mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
opet vas molim da malo pogledate po forumu i vidite da li je postojala slicna tema, pre nego sto je otvorite! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je tako dobra, neka ide i peva kod vas.. ionako ima i nasih dovoljnoBosanac 007:Sa imas ti protiv Bosne ba jeli seljancuro nauci da pises mamu ti * seljacku ma Seka je zakon ima vime i sve sto treba jednom coveku Bosnia Rulles e moji Srbijanci nema te vi pojma sta je lepota i vime...ajd pa uzdravljebonelady2003:e bas ta! ta debela krava IZBOSNE koja nema pojam da peva!Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()
Da me neko ne shvati pogresno, nemam nista protiv bosanaca.. vec samo protiv Pinkovih zvezda :wink: a ovo sam rekla jer je doticni nju hvalio kao bosanku 8)UZ VAS SAM!!!!!!em3pac iverson:Ma,obozavamo!!!Red_Zmaja:Ma ajmo malo da oladimo...ma svi mi volimo Seku... :wink:
:wink:MORTISHA SVATI DA JE OVO PITANJE POKRENUTO NE ZATO STO JA ILI DZONI IMAMO NESTO PROTIV ROKA I METALA VEC ZATO STO ONI KOJI TO SLUSAJU MORAJU UVEK DA OSUDJUJU DRUGE I POGRDNO IH NAZIVAJU KAPIRAS. JA CAK I NE ZNAM STA DZONI SLUSA ALI SE U OVOME SLAZEMO! JEDNOSTAVNO VREME JE DA ROKERI I METALCI SLUSAJU SVOJU ALI I DA NE PJUJU NA TUDJU MUZIKU JER SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS!mortishaaa:mrznju.. :? hm... mislis stav metalaca: mrzim ceo svet, nemoj mi se obracati, or something?? :? pa, vidis.. nisu svi metalci takvi.. cak vecina koje ja znam nisu.. ako mislis na svadjanje.. pa ne znam SVADJA MRznjalepi dzoni:mortishaaa:Ja volim da se svadjam oko muzike.. ali sve sto kazem argumentujem :wink: Al' nemoj ti meni da pricas price kako mi samo govorimo to je *, to je ovo to je ono.. meni jedini argumet koji mi skoro svi kazu protiv moje muzike jeste: oni su narkomani, sektasi, vidi nasta lice!! a u zivotu culi jednu pesmu ili videli jedan spotlepi dzoni:Evo ja predlazem moderatorima da pod umetnost i kultura naprave posebnu sobu za rock i heavy metal. Ali oni bi, po obicaju dolazili i na druge postove da vrse svoje prosvetiteljske misije u stilu, seljacino doors-i su umetnost ili mamicu ti ne diraj mi HM ili pozeri slusajte pravu muziku ili techno nije muzika koja moze da se slusa bez eksera ili HM rules rap smrdi itd itd... Kad im suprotstavis misljenje stuste se na tebe kao lesinari, a ne shvataju svu svoju ogranicenost. Naravno, nisu svi takvi. Ima ih koji hoce da raspravljaju s tobom kulturno, snagom argumenata ali retko koji ce da propusti da uputi neku uvredu na tvoj racun. Kapiram da je to usled njihove mladosti i neelokventnosti.pa izvini molim te!
Inace, ja sam se jednom svadjala sa burazerom, a nas dvoje smo na kraju poceli toliko da se deremo, mislim da smo probudili ceo komsiluk(bilo je vece) moja sestra je samo sedela i gledala, kao vi niste normalni.. c c c... da, na kraju je moj burazer odustao od svadje
![]()
ne ne ne mortisha,
kad kazem da me podsecate na sektase ne mislim to zbog muzike ili toga kako ste obuceni (moj omiljeni bend je static x)vec zbog kolicine mrznje koju upucujete razlicitima od sebe, a bunite se kad neko nastupi isto tako prema vama...
UPRAVO TO DZONI OVI LJUDI NE ZNAJU DA POSTUJU TUDJ UKUS A DRAGO MI JE DA IMAO ONIH KAO TIlepi dzoni:Niko ne treba da se veze za jednu muziku,a ako je to uradio treba da postuje ono sto drugi slusaju.Ma sta ja to pricam HEAVY METAL je zakon reperi su glupi.
mamicu ti na salamicu ne diraj ni metal ni rock ni punk ni nista slicno......to se zove muzika a ne komercijalna sr*anja koja ti slusas !!!
Samo je vazno (a ovo govorim dobronamjerno vama, kao i svojoj maloj raji u komsiluku) da se klonite narodnjaka i elektronske muzike (bez uvrede) jer je to vrlo stetno za mozak, degradirujace i zaglupljujuce
Morison je umetnik seljacino, a ti idi pa slusaj neku moderniju lakse svarljivu muziku!!!!
itd, itd. o ovome pricam...

ops:delujes zuckasto narandzasta - taman da se uklopisAnonymous:reklama na b 92 je sramotna! taman sam htela da pocrvenim a ona mi kaze da pozelenim ,nista ne kapiramops:

ne smeta mi,to je njihov (ne)ukus.a ti coveku koji govori da 2pac rula spominjes jednog aesop rocka..i tako tu nabrajas izvodjace za koje niko od ovih ljudi na forumu nije cuo da bi ispao nadrkani andergraund lik koji sve zna..spusti se malo covece.SisaDaPimp:Cekaj, a ti moz da svaris komercijalu, ne smeta ti kad neko uzdize 50ja i tu gej kompaniju?? Mislim..

Jedno pricas , drugo radis lepi dzoni! Ti i xlx ste potpuno u pravu kada kazete da svako ima pravo na svoj ukus i da to trebea postovati ali izgleda da ti ne postujes pa tako gazis svoje reci! Secas li se kako si odreagovao na moje pitanje DA LI VAM SE SVIDJA NOVI ALBUM ACE LUKASA.Da te potsetim rekao si da prezires i da su ti odvratni svi oni koji ga slusaju! A sada ti nekome solis pamet! Da xlx je u pravu da svako ima svoj ukus ali ti cuti molim te!lepi dzoni:E, Morisson babe
reci mi molim te koje su to uvrede. Da li si za to da to raspravimo jednom zauvek?