Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
mislim da je to grozno...fala bogu sto nije, pa makar to bilo i sa MAKAR
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
guitarrr_babe:Hm, u redu. Volim da proverim ponesto pre nego sto u nesto poverujem, i lakse mi je da poverujem da ta pesma nije nasa, jer mi se ni malo ne svidja, kao u ostalom ni jedna nasa koju sam cula u poseldnjih godinu dana ili vise, a koje su, kako se ispostavilo, sve kradene odnekud. Ovaj, kako god. Ovo je sve u mojoj glavi imalo toliko smisla...
Anonymous:Anonymous:da li ti uopste znas sta znaci pojam atmosfera u muzici???
da li ti uopste znas da razlikujes melodije u muzici (a verovatno znas ako si na akademiji!)
Anonymous:a da li si cula celu verziju sen gelmez oldun? verujem da nisi posto se na tv vrti samo prvih 10 sekundi! trebalo bi da cujes kraj te pesme- harmonika i cist srpski melos! pa zar onda to znaci da je alihan najpre ukrao od nas??? ne, te dve pesme imaju samo isti tonalitet!
Anonymous:pa bas zato sto znam mogu i da kazem da pesma nije plagijat! uostalom ako ti najveci muzicki strucnjaci to i potvrde cemu onda i dalje to kategoricko tvrdjenje da je pesma ukradena???
Anonymous:Anonymous:pa bas zato sto znam mogu i da kazem da pesma nije plagijat! uostalom ako ti najveci muzicki strucnjaci to i potvrde cemu onda i dalje to kategoricko tvrdjenje da je pesma ukradena???
pa onda su svi gluvi osim tih strucnjaka :I cudno neshto a
Anonymous:MJSimpson:Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Sen Gelmez Oldun.Imam je pa je stalno slusam.
Bolja mi je azerbejdzanska verzija jer je sporija varijanta ali je steta jer je instrumental.Zeljko je dodao reci i ubrzao ritam i napravi lepu pesmicu.Meni se obe pesme jako svidjaju jer su obe podjednako na neki svoj nacin jaaako nezne ali ...Pokusajte da pronadjete ovu pesmu i videce te da je isto podjednako lepa kao i Lane moje.
P.S.Ipak mislim da je bolja od Zeljkove pesme...
nije tacno da je pesma plagijat, a ni da je leontina ista priznala! jedina slicnost izmedju ove dve pesme je u atmosferi, znaci slicnosti izmedju tonaliteta i instrumenata- u -sen gelmez oldun- je to balaban a u -lane moje- je kabala! inace notni sistem se ne poklapa, pa cak note nisu prepravljane sa 1/2 na 1/4 ili sa 1/4 na 1/8- znaci da nista nije ni ubrzano! pesma lane moje je autenticna bez ikakvih primesa istoka, jer je kabala nas nacionalni instrument koji se svira na jugu srbije i severu makedonije! a svi koji govore da je pesma plagijat se trude da omalovaze zeljka koji je izuzetan muzicar i pevac jer su ljubomorni i ne mogu da veruju da tako lepa pesma moze da nastate i kod nas! zeljko gradi svoju karijeru na izuzetnim hitovima i ide uzlaznim putem, pa zar mislite da bi nas on posle 12 god odsustva sa eurosonga izblamirao sto bi otpevao plagijat??? ni jedna od pesam koja se pojavila na beoviziji nije dostojna da predstavlja nasu zemlju kao ova! uostalom, to su vec i dokazali i evropski strucnjaci pa zato svi dusebriznici koji su pustili ovaj trac naci ce se na sudu!
TABLOID SVET.E PA BRACO I SESTRE AKO STE SPALI NA TAKO NISKE GRANE DA NJJIMA VERUJETE ONDA DA SE UBIJEMO.PEACE!!!Morrison_baby:Anonymous:MJSimpson:Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Bolja mi je azerbejdzanska verzija jer je sporija varijanta ali je steta jer je instrumental.Zeljko je dodao reci i ubrzao ritam i napravi lepu pesmicu.Meni se obe pesme jako svidjaju jer su obe podjednako na neki svoj nacin jaaako nezne ali ...Pokusajte da pronadjete ovu pesmu i videce te da je isto podjednako lepa kao i Lane moje.
nije tacno da je pesma plagijat, a ni da je leontina ista priznala! jedina slicnost izmedju ove dve pesme je u atmosferi, znaci slicnosti izmedju tonaliteta i instrumenata- u -sen gelmez oldun- je to balaban a u -lane moje- je kabala! inace notni sistem se ne poklapa, pa cak note nisu prepravljane sa 1/2 na 1/4 ili sa 1/4 na 1/8- znaci da nista nije ni ubrzano! pesma lane moje je autenticna bez ikakvih primesa istoka, jer je kabala nas nacionalni instrument koji se svira na jugu srbije i severu makedonije! a svi koji govore da je pesma plagijat se trude da omalovaze zeljka koji je izuzetan muzicar i pevac jer su ljubomorni i ne mogu da veruju da tako lepa pesma moze da nastate i kod nas! zeljko gradi svoju karijeru na izuzetnim hitovima i ide uzlaznim putem, pa zar mislite da bi nas on posle 12 god odsustva sa eurosonga izblamirao sto bi otpevao plagijat??? ni jedna od pesam koja se pojavila na beoviziji nije dostojna da predstavlja nasu zemlju kao ova! uostalom, to su vec i dokazali i evropski strucnjaci pa zato svi dusebriznici koji su pustili ovaj trac naci ce se na sudu!
E ovako da sad ja kazem nesto.Preslusala sam obe pesme kao totalno nepristrasni posmatrac jer Zeljkova ne spada u muziku koju inace slusam.Slazem se sa gostom,nije u pitanju plagijat i ja ne cujem u pesmi Turski melos...ni srpski doduse..cujem samo etno muziku.Atmosfera jeste slicna ali istu ima jos milion pesama.E SAD DA DODAM.OVU PRICU O PLAGIJATIMA JE ZAPOCEO NAS NAJTIRAZNIJI![]()
TABLOID SVET.E PA BRACO I SESTRE AKO STE SPALI NA TAKO NISKE GRANE DA NJJIMA VERUJETE ONDA DA SE UBIJEMO.PEACE!!!
nevesela:molim 'GOSTA' da prekine monolog i otkrije identitet!ZELJKO,LEONTINA,MARINA TUCAKOVIC ....???? Bilo bi interesantnije![]()
![]()
![]()
![]()
THUGangel:Samo napred sa slusanjem Pac-a,mala,to je pravi put..
A onaj ko kaze da Pac nije legenda,i ko kaze da nije najbolji,ko kaze da nece ostati najbolji za sva vremena,nema j***g pojma ni o zivotu a ni o hop-u uopste,pa ma kolko ta osoba govorila,da se ukusi razlikuju...znaci TUPAC AMARU SHAKUR!naravno...keep thuging..
THUGangel:Samo napred sa slusanjem Pac-a,mala,to je pravi put..
A onaj ko kaze da Pac nije legenda,i ko kaze da nije najbolji,ko kaze da nece ostati najbolji za sva vremena,nema j***g pojma ni o zivotu a ni o hop-u uopste,pa ma kolko ta osoba govorila,da se ukusi razlikuju...znaci TUPAC AMARU SHAKUR!naravno...keep thuging..
A ZAR MISLIS DA KICA IMA SAMO MEDJU NARODNJACIMA. Nisam siguran bas u to.fortunteller:A cemu ce da sluzi moj glas protiv narodnjaka? Da nece mozda da smanje kolicinu shunda i kica na tv-u i radiu? Zashto ovaj forum sluzi samo za svadjanje, a kad postavim neku temu da li neko ima album, koncert ili slicno niko je i ne pogleda? Ovo gubi svaki smisao i mislim da bi moderatori morali biti rigorozniji.
Anonymous:Pesma je odlicna! Mozda atmosferom malo podseca ali nije plagijat! Pobogu za verujete svetu?MJSimpson:Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Izvini ako si ti hriscanin to ne mora da znaci da su i drugi.Ernesto_Che:"pa makar to bila i crkva" makar?MAKAR?
uzas