D
Damnjan
Gost
Ljudi znali neko nesto o majstoru koji pravi tamburaski instrument A BAS PRIM a zove se LAJOS BOCAN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se sa svima vama da je St.Anger sranje i sve ostalo, ali jedno pitanje: da li cete i pored toga ici na njihov koncert, ako dodju?Courtney:Mrzim ocenjivati najbolji album...svaki od prva cetiri (pet) ima nesto...najbolji je mozda "Ride the lightening",a meni omiljeni "Black" 8) St.Anger nije Metallica 8)

cartman:Dječače da bi provalio šta je Kurt hteo reći u svojim tekstovima moraš živeti kao on(pardon kao što je on živeo).
Ma u suštini sve ti je to isto ono kao sloboda mišljenja ponašanja izražavanja 8) , a ako misliš da tekstovi imaju neku duboku poruku tu se varaš pa nije ti on bio neki genije(da jeste nebi bio samo prosečni pevač).
Nemoj me samo pogrešno skapirati i ja ih povremeno slušam!

tabloid Svet....e pa braco i sestre ako ste spali na tako niske grane da verujete tim novinama onda ajde svi da se ubijemo.Ok je za tumachenje lithiuma,ali da je bio genije....pa i ja bih mogao da sednem jedan dan,malo razmislim i napisem lithium...nije to toliko tesko.Kurt Cobain:e moj care. pa kurt nije bio samo obichni pevach. i ja mislim da je on bio genije(mnogi na ovom forumu se ne bi slozhili sa ovim).nirvana je bila najvecji ben devedesetih...
a shto se tiche znachenja pesama, samo treba razmishljati kao shto je on razmishljao, i malo se vishe udubiti u slushanje pesme... lithium govori,ja mislim, kao i vecjina pesama, o drogiranju lithiumom i posledicama...("i'm so happy 'cause today i found my friends, they're in my head..."

A znas sta je Isus vrlo lepo rekao (ili ko vec u novom zavetu)-ako te neko udari okreni m drugi obraz.Anonymous:MA U REDU ZA SVE TO,ALI ONA "RAPE ME" JE TOTALNI *!MISLIM KOJI DEBIL 'OCE DA GA PRILATELJI SILUJU?????![]()
Ocajna:Imam pismeni iz srpskog!Nastavnica nam je rekla da razmisljamo o umetnosti!Ja misim da bi to mogla da bude muzika!Jos bojle ako mozete da mi napisete neki sastav o umetnosti uopste!Molim vas pomagajte!Sta da radim!Makar neki savet!
\Anonymous:Anonymous:a da li si cula celu verziju sen gelmez oldun? verujem da nisi posto se na tv vrti samo prvih 10 sekundi! trebalo bi da cujes kraj te pesme- harmonika i cist srpski melos! pa zar onda to znaci da je alihan najpre ukrao od nas??? ne, te dve pesme imaju samo isti tonalitet!
pa ajde, ali da znas, mnogi su primetili slicnost (intervjuisali su ljude po kaficima i pustali im instrumental), a i nije da je bas 10 sekundi isto..! ali ok
A sta ti to slusas kada olako kritikujes druge?Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()