Bleak WinterFullMoon:
E GRRRRRRRR! Napishem ceo referat i pukne mi veza u trenutku slanja posta
Bili mi na certu i divno se proveli
Ja sam uleteo u trenutku kad su neki momci svirali Gunse.Lik je mnogo dobro skinuo vokal Axla (svaka mu dala) a momci fino sviraju tako da ih je bilo milina slushati.Pogotovu Sweet child of mine
Onda su nastupili kompanjerosi iz high schoola - Wathchout.Ko kaze da mu se ne svidjaju prve dve pesme (Physical i Heroin) taj definitivno nema ukusa 8) ostale su vec diskutabilne...kako kome se svide...Sve u svemu,momci gaje svoj fazon i treba ih podrzati.Imali su maler da im bassisti (koji je 89 godiste :shock: [a svira ko LUD]) pukne zica,pa su morali prekinuti u sred sviranja :?
a onda BJESOVI...ko nije bio na njihovom certu,taj ne zna shta propushta.Meni je ovo bio jedno 15. njihov cert i svaki put izadjem odushevljen,izhivljen za narednih mesec dana,mokar (od shutke) i promukao (od urlanja [ili pevanja])
Chak se i mala Courtney veselila,iako su je momci bar jedno 20 puta iznosili iz shutke (posle su odustali jer je mnogo bandoglava [svaki put se vrati]).I na kraju su je stage-ovali
Azazel nisam mogao da slusham,verovatno bih umro od umora.
Dakle ko nije bio...moze samo da sedne i da plache :wink:
Hehe

Ne,stvarno,pitam se kad ce nauciti da ne postoji nacin da me zadrze dalje od sutki 8) Cak mi je jedan lik prisao posle koncerta i rekao nestu u stilu,e mala,mnogo ulazis u sutke,ne valja ti to

Strasno. Inace,svirka je bila savrsena,najbolja na kojoj sam ikad bila (iz milion razloga...

ops: ) Stvarno je bilo savrseno

Ono kad su me podigli...za pamcenje!
O bendovima:
1.Night Eyes - uopste nisu bili (toliko) losi,mislim ipak treba imati jaja pa nastupiti prvi,jos kad te publika onako proziva...

Zato sam ja vristala,da ih ohrabrim

8) Njihove pesme su mi se bas svidele,nisu lose skinuli "Wicked game" (cini mi se da je pola bilo Isaakovo,a pola HIM

),"Pretending" takodje,ali onaj Nickleback im nikako ne ide uz imidz :?
2.GHR Tribute band - savrsenstvo! :shock: Nemam reci :shock: Znaci,kako je lik skinuo Axl! Ama,neverovatno! Mada,mogli su da odsviraju jos ponesto,Knocking,me je malo smorila
3.Watchout - bas su mi se svideli

Ne,ozbilno,ja sam ocekivala neko nu-metal njesra,ali bili su sasvim fini
4.Crash - valjda se tako pise

Bas je bilo slatko kad su oni svirali!

Sve pohvale!
5.BJESOVI!- SAVRSENO!!! SAVRSENO!!! Fenomenalno! Sutke,sutke,sutke!!!

Savrseno! Mnogo su mi se svideli,jest da je prvi put da ih gledam...znam samo da sledecu svirku ne propustam! Pevac je potpuno lud!
6.Azazal - fino

I tu je bilo dosta sutki,ali je masa vec bila potpuno poludela,mene su jednom tako gurnuli,da sam ja gurnula stalak za mikrofon,koji je otisaooo...
P.S. Nesto me bole vrat,ledja i ramena...