D
divljakusica
Gost
nemojte da se vredjamo! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divljakusica:nemojte da se vredjamo! :wink:

Lepo se ljubeguitarrr_babe:E, koji je to fazon sa mladim metal bendovima iz Trebinja? Prosvetlite me, ljudi!
ops:NE!Svojih postupaka, bar takvih se ne treba stideti!!!Hm... Meni i dan danas kazu da sam kreten po tom poitanju!Anonymous:Da li postoji nesto sto ste ranije slusali, a sada se stidite se toga...
Ne...prvo me je brat dok sam bio mladji navukao na stariji rock...ako se moze tako nazvati tipa Prljavo kazaliste, Parni valjak...i dan danas volim da poslusam neku pesmu...i setim se stari vremena...Anonymous:Da li postoji nesto sto ste ranije slusali, a sada se stidite se toga...
Upravo tako.Samo vrti tri akorda svo vreme....Bleak WinterFullMoon:Kurt Kobejn najbolji gitarista?A shta on to TOLIKO KOMPLIKOVANO zna da svira?Sve njegove pesme moze da odsvira samouki pochetnik koji svira 3 meseca.Zato vas molim da ne lupate...
S kim god hoce nek peva, samo da peva...Anonymous:Anonymous:E, bash je Oliver (ex KKN) skoro pevao sa Teledubbizima u klubu Bre... I dalje peva ko Bog, majke mi...![]()
peva ko Bog, ali ne sa KKN...

Anonymous:S kim god hoce nek peva, samo da peva...Anonymous:Anonymous:E, bash je Oliver (ex KKN) skoro pevao sa Teledubbizima u klubu Bre... I dalje peva ko Bog, majke mi...![]()
peva ko Bog, ali ne sa KKN...![]()