ima li hopera????

Pazi! AKo stvarno hoces da sviras gitaru najbolje je da uzmes akusticnu i ako istrajes da nju sviras jedno 2-3 godine onda uzmes elektricnu. Imas Squier (neznam kako se tacno pise) afinity strat koji ti je dosta jeftin (neznam kakav je) a imas i squier (opet neznam kako se pise) stratocaster koji je nesto skuplji (200 evra najvise) koji je jako dobar (iz licnog iskustva). O polovnjacima ne pomisljaj jer nemas pojma kakvih prevara imas! Znam par njih koji su kupili polovnjake koji su se raspali za dva meseca! Ali za pocetak ti preporucujem sqier akustaru za oko 100 evra! Jako dobra gitar za pocetnike!

Kolika smo drzava toliko imamo i da ponudimo. Ali u svom tom jadu nadju se ljudi i bendovi koji imaju da kazu nesto lepo, da podele ono cisto i neiskvareno sto je ostalo u njima posle svih govana koje su pojeli u poslednje vreme.Dobrih bendova ima, ali oni medijima i izdavacima oni ne donose novac pa ih prema tome i nema nigde, pogotovu ne na Pink-u. Za mene to su Nikola Vranjkovic sa Block out-om, Zoran Marinkovic sa Bjesovi-ma, Kebra sa Obojenim program-om, Milan Mladenovic sa EKv-om, a ima ih jos.

Koliko negativne energije....Jeste li vi ljudi bolesni???Slusaj ono sto zelis i boli te **** sta drugi slusaju i nemoj da nameces svoje misljenje,stvarno se nekad zapitam koji je vama kur.ac??!Pogledajte malo svoje postove i vec jednom shvatite neke stvari, zaboravite sve ovo, pustite "people get ready" i uzivajte,zavrsite neki tke i opustite se..... :wink:

I nikako nemojte deiliti muziku na komercijalnu i nekomercijalnu,samo na dobru i loshu(ono sto se tebi kao pojedincu svidja ili nesvidja)

A cemu liste? Mislim, eto... Kako neko rece da se pesme ne mogu razvrstavati, kako mogu umetnici?

Svejedno, ono sto meni odgovara je Satriani, ali mi je previse... nineties. Jbg, ne umem to da objasnim. I Hendrix. E, njega uvek mogu da slusam.

Back