ima li hopera????

Procitao sam u danasnjem Kuriru da su otkrili (ko je otkrio ne znam), da pesma Seljka Joksimovica lici na pesmu azerbejdzanskog pevaca Alikana Samedova(ko li je taj?).Eto ga “ nas etno”.Konacno bi trebalo raskrinkati sve te nase vajne muzicke zvezdice, koje niti umeju da napisu tekst , nit’ umeju da otpevaju kako treba, a muzika im je tek jadna.A cime se sve sluze ne bi li uspeli.Sve je to bavljenje muzikom na silu.
O.K. znam da ne treba trositi reci na ove mediokritete.Mislim samo da ako je ovo tacno da ga treba diskvalifikovati I zabraniti mu da ucestvuje na festivalcicima ubuduce.
Treba konacno dati priliku pravim kompozitorima i pevacima.Zamislite samo kakva bi to sramota i skandal bio da se pojavimo sa kopiranom pesmom.

Bleak WinterFullMoon:
silvereye:
E ja sam bila....

Pevacica...hm...pa znas sta jeste da je bio najveci pritisak, i sve to...Ali malo je previse ambiciozna ako je mislila da ce valjano da skine T.

Mnogo je glup prostor, zato se nista nije ni culo...
a i od kad to na koncertima publika stoji na stepenicama...kao krene sutka i svi popadaju...?! :roll: :roll: :roll:

Sve u svemu nije bilo TOLIKO lose....

Budimo realni: bilo je loshe :roll:

Mene jedino hrabri chinjenica shto znam da mi na probama bar 10x bolje zvuchimo...Stvar je u zvuku,a ne toliko u sviranju...
Nadam se da se necemo raspasti do sledecje svirke...
e ,ja sam bila na svirci,i nisam vas bas videla najbolje ali dobro:)) :roll:
jes da ne slusam metal ali mi je bilo cool....sad vi koji ste bili a slusate tu vrstu muzike ,sigurno bolje znate,ali meni je bilo ok :wink: :wink: :wink:

Prvo...ime teme ti se uopste ne odnosi na sadrzaj!

Znas nije nirvana jedini grunge bend, niko ne spominje MUDHONEY-a, alice, pearl jam, stone temple pilots,
sonic youth??

Grunge je postojao devedesietih u Sijetlu, mi sada mozemo samo da mastamo kako je tada bilo,
ali mi nikada necjemo biti PRAVI grungeri, jednostavno rodjeni smo u pogresno vreme na pogresnom mestu
Pomirite se s' tim. Mi samo mozemo da se trudimo da licimo na njih.

Grunge bend moze tako da se okarakterise jedino ako ima korene u Sijetlu, inace se smatra alternativnim punk-rockom.
Tako da festival nikako ne moze biti grunge, nego grunge memoriam, ili grunge-tribute...

Mada po mom mishljenju, tu bi dosla gomila neke decurlije naprzene na nirvanu... Koji nemaju
pojma o grunge ideologiji, niti o pravim korenima...Oni cak o tome nisu ni razmishljali..
Svaka cast izuzetcima....

GRUNGE IS DEAD MTV KILLED IT (rece jedna devojka sa yu metala) i skroz je u pravu.

Grunge je potonuo kad je izasao nevermind, tacnije propala je ideja o anti-komercijali. Cobain je to shvatio
zato se covek i ubio..video je koliko su ljudi plitki...koliko je sve sirovo... A jbg nije bio
dovoljno jak da se bori, i da zivi sa tim.

Mada i celo drustvo danas propada...zato sto niko ne razmishlja, sve nam je gotovo, servirano i mi ga kao takvo prihvatamo.
Niko se ne bori protiv.....

Sama ideja o festu je ok, ali necu da vas lazem i da vam kazem da je uspeshna...sada je drugo vreme...

:?

Drinkin' beer somewhere with me
Playin' loud and poppers flee
I want booze and beer and wine
To be drunk it's to fine

Come and drink alcohol!
Come and drink beer with me!
Come and drink alcohol!
Come and drink wine with me!

Pukin' all day all night ling,
come let's dance to another song
Playin' destructive bangin' metal
Come, let's fight this battle
Come, and drink alcohol! Come and dr...

Nemojte me shvatiti pogresno, ja volim RHCP ovako, gotivni su mi, ali ne znam zasto sam jednostavno MORALA da se zahvalim na tome sto jos neko kaze da nemaju pojma uzivo i da je apsolutno STRASNO da za njihov, nazovimo - radni staz -, tako pojma nemaju uzivo! Inace su gotiva, nemojte me mrzeti, ali jednostavno sam ovo morala ispljunuti!
GUNSI SU NAJJACI!!!
SOGS
Gunnerka

EH PA JA NE VOLETI PEPERSE I JA BITI SELJACINA I ONI MNOGO BEZVEZE ZVUCATI POGOTO LIVE/JASTO KONZA :)
SALA. LJUDI FURAJTE METAL A NE OVAJ PIJU PIJU ROK.
AKO NISTA BAREM NEKI TEZI ROK A NE KOMERCIJALU.
SLUSATE MOZDA I BLINK I ONE SUMSE I CUDA?
SVI SU ONI SHIIIII....
JUST ME

Alan Ford:
Procitao sam u danasnjem Kuriru da su otkrili (ko je otkrio ne znam), da pesma Seljka Joksimovica lici na pesmu azerbejdzanskog pevaca Alikana Samedova(ko li je taj?).Eto ga “ nas etno”.Konacno bi trebalo raskrinkati sve te nase vajne muzicke zvezdice, koje niti umeju da napisu tekst , nit’ umeju da otpevaju kako treba, a muzika im je tek jadna.A cime se sve sluze ne bi li uspeli.Sve je to bavljenje muzikom na silu.
O.K. znam da ne treba trositi reci na ove mediokritete.Mislim samo da ako je ovo tacno da ga treba diskvalifikovati I zabraniti mu da ucestvuje na festivalcicima ubuduce.
Treba konacno dati priliku pravim kompozitorima i pevacima.Zamislite samo kakva bi to sramota i skandal bio da se pojavimo sa kopiranom pesmom.
pricaj sta oces zeljko je car

`ALO BRE?
Ne poslusaste moj savet? NE GLANCAJTE MARTINKE I NE PODVRCITE PANTALONE - osim ako ne zelite kao najgori pozeri ( ili pozerke ), da svi kupite mantile, pustite farbane crne i crvene kose, nakitite se i licite jedni na druge( i usput slusate Lukasa ili samo Metallicu ili sl. )! Ako kupujes marte da bi te ljudi videli, onda se zapitaj. Martinke su odraz licnosti, kreativnosti i individualnosti, a ne
" VIDI JA IMAM MARTINKE ". Osnovnoskolske fore.
Osim ako ne zelite da skrnavite taj spomenik, onda mozete i da idete bosi a da nosite martinke pod staklenim zvonom i obuceni u nalepnice ( " VIDI JA IMAM MARTINKE " ). Vodite racuna o njima, volite ih,
ali NEMOJTE IH GLANCATI. Ili ih glancajte i podvrcite pantalone, i budite samo deo sugave korporacije pozera i smorova. Budite drugaciji. Zbog sebe. Ne zbog drugih. Jer vi to vec jeste. Poslusajte me. Zbog sebe. Ne zbog mene ili drugih. :)

balkan:
KAKO VAM SE SVIDEO NOVI ALBUM I MULTIMEDIJA??MENI JE VRH
LJUDI JA SLUSAM FOLK I TAJ TURBO FOLK KAO GA ZOVETE I NEMAM NISTA PROTIV TOGA ALI ONO STO PEVA SEKA JE KLASICAN KIC! ONA JE JEDNA OBICNA KRMACA KOJA NEMA VEZE SA PESMOM I NEMOJ MOLIM VAS DA JE POREDITE SA CECOM RAZNATOVIC JER JOJ SEKA NIJE NI DO CLANAKA!
STRASNO KAKO MOZETE DA SLUSATE NEKOG KO PEVA - EJ DA SAM MUSKO ... ITD STRASNO ZAISTA! SAMO VAM JOS TREBA BAJA DA ZAPEVA - GINEM , GINEM DA TI SKINEM ! MISLIM OVO JE VRHUNAC ALI KICA!

Back