ima li hopera????

SisaDaPimp:
em3pac iverson:
SisaDaPimp:
De keve ti taj 2pac znas kad ce moci da se poredi sa Aesop Rock-om liricki?? NIKAD, tako da nauci malo vise o hopu posto vidim da ne znas dalje od 2Paca i Eminema, pa onda pocni da komentarises..
Sta fali 2Pacu?!I ono nikada nece moci da se porede sa njim!!!
2PAC 4EVER

Daj ne ke*jaj keve ti kad od aesop rock-a jednu stvar nisi cula niti cula za njega, cula si sad kad sam pomenuo istog. Poslusaj neke njegove stvari pa poredi sa Pacovim, zns kad bi posle tog rekla da je Pac bolji??NIKAD, jedino ako ne mozes da svaris teski UG zvuk i rime onda je normalno da ti je Pac bolji, sto je zalosno..
to je moje misljenje...a ako ti smeta..sta cu ti ja.

Red_Zmaja:
Anonymous:
Da li postoji nesto sto ste ranije slusali, a sada se stidite se toga...
Ne...prvo me je brat dok sam bio mladji navukao na stariji rock...ako se moze tako nazvati tipa Prljavo kazaliste, Parni valjak...i dan danas volim da poslusam neku pesmu...i setim se stari vremena...
Uh..ti si dobar...ja sam do 7 godine slusala Draganu Mirkovic...pa sam se onda bar malo popravila sa R.Corbom,Spice girls,Dj.Balasevicom,Bjelim dugmetom...

Red_Zmaja:
Anonymous:
Da li postoji nesto sto ste ranije slusali, a sada se stidite se toga...
Ne...prvo me je brat dok sam bio mladji navukao na stariji rock...ako se moze tako nazvati tipa Prljavo kazaliste, Parni valjak...i dan danas volim da poslusam neku pesmu...i setim se stari vremena...
Uh..ti si dobar...ja sam jedno vreme slusala Draganu Mirkovic...pa sam se onda bar malo popravila sa R.Corbom,Spice girls,Dj.Balasevicom,Bjelim dugmetom...i nije me blam..zasto bi me uopste bio blam?To mi se nekada svidjalo,sada nesto sasvim drugo...

Deya:
Prijehavši u Zagreb zadovoljstva svega rad
na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad
strijele močne ljubavi pomračile mi um
dah usne vrele višnje nagonile na blud

Razmazio sam dragu dao sam joj sve
kad eno nje na drugome e tu bijes me obuze
obezvrijedila mi logiku oskvrnula mi trud
bez milosti me ***** nasukala na sprud

Riječ dvije u hladu borova da kvarni vlaški tip
razgovara sa bludnicom i nije neki čin
no ono što sam naučuo sledilo me svog
tek izdala me mala draga srcu mom

Izgubio sam glavu potegao nož
trgo ga za kragnu isjekao ga skroz
vođen slijepim bezumljem sludio me bol
tek nije kuja zalud draga mom

Riješio da se branim da objasnim svoj grijeh
darovali mi robiju a nadu ni za tren
pa iako me proklela razorila mi dom
još volim malu beštiju dragu srcu mom

Azra-Usne vrele visnje

I LOVE THAT SONG

Daj Sisa pusti ljude na miru malo...jeste da se ne slazem sa tim stvarima o 2Pac-u ali ipak devojci se to svidja i sta cemo sad...Samo polako ljudi... I nemojte uporedjivati underground sa komercijalom... Dosta je bilo svadje oko toga ko je ''kralj'' hip-hopa a ko nije...I ja sam se na pocetku nervirala na te neke bolesne izjave ali ne mozes ljudima objasniti tako nesto...Ajde ljudi dajte malo tolerancije!

P.S. Veceras sam dobro raspolozena ne znam sta mi je i zato nemojte da me nervirate ovakvim prozivkama...ok?

Anonymous:
Moze li mi neko reci nesto o bivsem gitaristi Slovaku

U vreme kada su se Kidis i Fli upoznavali Hilel Slovak je ucio da svira gitaru. Maturirao je 1980.godine sa Anthony-om i Flea-om.Slovak i Flea su sa bubnjarom Dzek Ajronsom osnovala bend pod nazivom "Another School" Posle izdavanja prvog albuma '84.koji nije bas najbolje prolazio,Slovak napusta grupu, ali se vraca pre snimanja drugog albuma.Po izdavanju albuma Slovak je poceo da pada pod uticaj heroina.Posle evropske turneje usledila je pauza gde se desio tragicni slucaj.Policija je pronasla u stanu Hilelovo telo koji je podlegao smrtonosnoj kombinaciji kokaina i heroina.
Kakva tragicna sudbina a?

znam, znam...ne bash moduse...ali ej to coolejl tu ima jos nesto osim C dur koji pochinje od druge dirke

ne znam prakticno da provalim koja je harmonija iz cuga ali valjda bih mogla vezbom..znas ono ide pesma a ja sviram akorde zajedno s njima
nego to za moduse...jazz se zasniva na tome?? koje su uopshte lestvice tu?
jel znash sta su stari shtimovi - npr Meantone (sad ja to bash ne znam precizno ali mogu da napisem nesto)
ono za akord ne znam - nisam gitarista (c es g H ili b) nije mi najjasnije sta pitas.

zapravo, ne bavim se bas sviranjem, ali imam iskustva. ima li eshto sada za mene

PRIJATELJI MOJI POMAGAJTE DA NADJEM KO PEVA IKAKO SE ZOVE PESMA.KRATAK OPIS SPOTA KOJI JE KARAKTERISTICAN PO DVOJNIKU DZEK NIKLSONA KOJI SEDI NA DVOSEDU ,A CRNKINJA PEVA O VATRI I PUZI PREKO STOLA KA NJEMU PRED KRAJ ON POCNE DA GORI U PLAMENU......

RHCP

DA, situacija sa Slovakom je bas bila tragicna, ali takav su oni zivot vodili... Nije bilo sve bas tako super u njihovoj karijeri, u to vreme su osecali dozu depresije i otudjenosti, sto je i sam Anthony priznao kasnije... Inace, nisam bas siguran sta se sve izdesavalo u vreme Slovakove smrti, jer je Irons bas energicno napustio bend... Bilo je verovatno mnogo svadje izmedju njega i Anthonya...
Bilo kako bilo, Give it Away!!!!!!!!!

Back