ima li hopera????

OK gospodo, dozvolite mi da se predstavim, ovde najveci CD dealer na Balkanu. Mogu da vam nabavim ne samo Linkin Park vec sta god vas zanima od strane muzike u zivotu. Potrebno je samo da mi posaljete mail na gotham@yubc.net i ja cu vama poslati nekoliko kataloga sa jedno desetak hiljada naslova, kako starih tako i novih. Sta nema u katalozima moze da se nabavi. Svi diskovi su sa kolor omotom.

E PA JA SE NE SLAZEM.DOSTA MI JE VAS STO SAMO KUKATE I SER***.OKRENITE RADIO BEOGRAD 202 SREDOM.NASU SCENU NE CINE SAMO OVE GRAND ZVEZDE I TRBUSNE PLESACICE.POSTOJI TOLIKO ROCK I METAL GRUPA,UGLAVNOM NEKOMERCIJALNIH KOJI BI DA IM SE DA SANSA MOGLI KOMOTNO DA PRODJU I NA SVETSKOM TRZISTU.ZASTO BI SVE STO DOLAZI IZ AMERIKE MORALO BITI DOBRO....A SVE NASE JADNO

iluzionista:
Pedjazz:
Iz Nisa sam i selim se u BG vrlo uskoro.

Ovo sam te pitao jer imam jako dobrog ortaka iz Krusevca koji pomalo sviri jazz. Mislio sam da ako si Kruske, da ga mozda znas. Inace svira saksofon, ali nemoj da me pitas koji, lupio bi, jer nemam blage... ;)

Ukoliko volis Jazz ili svirke uopste , nece biti frke da se upoznamo i vidimo u Bg sobzirom da cu da zujim na sto vise mesta- a i videces me u sklopu sa najacim Jazzerima kod nas :lol:

Volim svirke... Moj fah je bluz, a od jazza slusam uglavnom standarde i klasicni jazz. :) Ali, volim da slusam i nesto zivahnije i modernije kad je u prijatnoj klupskoj atmosferi. Nema problema, kad budes imao svirku u nekom manjem klubu od Ellingtonsa, javi mi, svraticu. Koji instrument sviras?

U Ellingtons-u je popunjen program narednih mesec dana- zbog toga nastupam tek za mesec dana. Kinta je LUDILO i uopste ne zelim ni da spominjem

Nemoj... ;)

Ali, zato mozes da bacis neku napomenu, kad budes imao debi u Beogradu. :)

Pozdrav.

Evo recimo , sutra(petak) je poslednja emisija Malikani na B92 i bicu ponovo u njoj, tako da ako imas vremena pogledaj sta si propustio:)

Treba da pocnem da sviram u nekom klubu u Krumskoj ulici(neznam ni gde je to - ne poznajem BG uopste!) sa nekom ekipom. Kazu da se tamo skupljaju nasi najaci jazzeri. Tamo je opustena atmosfera tako da cu da javim kad budem poceo tamo da sviram, pa da navratis.

Ja sviram jazz standarde i gotovo sigurno ce se svirati standardi na svirkama- tako da ces sigurno uzivati ukoliko volis taj stil!

E da, gitaru sviram!:)

Toliko za sada i pozdrav!

Pedja

Pozdrav svima koji ovo citate!

Samo sam hteo da javim svim zainteresovanima da sutra na B92 od 14:30 ide POSLEDNJA emisija Malikani. To ce biti miks svih emisija(dobio sam takvu informaciju juce od njih), tako da ce biti nesto o meni ponovo.

Ukoliko imate vremena,odgledajte , pa mi javite sta mislite. Uskoro nabavljam na DVD-u i CD-u celu emisiju, tako da ukoliko ste zainteresovani pustite mi samo vasu adresu na mail i poslacu vam u najkrecem roku!

Pozdrav!

Pedja

Pedjazz:
Evo recimo , sutra(petak) je poslednja emisija Malikani na B92 i bicu ponovo u njoj, tako da ako imas vremena pogledaj sta si propustio:)

Zar nije danas sreda. :lol: :wink: A sutra cetvrtak. :)

Treba da pocnem da sviram u nekom klubu u Krumskoj ulici(neznam ni gde je to - ne poznajem BG uopste!) sa nekom ekipom. Kazu da se tamo skupljaju nasi najaci jazzeri. Tamo je opustena atmosfera tako da cu da javim kad budem poceo tamo da sviram, pa da navratis.

To bi mogla biti Krunska. To je iznad Skadarlije. Stvarno ne znam da nesto tamo ima. Mozda je to mesto otvoreno u poslednje 2. godine.

Ja sviram jazz standarde i gotovo sigurno ce se svirati standardi na svirkama- tako da ces sigurno uzivati ukoliko volis taj stil!

Ok. Znaci da ocekujem dobru svirku. :wink: Drzim te za rec. :lol:

E da, gitaru sviram!:)

A, ja gitaru svirim. :wink: Za svoju dusu i po malo.

Dobro, znaci u petak na B92. Ok. Dogovoreno. Poslusacu.

Cujemo se...

morrison_baby:
E PA JA SE NE SLAZEM.DOSTA MI JE VAS STO SAMO KUKATE I SER***.OKRENITE RADIO BEOGRAD 202 SREDOM.NASU SCENU NE CINE SAMO OVE GRAND ZVEZDE I TRBUSNE PLESACICE.POSTOJI TOLIKO ROCK I METAL GRUPA,UGLAVNOM NEKOMERCIJALNIH KOJI BI DA IM SE DA SANSA MOGLI KOMOTNO DA PRODJU I NA SVETSKOM TRZISTU.ZASTO BI SVE STO DOLAZI IZ AMERIKE MORALO BITI DOBRO....A SVE NASE JADNO

Fino, fino, ali zamisli da zivis u nedodjiji kao vecina ljudi u Srbiji i da nemas 202. Jedino sto ovd mozes cuti su grand zvezde i trbusne plesacice, tako da mozes da slusas ili njih ili stranu muziku

Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.

Bleak WinterFullMoon:
Pa Zmaju ako ne mozes da dajes kritike (pozitivne ili negativne) o bilo kom muzicharu ja stvarno ne znam shta ces ti ovde.Ta teorija je malo priglupa...
Ja samo mogu da iznesem svoj stav...i ne zelim da ga namecem drugima kao pojedini...a sto ja to tebi smetam...tvojoj poruci nije mesto tu imas PP kao sto ti meni kazes...

Inace ne volim ljude koji se samo zale i kukaju a nista oko sebe videli nisu:].

Nasa muzika ima kvaliteta i uvek ce imati jedini problem je finansijska kriza kao i to sto ne mozemo preci granice Ex-Yu zbog jezika.Ali to sto neki misle da Amerika ima najbolju muzicku scenu mnogo se varaju(imaju najjace trziste i industriju)pogledajte samo nasu zemlju naspram zemalja Zapadne Evrope ili Severne Amerike,pa da je Srbija toliko bogata nasa muzika bi bila isto toliko popularnija i bolja.Treba videti svet a ne koncentrisati se slusajuci radio i TV gde se samo pici zesca komercijala i muzika bez kvaliteta.Tek kad odes u inostranstvo osetis da mi nismo toliko slabi sto se tice muzike(studiram u Kanadi i znam o cemu pricam:]).Ne budite ograniceni ,ima masa dobrih bendova al sad opet zavisi ko sta slusa,domaci rock ce uvek biti stabilan dok vec metal i punk ne verujem bas,ali opet zavisi ...

Back