JA NE RAZUMEM METAL i sve sto tako zvuci, i uopste ne razumem zasto neko to :cry: naziva muzikom, i ne znam skoro ni jednu metal grupu, i zato necu da ucestvujem u ovom razgovoru!

Joj izvini molim te ako sam te uvredio MOLOKO devojcice.Ti vidici koje spominjes stvarno smaraju!!!Koji vidici,,,,??Ma jooook.Ma neeeeeeeee..Vidim ja dalje i sire nego ti!!!Ali nije sada to poenta!!!Idi posle na temu "Ajmo sada metalci malo o nigde spomenutoj grupi" Pa da malo prosiris vidike!!!

Pazi sada kada bi ti ja nesto rekao,,,ti bi to verovatno prokometarisala kao HVALJENJE.Tako da cu da se suzdrzim!!!!

LUDILO I SVESTRANIH MILION SVEGA!!!

Mi Moloko:
Imala sam dobru voju da nesto kazem, ali JA NE RAZUMEM METAL i sve sto tako zvuci, i uopste ne razumem zasto neko to :cry: naziva muzikom, i ne znam skoro ni jednu metal grupu, i zato necu da ucestvujem u ovom razgovoru!

Ma nisam agresivan moloko, nego je foraaaaaaa napusiti nekod tamo glupana koji misli da je pametan?!!!
Ti kazes da se ne razumes u metal, pa otuda je i takvo tvoje razmisljanje.Znas one vidike koje si mi spominjalja u technu????Vidis sada ko ostade kratkog vidika!!!Evo npr. ova tema: grupa DREAM THEATER, uzmi nesto od njih i videces sta rade vrhunski muzicari???

P.S.Kao sto dragomir51 kaze: 'dobra im je balada "another day"' eto nadju tu stvar. i preslusaj..
pa prosiri te tvoje vidike!!!

Nisam mislio na sve ljude koji slusaju regga-e, vec samo na one koji se loze ili preciznije na pozere.Ali jeste tacno da oni neupuceni koji ne znaju ni ko su Rastafarijanci, ni da je gunja sveta biljka za njih ,samo oni mogu da dovedu u vezu ova dva.

Guitarr babe, da li je Kojot Rastafarijanac?

Rastafarianism n.[Ras Tafari,the name by which Haile Selassie was known 1916-30]
Rastafarianism combines elements of Christianily,African religion,the Afro-Caribbean culture.Its adherents belive that blacks are chosen people,that Emperor Haile Selassie of Ethiopia was the Messiah,and that black people will eventually return to their African homeland.Rastafarians HAVE DISTINCTIVE CODES OF BEHAVIOUR AND DRESS,INCLUDING THE WEARING OF DREADLOCKS AND SMOKING OF CANNABIS;they also reject Western medicine and follow a diet thet excludes pork,shellfish,and milk.

ovo je text iz neke knjige..ne znam tacno gde sam ovo pronasla...ali poenta je da njihova religija podrazumeva pusenje trave...jer su verovali da ce na taj nacin biti blize bogu (tj.Jah)
a dozivljaj se verovatno svideo i drugima pa su to prihvatili
dakle trava treba da se vezuje za regere i rastafarijance

Pa dobro bre s'o si se nameracio na mene?Zasto bi neko morao da se razume u metal da bi imao muzickog ukusa? I nemoj bre vise da se vredjas! Ja o muzici (ali dobroj) znam dosta, i za mene metal (cast izuzecima) zaista ne predstavlja nista impresivno, i sta ja tu mogu? Mogu da slusam nesto sto je dobro i zvucno i ima nekog smisla, ali daj bre budi realan:Sta je dobro i melodicno u dedmetalu ili tako nekoj uzasno agresivnoj "muzici"? I kako to covek da igra uz tako nesto osim da mlati glavom (ili kosom ako je ima? Ako je Metlaica metal grupa onda Ok, ali nista dalje od toga. I kako da prosirim vidike kada mi ti savetujes "METAL I NISTA SEM TOGA?"A tehno, ma uzmi bre neki CD Kevina Yosta, pa da vidis kako lepo vozi!

Necu da pricam o onome u cega se na razumem! Ima poneka dobra stvar ali to je za Vas koji to volite verovatno komercijala. Ali ja ne znam ni ko su ljudi koji to sviraju ni kako se te pesme zovu. Moji vidici nisu zainteresovani za to polje muzike, i zato Jugoslave NE TERORISI ME, BRE!Za mene je od te malko jace muzike i Metalika mnogo teska a kamoli nesto drugo.

Mi Moloko:
Pa dobro bre s'o si se nameracio na mene?Zasto bi neko morao da se razume u metal da bi imao muzickog ukusa? I nemoj bre vise da se vredjas! Ja o muzici (ali dobroj) znam dosta, i za mene metal (cast izuzecima) zaista ne predstavlja nista impresivno, i sta ja tu mogu? Mogu da slusam nesto sto je dobro i zvucno i ima nekog smisla, ali daj bre budi realan:Sta je dobro i melodicno u dedmetalu ili tako nekoj uzasno agresivnoj "muzici"? I kako to covek da igra uz tako nesto osim da mlati glavom (ili kosom ako je ima? Ako je Metlaica metal grupa onda Ok, ali nista dalje od toga. I kako da prosirim vidike kada mi ti savetujes "METAL I NISTA SEM TOGA?"A tehno, ma uzmi bre neki CD Kevina Yosta, pa da vidis kako lepo vozi!

Ma nisam molko devojice!!!Kada sam te povredio????Izvini jos jednom ako jesam??!?!Odkut tebi pomisao da ja tebe teram da slusas samo metal..Pa ja ni ne slusam METAL!?!?!?NE VERUJES aaaaa!!!Ja slusam muziku u kojoj muzicari znaju sta rade!!!Jesi li cula za grupu THE TOY DOLLS eee pa ja verujem da su talentovaniji od vecine metalaca,,, a punkeri su u dusi!!!Bla bla bla da ne davim vise!!!A techno ne podnosim zato sto nema energiju i zato sto je statican stoji na jednom mestu i pod istim taktom radi po citavu noc

Ma ja tebe gotivim moloko mojne se ti ljutis na mene!!!

Mi Moloko:
Necu da pricam o onome u cega se na razumem! Ima poneka dobra stvar ali to je za Vas koji to volite verovatno komercijala. Ali ja ne znam ni ko su ljudi koji to sviraju ni kako se te pesme zovu. Moji vidici nisu zainteresovani za to polje muzike, i zato Jugoslave NE TERORISI ME, BRE!Za mene je od te malko jace muzike i Metalika mnogo teska a kamoli nesto drugo.

MA moloko ja tebe ne terorisem,,,neces da pricas o temi o kojoj ne razumes nista...Pa sto onda pricas da metal i slicna muzika ne valjaju!!!Pricas o komercijali pa ja sam ti jedini ovde na forumu koji brani komercijalu!!!Zato i imas kratke vidike jer te interesuje samo TECHNO nistavilo od muzike..

MOLOKO DEVOJCICEEEEEEEE VRATIIIII SEEEEEEEEE!!!

Vratite se u osamdesete,tamo vam je,izgleda,ostao metal a i metalci.Cinjenica je da elektronska muzika ima najvise publike,a metal......Vidim svakog dana u gradu po jedan veliki metal koncert,haha!Uostalom,za par dana je u Pancevu nekakav "veliki"metal festival,pa da vidimo koliko stotina hiljada ljudi ce ga posetiti,i da li ce ih biti vise od "sacice"posetilaca"Urban Expirince-a"koji se odrzava istog vikenda......'ajd' uzdravlje!

Iggy:
Vratite se u osamdesete,tamo vam je,izgleda,ostao metal a i metalci.Cinjenica je da elektronska muzika ima najvise publike,a metal......Vidim svakog dana u gradu po jedan veliki metal koncert,haha!Uostalom,za par dana je u Pancevu nekakav "veliki"metal festival,pa da vidimo koliko stotina hiljada ljudi ce ga posetiti,i da li ce ih biti vise od "sacice"posetilaca"Urban Expirince-a"koji se odrzava istog vikenda......'ajd' uzdravlje!

Samo cu te pitati..... 92godine koliko je bilo SABANA DIZELASA????Zato mojne ali mojne sa tim glupim izjavama nas je vise,, pa vise vas je jer ste ne vidjena komercijala, jer se stalno vrtite na drzavnim televizijama, reklamirate se!!!Kao i dizelasi,, beshte bre,, krijete se iza drzave koja vas podrzava, kada vas drzava prestane podrzavati ima da padnete ko dizelasi!!!
Od 10miliona stanovnika koji zive u srbiji jedno 9.5 miliona je bilo shabana dizelasa,,A pink rts palma rade svoj posao ,,,,
Tako sada isto rade za vas pa vas je PUN K.U.R.A.C. I OSAMSTO!!!

CISTO ARGUMENTOVANO, mojne mislis da te prozivam

Ne,necu se ljutiti,sta vise,bas volim da polemisem.Inace,te 92.ja sam bio najgori metalac sa kosom do ramena,nosio sam Sepultura,Metallica i Fear Factory majice,i mrzeo dizelase.Ali ovo sada nema veze sa dizelasim,jer su oni skoro izumrli.Volim techno zurke(kuci ga vrlo retko slusam)a isto tako rado cujem i neku staru dragu hard rock ili metal pesmu,pa i hard core!Ali,ponavljam,ima mnogo kvalitetnije muzike od metala(jazz,funk,trip hop....)pa i nekih techno stvari koje su bolje.....A da ne vredi,ne bi ga slusalo toliko ljudi.
I jos nesto,svaka muzika je komercijalna,manje ili vise.To je proizvod koji se prodaje,kao i svaki drugi,zato......Pozdrav!

Iggy:
Ne,necu se ljutiti,sta vise,bas volim da polemisem.Inace,te 92.ja sam bio najgori metalac sa kosom do ramena,nosio sam Sepultura,Metallica i Fear Factory majice,i mrzeo dizelase.Ali ovo sada nema veze sa dizelasim,jer su oni skoro izumrli.Volim techno zurke(kuci ga vrlo retko slusam)a isto tako rado cujem i neku staru dragu hard rock ili metal pesmu,pa i hard core!Ali,ponavljam,ima mnogo kvalitetnije muzike od metala(jazz,funk,trip hop....)pa i nekih techno stvari koje su bolje.....A da ne vredi,ne bi ga slusalo toliko ljudi.
I jos nesto,svaka muzika je komercijalna,manje ili vise.To je proizvod koji se prodaje,kao i svaki drugi,zato......Pozdrav!

Jel mozes da verujes da sam u zadnjih dve godine bio na vise techno zurki nego na ono sto volem.Ne svidja mi se ta muzika ali sta cu kada su mi drugovi zagoreli techno manijaci!!!Ma ja smao ocu da svi priznaju da TECHNO nije kvalitet vec kvantitet i meni to dovoljno!!!

A da ne vredi,ne bi ga slusalo toliko ljudi.
To sto si sada napisao nikako nije tacno niti ce ikad biti tacno dok je sveta..
Evo primera::: 92 godina dizelasi ,,,,bio ih je pun K.U.R.A.C i ossamsto i slusali su muziku koja ja tako jak KVANTITET da ti ne verujes,,,Oces da kazes da i ta muzika vredi!!!?!?!?

Ta muzika je ostvarila cilj tada,ali samo u nasoj zemlji,svi oni su dobro zaradili,dok narod nije imao ni za 'leba.Ja sam mislio na globalne uspehe,a 92.se u svetu najvise slusao hard rock i pop,a ne fush dance,zar ne?

Back