SisaDaPimp
Aktivan član
- Poruka
- 1.140
Samo cu reci: "Kvalitet se ne gleda kroz uspeh!".. Zapamti to, ako treba zapisi negde da ne zaboravis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e bas ta! ta debela krava IZBOSNE koja nema pojam da peva!Bleak WinterFullMoon:Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta?![]()
lepi dzoni:Mislim da je rec jadna savrsena. I ne bi je iskoristio samo za domace bendove i muzicare vec i za sve one individue koje se loze na domacu muziku.
Kurt Cobain:hahahahaha, bash duhovito od tebe...
c.c.c e bash hocju da na svkoj nenormalnoj temi ostavljam no comment, ko cje da me sprechi?
LunaLavgud:Novi Zdravkov album i promena stila-Da ili Ne?
iluzionista:Pedjazz:Iz Nisa sam i selim se u BG vrlo uskoro.
Ovo sam te pitao jer imam jako dobrog ortaka iz Krusevca koji pomalo sviri jazz. Mislio sam da ako si Kruske, da ga mozda znas. Inace svira saksofon, ali nemoj da me pitas koji, lupio bi, jer nemam blage...
Ukoliko volis Jazz ili svirke uopste , nece biti frke da se upoznamo i vidimo u Bg sobzirom da cu da zujim na sto vise mesta- a i videces me u sklopu sa najacim Jazzerima kod nas![]()
Volim svirke... Moj fah je bluz, a od jazza slusam uglavnom standarde i klasicni jazz.Ali, volim da slusam i nesto zivahnije i modernije kad je u prijatnoj klupskoj atmosferi. Nema problema, kad budes imao svirku u nekom manjem klubu od Ellingtonsa, javi mi, svraticu. Koji instrument sviras?
U Ellingtons-u je popunjen program narednih mesec dana- zbog toga nastupam tek za mesec dana. Kinta je LUDILO i uopste ne zelim ni da spominjem
Nemoj...
Ali, zato mozes da bacis neku napomenu, kad budes imao debi u Beogradu.
Pozdrav.

Pedjazz:Evo recimo , sutra(petak) je poslednja emisija Malikani na B92 i bicu ponovo u njoj, tako da ako imas vremena pogledaj sta si propustio![]()
:wink: A sutra cetvrtak.
Treba da pocnem da sviram u nekom klubu u Krumskoj ulici(neznam ni gde je to - ne poznajem BG uopste!) sa nekom ekipom. Kazu da se tamo skupljaju nasi najaci jazzeri. Tamo je opustena atmosfera tako da cu da javim kad budem poceo tamo da sviram, pa da navratis.
Ja sviram jazz standarde i gotovo sigurno ce se svirati standardi na svirkama- tako da ces sigurno uzivati ukoliko volis taj stil!
E da, gitaru sviram!![]()
morrison_baby:E PA JA SE NE SLAZEM.DOSTA MI JE VAS STO SAMO KUKATE I SER***.OKRENITE RADIO BEOGRAD 202 SREDOM.NASU SCENU NE CINE SAMO OVE GRAND ZVEZDE I TRBUSNE PLESACICE.POSTOJI TOLIKO ROCK I METAL GRUPA,UGLAVNOM NEKOMERCIJALNIH KOJI BI DA IM SE DA SANSA MOGLI KOMOTNO DA PRODJU I NA SVETSKOM TRZISTU.ZASTO BI SVE STO DOLAZI IZ AMERIKE MORALO BITI DOBRO....A SVE NASE JADNO
Ja samo mogu da iznesem svoj stav...i ne zelim da ga namecem drugima kao pojedini...a sto ja to tebi smetam...tvojoj poruci nije mesto tu imas PP kao sto ti meni kazes...Bleak WinterFullMoon:Pa Zmaju ako ne mozes da dajes kritike (pozitivne ili negativne) o bilo kom muzicharu ja stvarno ne znam shta ces ti ovde.Ta teorija je malo priglupa...
ops: !Deya:Ovo mi definitivno nije jaca stranaops: !