Gost
najbolji su!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ,ja sam bila na svirci,i nisam vas bas videla najbolje ali dobroBleak WinterFullMoon:silvereye:E ja sam bila....
Pevacica...hm...pa znas sta jeste da je bio najveci pritisak, i sve to...Ali malo je previse ambiciozna ako je mislila da ce valjano da skine T.
Mnogo je glup prostor, zato se nista nije ni culo...
a i od kad to na koncertima publika stoji na stepenicama...kao krene sutka i svi popadaju...?!![]()
![]()
![]()
Sve u svemu nije bilo TOLIKO lose....
Budimo realni: bilo je loshe![]()
Mene jedino hrabri chinjenica shto znam da mi na probama bar 10x bolje zvuchimo...Stvar je u zvuku,a ne toliko u sviranju...
Nadam se da se necemo raspasti do sledecje svirke...
) 
gde si je nasao?ToXic:nema potrbebe da dajem pare za original cd(posto ovde nema pirata),a svejedno,nasao sam je na netu...![]()
pricaj sta oces zeljko je carAlan Ford:Procitao sam u danasnjem Kuriru da su otkrili (ko je otkrio ne znam), da pesma Seljka Joksimovica lici na pesmu azerbejdzanskog pevaca Alikana Samedova(ko li je taj?).Eto ga “ nas etno”.Konacno bi trebalo raskrinkati sve te nase vajne muzicke zvezdice, koje niti umeju da napisu tekst , nit’ umeju da otpevaju kako treba, a muzika im je tek jadna.A cime se sve sluze ne bi li uspeli.Sve je to bavljenje muzikom na silu.
O.K. znam da ne treba trositi reci na ove mediokritete.Mislim samo da ako je ovo tacno da ga treba diskvalifikovati I zabraniti mu da ucestvuje na festivalcicima ubuduce.
Treba konacno dati priliku pravim kompozitorima i pevacima.Zamislite samo kakva bi to sramota i skandal bio da se pojavimo sa kopiranom pesmom.
ti oladi bre reko sam da idioti poput tebe ne odgovaraju!Anonymous:Splavovi su za retardirane ljude koji nemaju svoj ukus, pa im ga drugi namece...Kako tu nestomoze biti najbolje?

Ne bulazni pesma i tekst zasluzuju cistu 10Miss_worms:Tekst je ocaj!![]()
LJUDI JA SLUSAM FOLK I TAJ TURBO FOLK KAO GA ZOVETE I NEMAM NISTA PROTIV TOGA ALI ONO STO PEVA SEKA JE KLASICAN KIC! ONA JE JEDNA OBICNA KRMACA KOJA NEMA VEZE SA PESMOM I NEMOJ MOLIM VAS DA JE POREDITE SA CECOM RAZNATOVIC JER JOJ SEKA NIJE NI DO CLANAKA!balkan:KAKO VAM SE SVIDEO NOVI ALBUM I MULTIMEDIJA??MENI JE VRH