ima li hopera????

Po mom misljenju, mozda i najkvalitetniji bend ovde i sada...
U danasnjem intervjuu na sajtu www.block-out.tk Nikola Vranjkovic najavljuje novi album "Nema vise lakih protivnika"... Zanimljivo za procitati..
"Danas niko ne veruje u bolje sutra, ali dobro je što i oni ljudi koji nisu u kriminalu i politici veruju u sebe. Ja isto tako verujem u sebe. U srpsko bolje sutra više ne verujem ali me ni ne uzbuđuje. A da su jadni - jadni su, ali novac ih čini veselim. Ne znam, možda bismo mogli da delimo šećer uz novi album." etc....

Pozdrav svima

Lasko:
Iggy:
tuc tuc tuc tuc tuc.......ali ja to volim!

To si upravu samo tuc tuc tuc...... a ja bas zato ne volim. Inace elektronska muzika po mom misljenju nije prava muzika. Toliko ima dobrog Rocka i Metala, a ljudi se pale na tehno i rep, zaista ne razumem, ali sta ces nemaju svi isti ukus.
E,ja sam odrastao na rocku i metalu,ali sam shvatio da postoji i mnogo kvalitetnija i raznovrsnija muzika od toga(jazz,funk,drum&bass,house,pa cak mozda i techno),dok su rock i metal radjeni po sablonu(strofa,refren,strofa,solo,refren....).

yugoslav:
Iggy:
E,ja sam odrastao na rocku i metalu,ali sam shvatio da postoji i mnogo kvalitetnija i raznovrsnija muzika od toga(jazz,funk,drum&bass,house,pa cak mozda i techno),dok su rock i metal radjeni po sablonu(strofa,refren,strofa,solo,refren....).

Ma jooooook Iggy!!!

NESHVATAS TI MUZIKU!!!
Pa verovatno sam uzalud zavrsio muzicku skolu,svirao u nekoliko bendova razlicitih zanrova,i izvestavao sa preko sto koncerata,i opet mi nista nije jasno...

Kao sto neko rece, poslusajte Pink floyd ili Zan Mishel Zara pa ce vam sve biti jasnije. Svako vreme nosi svoje pravce u umetnosti, a muzika je uz slikarstvo najveca umetnost. Sta mislite, kako bi se Mocart osecao da je cuo Morissona ili Mtaalicu, ili bilo kog muzicara XX veka? Vremena se menjaju, samim tim i pravci u muzici. Ja sam pocela sa hard-rockom, bluesom , obozavala sam Leni Kraviza i Peperse, a sad obozavam Kevina Yosta i Marka Nastica, obozavam tehno u svakom obliku, i tekhouse i house i trence i sve uz cega mogu da igram. Treba biti otvorenog uma i shvatiti da buducnost siguno nije u Ramonesima ili nekim hardcore metalcima i pitaj boga kojim mozdanim teroristima, nego u onome u cemu uziva ceo svet:
TEHO JE BUDUCNOST, SVIDJALO SE TO NEKOME ILI NE! :D :D

Lost_soul:
ja se slazem......techno je ovo danas....ono sutra...techno su nashi zivoti....ne samo techno nego svi podpravce electro muz...od tribala do house-a....to je jednostavno nesto sto oznacava ovo doba....

Ma joooooook, mojnete te glupa izjave tipa: "techno je nacin zivota" "techno se oseca i zivi" buuuhahahahahah

samo cu vam reci ::::

SVESTRANIH MILION SVEGA :!: :!: :!: :!:

Verovatno zbog Marlija I Rastafarijanaca, znamo sta za njih znaci marihuana, tako da to uopste nije ni cudo.Ali jeste smesno sto se kod nas ljudi loze, ako slusaju reggae onda moraju da puse travu??!!. mislim da je to zesca predrasuda, koju sami slusaoci reggaea stvaraju i veruju u nju.

Mi Moloko:
Kao sto neko rece, poslusajte Pink floyd ili Zan Mishel Zara pa ce vam sve biti jasnije. Svako vreme nosi svoje pravce u umetnosti, a muzika je uz slikarstvo najveca umetnost. Sta mislite, kako bi se Mocart osecao da je cuo Morissona ili Mtaalicu, ili bilo kog muzicara XX veka? Vremena se menjaju, samim tim i pravci u muzici. Ja sam pocela sa hard-rockom, bluesom , obozavala sam Leni Kraviza i Peperse, a sad obozavam Kevina Yosta i Marka Nastica, obozavam tehno u svakom obliku, i tekhouse i house i trence i sve uz cega mogu da igram. Treba biti otvorenog uma i shvatiti da buducnost siguno nije u Ramonesima ili nekim hardcore metalcima i pitaj boga kojim mozdanim teroristima, nego u onome u cemu uziva ceo svet:
TEHO JE BUDUCNOST, SVIDJALO SE TO NEKOME ILI NE! :D :D

JADNE LI BUDUCNOSTI!!!!!!!!!!!!!!

Ja u to nikako ne mogu da poverujem da neko sa hard - roka i bluesa predje na tehno...hm... verovatno nisam otvorenog uma.A i cudno mi je ako si nekada slusala tu muziku da ih sada nazivas mozdanim teroristima.Da se ti mozda ne predstavljas lazno,a, a? :wink:
Hej a zasto ti nisi otvorenog uma pa da vidis da se i uz drugu muziku moze igrati??? :lol: :lol: Ili zasto nisi otvorenog uma pa da se zapitas da li buducnost mozda i jeste u Ramones-ima I u tim “mozdanim teroristima”.???

P.S. da li si slusala onu tehno stvar TASTINA PRAZNINE?????????????

Iggy:
yugoslav:
Iggy:

Ma jooooook Iggy!!!

NESHVATAS TI MUZIKU!!!
Pa verovatno sam uzalud zavrsio muzicku skolu,svirao u nekoliko bendova razlicitih zanrova,i izvestavao sa preko sto koncerata,i opet mi nista nije jasno...

Pa mozda i jesi, ne znam.Pitaj tvoje profesore, iz muzicke skole, sta misle o tehnu. Bas me interesuje njihovo misljenje.A tebe?

ma bre ja cenim sve sto je dobro i slusala sam i HC i HM i black i death metal i nekazem da je ta muz losa...naprotiv mislim da je savrsena...al techno oznachava nashe doba i jednostavno mislim da su to nashi zivoti...da ta muzika najbolje iskazuje nashu jurnjavu u zivotu....ma to je bre sadasnjost..
nina[/u]

Back