M
Metalka_20
Gost
Stara Metallica sa pokojnim Cliff Burtonom je zakon za ovo smece sto se izdaje da je Metallica. Covek je bio genije.
RIP Cliffe.
RIP Cliffe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!Jovana!:Eh...
Bese nekad to dobar bend, u sta su se sada pretvorili???

...we're drinking everything!! :wink:Anonymous:we are drinking beer we are drinkikg gin no matter what s in bottle........ 8)
Lara_Croft:Slazem se sa svima vama da je St.Anger * i sve ostalo, ali jedno pitanje: da li cete i pored toga ici na njihov koncert, ako dodju?Courtney:Mrzim ocenjivati najbolji album...svaki od prva cetiri (pet) ima nesto...najbolji je mozda "Ride the lightening",a meni omiljeni "Black" 8) St.Anger nije Metallica 8)![]()
Kurt Cobain:e moj care. pa kurt nije bio samo obichni pevach. i ja mislim da je on bio genije(mnogi na ovom forumu se ne bi slozhili sa ovim).nirvana je bila najvecji ben devedesetih...
a shto se tiche znachenja pesama, samo treba razmishljati kao shto je on razmishljao, i malo se vishe udubiti u slushanje pesme... lithium govori,ja mislim, kao i vecjina pesama, o drogiranju lithiumom i posledicama...("i'm so happy 'cause today i found my friends, they're in my head..."
jagodica:neko uci u bg/srbiji irske igre?
BobbyMarlee:jagodica:neko uci u bg/srbiji irske igre?
Drustvene?
Anonymous:daj cd bash bi da sulsham!! odakle tebi to btw?? de ima da se nadje?
shto su zeljko i leontina raskinuli ako nije plagijat??ajde
Slusaj morisson ja i ti se vrlo cesto ne slazemo sto se vidi po drugim forumima ali sada si potpuno upravu. KO VERUJE SVETU TOM JE ISPRAN MOZAK! Toliko!Morrison_baby:Anonymous:MJSimpson:Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Sen Gelmez Oldun.Imam je pa je stalno slusam.
Bolja mi je azerbejdzanska verzija jer je sporija varijanta ali je steta jer je instrumental.Zeljko je dodao reci i ubrzao ritam i napravi lepu pesmicu.Meni se obe pesme jako svidjaju jer su obe podjednako na neki svoj nacin jaaako nezne ali ...Pokusajte da pronadjete ovu pesmu i videce te da je isto podjednako lepa kao i Lane moje.
P.S.Ipak mislim da je bolja od Zeljkove pesme...
nije tacno da je pesma plagijat, a ni da je leontina ista priznala! jedina slicnost izmedju ove dve pesme je u atmosferi, znaci slicnosti izmedju tonaliteta i instrumenata- u -sen gelmez oldun- je to balaban a u -lane moje- je kabala! inace notni sistem se ne poklapa, pa cak note nisu prepravljane sa 1/2 na 1/4 ili sa 1/4 na 1/8- znaci da nista nije ni ubrzano! pesma lane moje je autenticna bez ikakvih primesa istoka, jer je kabala nas nacionalni instrument koji se svira na jugu srbije i severu makedonije! a svi koji govore da je pesma plagijat se trude da omalovaze zeljka koji je izuzetan muzicar i pevac jer su ljubomorni i ne mogu da veruju da tako lepa pesma moze da nastate i kod nas! zeljko gradi svoju karijeru na izuzetnim hitovima i ide uzlaznim putem, pa zar mislite da bi nas on posle 12 god odsustva sa eurosonga izblamirao sto bi otpevao plagijat??? ni jedna od pesam koja se pojavila na beoviziji nije dostojna da predstavlja nasu zemlju kao ova! uostalom, to su vec i dokazali i evropski strucnjaci pa zato svi dusebriznici koji su pustili ovaj trac naci ce se na sudu!
E ovako da sad ja kazem nesto.Preslusala sam obe pesme kao totalno nepristrasni posmatrac jer Zeljkova ne spada u muziku koju inace slusam.Slazem se sa gostom,nije u pitanju plagijat i ja ne cujem u pesmi Turski melos...ni srpski doduse..cujem samo etno muziku.Atmosfera jeste slicna ali istu ima jos milion pesama.E SAD DA DODAM.OVU PRICU O PLAGIJATIMA JE ZAPOCEO NAS NAJTIRAZNIJI![]()
TABLOID SVET.E PA BRACO I SESTRE AKO STE SPALI NA TAKO NISKE GRANE DA NJJIMA VERUJETE ONDA DA SE UBIJEMO.PEACE!!!
Vesna Romano:Pesma definitivno nije plagijat ali je u rangu pesme,,Crno i zlatno " od Seke Aleksic...![]()
Nemoj da pricas gluposti. CRNO i ZLATNO je KIC a LANE moje je kvalitetna pesma bez obzira da li se tebi svidja ovaj pravac ili ne!Vesna Romano:Pesma definitivno nije plagijat ali je u rangu pesme,,Crno i zlatno " od Seke Aleksic...![]()
Prvo potpisi se a drugo NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO VERUJE SVETU! Otkud ti znas da li su oni uopste bili u vezi a kamoli da li su raskinuli. Ljudi citajte svet ima tu mnogo smesnih stvari ali ne verujte tim pricama i ne dozvolite da vam ovaj tabloid ISPERE MOZAK!Anonymous:daj cd bash bi da sulsham!! odakle tebi to btw?? de ima da se nadje?
shto su zeljko i leontina raskinuli ako nije plagijat??ajde
DE TI VIDE DA JE ONA PRIZALA. U OSTALOM STA IMA DA PRIZNAJE ILI NE PRIZNAJE. PESMA NIJE PLAGIJAT VALJDA IMAS SLUHA. PODSECA MALO ATMOSFEROM I MISLIM DA JE JEDAN SITAN DEO U UVODU SLICAN - ALI SAMO SLICAN. TO JE SVE. NEMA GOVORA O PLAGIJATU!MJSimpson:Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Bolja mi je azerbejdzanska verzija jer je sporija varijanta ali je steta jer je instrumental.Zeljko je dodao reci i ubrzao ritam i napravi lepu pesmicu.Meni se obe pesme jako svidjaju jer su obe podjednako na neki svoj nacin jaaako nezne ali ...Pokusajte da pronadjete ovu pesmu i videce te da je isto podjednako lepa kao i Lane moje.
GULIVERR:DE TI VIDE DA JE ONA PRIZALA. U OSTALOM STA IMA DA PRIZNAJE ILI NE PRIZNAJE. PESMA NIJE PLAGIJAT VALJDA IMAS SLUHA. PODSECA MALO ATMOSFEROM I MISLIM DA JE JEDAN SITAN DEO U UVODU SLICAN - ALI SAMO SLICAN. TO JE SVE. NEMA GOVORA O PLAGIJATU!MJSimpson:Ovo jeste prepevana azerbejdzanska pesma.Cak je i Leontina morala da prizna da su uzeli motive iz pesme Alihana Samedova.Pesma se u originalu zove
Maja_NBgd:A sta ti to slusas kada olako kritikujes druge?Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()
Svako ima prava da slusa ono sto zeli. Ako ti se ne dopada njena muzika/izgled, sta onda trazis na ovom mestu?Bleak WinterFullMoon:Maja_NBgd:A sta ti to slusas kada olako kritikujes druge?Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()
Sto da ne smem da kritikujem?Oces ti da mi zabranis?
Mislim da sam dovoljno mrsaviji od te svinje da mogu da kritikujem njen fizicki izgled![]()
a o njenoj 'muzici' necu ni da trosim reci...moja machka je muzichki obrazovanija od gore navedene gankeci
Maja_NBgd:Svako ima prava da slusa ono sto zeli. Ako ti se ne dopada njena muzika/izgled, sta onda trazis na ovom mestu?
NEGO JE SENJANCURA DA BOLI :x