ima li hopera????

Courtney:
Mrzim ocenjivati najbolji album...svaki od prva cetiri (pet) ima nesto...najbolji je mozda "Ride the lightening",a meni omiljeni "Black" 8) St.Anger nije Metallica 8)
Slazem se sa svima vama da je St.Anger sranje i sve ostalo, ali jedno pitanje: da li cete i pored toga ici na njihov koncert, ako dodju? :?:

cartman:
Dječače da bi provalio šta je Kurt hteo reći u svojim tekstovima moraš živeti kao on(pardon kao što je on živeo).
Ma u suštini sve ti je to isto ono kao sloboda mišljenja ponašanja izražavanja 8) , a ako misliš da tekstovi imaju neku duboku poruku tu se varaš pa nije ti on bio neki genije(da jeste nebi bio samo prosečni pevač).

Nemoj me samo pogrešno skapirati i ja ih povremeno slušam!

e moj care. pa kurt nije bio samo obichni pevach. i ja mislim da je on bio genije(mnogi na ovom forumu se ne bi slozhili sa ovim).nirvana je bila najvecji ben devedesetih...
a shto se tiche znachenja pesama, samo treba razmishljati kao shto je on razmishljao, i malo se vishe udubiti u slushanje pesme... lithium govori,ja mislim, kao i vecjina pesama, o drogiranju lithiumom i posledicama...("i'm so happy 'cause today i found my friends, they're in my head..."

E ovako ,posto volim u svakoj corbi da budem mirodjija i ja cu da kazem par reci o ovoj temi.Pre svega mogu da se kladim da ce se ova pesma dobro plasirati na Evroviziji.E sad meni se pesma cak i svidja.....iako Zeljkov rad bas i ne cenim.Ono sto biste morali shvatiti jeste da zaista nije vazno koliko je pesma kvalitetna....to se na Evroviziji nikada nije cenilo....vazno je da bude nesto novo i da pesma ima ono nesto po cemu ce se izdvojiti u masi jednolicnih pesmica.Ja se slazem sa vama da je na Beoviziji bilo mnogo kvalitetnijih pesama i izvodjaca....npr Negativ ali sve te pesmice.....nista drugo do letnjih hitica.Pesma Lane moje ima glup text ali tja ko da ce ga oni Turci razumeti.Jako mi se svidjaju bubnjevi na kraju.Pesma uopste nije Turski melos...ja ne mogu da zamislim trbusne plesacice uz ritam one pesme.Tako da...verujte mi Zeljko nas nece obrukati na Evroviziji...etno je nazalost popularan hteli mi to ili ne.Ako malo pretrazite sajtove Evrovizijske primeticete da je Lane moje proglasena za pesmu sa najvise sansi za pobedu.Preslusala sam i verziju onog Azerbejdzanca i pesme uopste nisu iste....inace za sve vas koji ste uvereni da je plagijat....razmislite malo o tome ko je uopste plasirao tu pricu......naravno ko bi drugi nego nas NAJTIRAZNIJI :cry: tabloid Svet....e pa braco i sestre ako ste spali na tako niske grane da verujete tim novinama onda ajde svi da se ubijemo.
I jos nesto.....pesma je prosledjena komitetu Evrovizije koji su potvrdili da nije u pitanju plagijat i da je pesma validna za dalje takmicenje.
Ah da i nikada ali NIKADA mi nece biti jasno.....mislim svaka normalna zemlja bi stala u odbranu svog predstavnika...ali eh uvek ima izuzetaka.Mi Srbi izgleda volimo da pljujemo po svom.
A ako Zeljko SLUCAJNO pobedi svi ce ga uzdizati u nebesa...sramota i licemerstvo.
Ja ponavljam mogu da se kladim sa svima vama da ce Zeljko postici uspeh.A sad izvolite pljujte po mom misljenju ali ovaj hipik je u pravu a vi kako hocete......

Kurt Cobain:
e moj care. pa kurt nije bio samo obichni pevach. i ja mislim da je on bio genije(mnogi na ovom forumu se ne bi slozhili sa ovim).nirvana je bila najvecji ben devedesetih...
a shto se tiche znachenja pesama, samo treba razmishljati kao shto je on razmishljao, i malo se vishe udubiti u slushanje pesme... lithium govori,ja mislim, kao i vecjina pesama, o drogiranju lithiumom i posledicama...("i'm so happy 'cause today i found my friends, they're in my head..."
Ok je za tumachenje lithiuma,ali da je bio genije....pa i ja bih mogao da sednem jedan dan,malo razmislim i napisem lithium...nije to toliko tesko.
U svakom slucaju mislim da bora djordjevic genijalniji od deset kurta kobejna

Imam pismeni iz srpskog!Nastavnica nam je rekla da razmisljamo o umetnosti!Ja misim da bi to mogla da bude muzika!Jos bojle ako mozete da mi napisete neki sastav o umetnosti uopste!Molim vas pomagajte!Sta da radim!Makar neki savet!

Kako volimo da pljujemo po svom ... STRASNO

Koja god druga pesma da je pobedila, komentari bi bili vise manje isti, jer ce uvek biti negativaca koji sami pljunu na sopstveni narod i pri tom se cude zasto nas ostatak sveta ne ceni....

I da se vratim na temu ...

Da, mislim da imamo sanse jer ako je iko od vas slusao pesme sa prethodnih Evrovizija mogao je da uoci da to nisu neka vrhunska muzicka ostvarenja.

Ocajna:
Imam pismeni iz srpskog!Nastavnica nam je rekla da razmisljamo o umetnosti!Ja misim da bi to mogla da bude muzika!Jos bojle ako mozete da mi napisete neki sastav o umetnosti uopste!Molim vas pomagajte!Sta da radim!Makar neki savet!

Zasto mislis da bi ti neko pomogao. I to pogotovo za Dz. Ima sigurno u tvom razredu jos 39 ucenika pored tebe, pa pitaj nekoga. A ako hoces da pises o muzici mozes da uzmes staru knjigu "muzicko obrazovanje" iz osnovne i lepo sastavis sta ti treba. Ovo je vise post za temu "tinejdzeri" nego "muzika"...

Anonymous:
Anonymous:
a da li si cula celu verziju sen gelmez oldun? verujem da nisi posto se na tv vrti samo prvih 10 sekundi! trebalo bi da cujes kraj te pesme- harmonika i cist srpski melos! pa zar onda to znaci da je alihan najpre ukrao od nas??? ne, te dve pesme imaju samo isti tonalitet!

pa ajde, ali da znas, mnogi su primetili slicnost (intervjuisali su ljude po kaficima i pustali im instrumental), a i nije da je bas 10 sekundi isto..! ali ok
\

veruj meni, imam original cd od aliaha semedova, na tvu se pusta sekvenca od 10 sekundi koja se ponavlja!!!

Back