J
jeeeeeeeeeeee
Gost
Da li neko moze da mi prevede pesme od Robi Vilijamsa Feel i Sexed up?
Molim vas,treba mi za skolu...
Molim vas,treba mi za skolu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ding DOng...e sad sam se setio....O.Sh....em3pac iverson:Postavila sam ovu temu,a zaboravila ja prva da odgovorim...hm...
"Baby don`t cry ,I hope you got your head up
even if the road is hard,never give up..."
"Dok sam isao O.Sh. ja sam bacao na kosh,
i kad sam bio losh,ja sam bacao josh..."

. Inace ovo je HH da se neki ne sje*u kad vide u imenu rock.. POzrespectRed_Zmaja:Pravo s Dorcola kraja stizu Flex i Red Zmaja... :wink:

upravo tako, nisu se prodali za razliku od darkvuda, to sam i mislila kada sam rekla da su KKN bolji i iskreniji. nije da ne cenim DD, naprotiv, oni su bend sa kojim sam i pocela da slusam muziku (Veliki Duh, Srecna Glava,ceo Paramparcad obelezili su period osnovne i srednje), ali Boabab je stvarnodanguba:nevesela:e pa povampirice seAnonymous:e za tvoju informaciju,kkn ne postoji vise godina
joj bilo bi lepse da to ne urade!
ipak to nije za svakoga i,ko sto neko rece,postujem sto su se raspali u pravo vreme.
a lepse je da mi ovako ostanu u secanju,lepse je sto se nisu prodali
najbolji su :*
nostalgija ahhhh
SA 071:Nemoj da se zaneses samo onim sto volis jer ces postati monoton i jednolican i nista od tvoje svestranosti i orginalsnosti. Trazi izazove u savkoj vrsti muzike.
mislim da jos uvek ide "sav taj jazz" na 202ci, raspitaj se o terminujagodica:Znate li gde ima jazz na radiju u BG podruchju??
2pac r.i.p.SisaDaPimp:Da da ovaj, a ti UG Hoperu, aj mi reci sta slusas od tog tvog "UG" hopa..
E budale jedne pljujete najbolju dom. hip-hop scenu pa sta bi ste onda rekli za 2pacaAnonymous:SisaDaPimp:/MatijaBG/:SisaDaPimp:Pa gde je Marchelo UG, pa Gru, pa V.I.P??? Brate neko te zestoko slagao.. Upoznaj nasu UG scenu pa onda pricaj o tome, i upoznaj UG HH pa onda se * kako ga slusas.. Jbt...
Gru sigurno nije, ali Marcelo i ostali... Sta ti imas od naseg UG("pravog") Imas neku preporuku?.. I da li si ti uopste odslusala Te "moje" UG HH-ere?
Marhcelo.. po cemu je on UG?? Po tome sto se u svakoj pesmi predstavlja kao neki UG a ***** ko niko ziv.. Pojavljivanja u Bravu, Svetu, Na fensi televizijama, kaze da je mnogo vazno gledati kako se rimuje txt zbog lakoce repovanja.. Pa ako je vazno gledati kako se rimuje txt gde je tu iskrenost je*ena.. NEMA JE.. tako da pokanjam se na ono receno na albumu kad posle tog dokaze suprotno i taj lik odavno nije U od UG.. Drugo ti isti VIP, nisu vredi pomena.. Struka mladi gangster hahaahaha pi*ka nikad veca od coveka.. Ma ceo taj bassivity je sh*i.. rspct booki-u i prezli, big bossu, x3imu i urbanu, to je ekipa u bassivityu kojoj dajem rspct.. a taj UG ti si kao neki UG postovalac nase scene zivis tu u srbiji ja zivim u svedskoj pa znam nasu ug scenu a ti je ne znas i onda sebe nazivas postovaocem nase UG scene daj idi obesi se.. Procackaj malo dublje, pa ces mozda nesto i naci, a moje preporuke ti ne vrede jer tako nesto neces da skidas sa netta.. a kao drugo i ja sam UG MC.. radim HH iz ljubavi, ne zbog para.. kao i ekipa likova sa kojom radim, i masa ljudi koju znam.. tako da jos uci, mogu da se kladim da si za hop cuo kad se u prodaji pojavio bassivity wear..
Nisam ja rekao da su X3M, bookie, prezla, urban(!)..*... U mnogome gresis... Ako si MC...moj respect... ali mislim da Bassivity nije preterano komercijala,.. Ne znam koliko se tu zaradjuje ali meni oni Marcelo npr. ne izgleda kao neka kom. Ako ga uporedimo sa GRUom... Nisam neki net freak... Imam te CDove i nisu iskomercijalizovani... Sigurno podzemlje krije neke jos bolje... Sta si nervozan.!..
Anonymous:SisaDaPimp:/MatijaBG/:SisaDaPimp:Pa gde je Marchelo UG, pa Gru, pa V.I.P??? Brate neko te zestoko slagao.. Upoznaj nasu UG scenu pa onda pricaj o tome, i upoznaj UG HH pa onda se * kako ga slusas.. Jbt...
Gru sigurno nije, ali Marcelo i ostali... Sta ti imas od naseg UG("pravog") Imas neku preporuku?.. I da li si ti uopste odslusala Te "moje" UG HH-ere?
Marhcelo.. po cemu je on UG?? Po tome sto se u svakoj pesmi predstavlja kao neki UG a ***** ko niko ziv.. Pojavljivanja u Bravu, Svetu, Na fensi televizijama, kaze da je mnogo vazno gledati kako se rimuje txt zbog lakoce repovanja.. Pa ako je vazno gledati kako se rimuje txt gde je tu iskrenost je*ena.. NEMA JE.. tako da pokanjam se na ono receno na albumu kad posle tog dokaze suprotno i taj lik odavno nije U od UG.. Drugo ti isti VIP, nisu vredi pomena.. Struka mladi gangster hahaahaha pi*ka nikad veca od coveka.. Ma ceo taj bassivity je sh*i.. rspct booki-u i prezli, big bossu, x3imu i urbanu, to je ekipa u bassivityu kojoj dajem rspct.. a taj UG ti si kao neki UG postovalac nase scene zivis tu u srbiji ja zivim u svedskoj pa znam nasu ug scenu a ti je ne znas i onda sebe nazivas postovaocem nase UG scene daj idi obesi se.. Procackaj malo dublje, pa ces mozda nesto i naci, a moje preporuke ti ne vrede jer tako nesto neces da skidas sa netta.. a kao drugo i ja sam UG MC.. radim HH iz ljubavi, ne zbog para.. kao i ekipa likova sa kojom radim, i masa ljudi koju znam.. tako da jos uci, mogu da se kladim da si za hop cuo kad se u prodaji pojavio bassivity wear..
Nisam ja rekao da su X3M, bookie, prezla, urban(!)..*... U mnogome gresis... Ako si MC...moj respect... ali mislim da Bassivity nije preterano komercijala,.. Ne znam koliko se tu zaradjuje ali meni oni Marcelo npr. ne izgleda kao neka kom. Ako ga uporedimo sa GRUom... Nisam neki net freak... Imam te CDove i nisu iskomercijalizovani... Sigurno podzemlje krije neke jos bolje... Sta si nervozan.!..
Koji ste vi sabani pa sta bi ste onda rekli za 2pacaAnonymous:SisaDaPimp:/MatijaBG/:SisaDaPimp:Pa gde je Marchelo UG, pa Gru, pa V.I.P??? Brate neko te zestoko slagao.. Upoznaj nasu UG scenu pa onda pricaj o tome, i upoznaj UG HH pa onda se * kako ga slusas.. Jbt...