L
lane 1
Gost
J.-LANE MOJE..............NA SVAŠTARI JE NEMA,A kome nije mrsko da je napiši,bila bi mu vječno zajel zna iko kako da dođem do teksta pjesme od Željke hvalna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta fali domacem old school-u?robin hood i w.i.t.b i prvi gruov album tad je jos bio belgrade ghetto sa prvim albumom,ne mogu da se setim sta jos...sunshine,prva 2-3 albuma...a v.i.p.,kad ne znaju sta da kazu onda ubace brate,mislim smesno je do jaja a glume zajebane likove.smorili su me onom filmu 1-1,gledao sam samo zbog mog kraja,ona skola gde su snimali je moja osnovnaJOXY:Ne slusam nista od pomenutog,ali svidja mi se pesma od Marchela,ono Kuca na promaji.Inace: Stara skola,nova skola-SVI SU SMESNI. Kao klinka sam slusala Grua,kad se setim,dodje mi da se ubijem. Juice je najsmesniji,haha. A ono Kad riba drolja postane necu ni da komentarisem.
Sto niko nije spomenuo SHA-ILU,e to su pravi hip hoperi!![]()

Peta W.:Ja znam koliko vredim
A tebi nista nisam valjala...
.............................
Znam koliko vredim i nekom
Takva bicu jedina.....

SisaDaPimp:shady's lady:Nisam ja neki fan Bassivity-ja, ali nije vam fazon da ako ne razumete, recimo, Marchellow-e textove, vi kao pljujete po njemu i nešto ga kao prozivate tu, a ima stvarno, ali stvarno retko dobre textove,možda i najbolje,što se tiče domaće scene,naravno...Ne tražim repliku, samo jednostavno, da napomenem da Marchellow ZNA šta priča...Ako ćete da se folirate, izvolite, izbacite nešto što će da bude jače...Peace...![]()
Sta marcelo fura iskreno jbt?? Daj mojne sad da se lazemo o cemu on peva on sa edom o ratu o bosni i hrvatskoj, a taj rat je video samo na TVu, vido bi ga ja da je on taj rat osetio na svojoj kozi kako bi se onda osecao i pisao, tako da o toj iskrenosti neka ne ***** ne pisi o necemo sto nemas pojma.. Drugo kenjam se ja na njegovo receno na onom albumu kad posle toga sve to potuce, nekim bednim izjavama, tako da o toj iskrenosti bolje da se cuti..
Anonymous:1.FRANCIS ROSSI (mora da pola vas nije culo za njega,ali najbolji je !On je frontman Status Quo-a)
2.CARLOS SANTANA (Neverovatno niko ga nije pomenuo?!)
3.Eric Clapton
4.Jimmy Page
5.JIM Hendrix
6.Agnus Young
7.Eddy Van Halen
ko se ne slaze sa ovim redosledom neka kaze zasto!
pozdrav svim rokerima!

hvala srce si.atleticarka:KAD NA TE POMISLIM
BOJIM SE DA TE OPET ZAVOLIM
U MODRE USNE ZARIJEM ZUBE
DA PRAVU BOL ZABORAVIM
LANE MOJE OVIH DANA VISE I NE TUGUJEM
PITAM SAMO DAL SI SAMA
LJUDE KOJE NE CUJEM
LANE MOJE NOCAS MENI NIJE VAZNO BILO S KOM
NADJI NEKOG NALIK MENI
DA TE BAREM NE VOLIM...
Mislim da je ako, ali mozda ima gresaka...![]()
da, babalu je skroz super, kao i vecina tih starih snimaka...Pozdarav.danguba:joj,...Gosco,ma daj neko ime bre,ne mogu ovako...
znaci,to je upravo ono sto sam ja u kratkim crtama probala...
![]()
a sto se tice poslednjeg albuma dd,apsolutno se slazem i izvinjavam na gluposti koju sam napisala,mislila sam na pesmicu "babalu",a ne "baobab".
to je ona:":zdravo,djaci,zdravo,djaci,pozdravlja vas darkvud dab...."...ma super je.
srecna glava,veliki duh...e,svaka ti cast,majke mi,najlepse pesme ikada...
Anonymous:E, bash je Oliver (ex KKN) skoro pevao sa Teledubbizima u klubu Bre... I dalje peva ko Bog, majke mi...![]()
da,jadne ove nove generacije, truju ih cak i u skoliAlan Ford:Pa ako vas tome uce u skoli , tesko da vam neko moze pomoci.Zamisli, Robi Vilijams .Covece.Neverovatno.
Pa ovo je vece zaglupljivanje , nego dok sam ja isao u skolu.