JOHN FRUSCIANTE 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bleak WinterFullMoon:Dobro Peruzzi,mislio sam pod malo ozbiljnijim slushanjem.Teshko da sam ja razumeo poentu pesama sa 10 godina,a kamoli ti sa 4...
E, kad pustaju d'n'b??? I znas li na kom jos (i u kojim terminima?)???Anonymous:SKC-107,9 najjaci radio...najbolji drumbas,najbolji underground hip hop,najbolji reggae,najjace emisije,(sindikalni termin nedelja 22:00,gospodar vremena nedelja u 00:00)...

cini mi se da je za njih bio bas los zvuk, ili mozda imaju moto sto bucnije to bolje... nemam pojma, ali ja ne slusam tu muziku, a nisam bas ni cula sve kako treba. a druga pesma mi se ipak svidela. (e... Bleak, jel su pevac i basista blizanci...?)I ja ga mrzim!!!A jos i Zeljka J. i Bechama!!!Mj 21:Ja Rule!!!
smaracica:Pa ovakooo...
Sve zavisi od toga koju muziku slusas...
Za vecinu vrsta muzika(malo tvrdje muzike),najbolji je KST...
Imas metal vece,hc/punk vece,ghotic vece,techno vece,rock vece....
Za jazz stvarno ne znam...

morrison_baby:ja nisam ni otisla

propali svirach:a sta obuhvata "aranziranje"
samo jedna stvar... to sto kazes no comment i to je komentar.Kurt Cobain:hahahahaha, bash duhovito od tebe...
c.c.c e bash hocju da na svkoj nenormalnoj temi ostavljam no comment, ko cje da me sprechi?
Anonymous:ok...znaci to nije vezano za jazz

ne vredi... kad sam ja bila na ekskurziji, na zalostBleak WinterFullMoon:Da...meni je diskmen spasao zivot od Joxima,OK Benda i kompanije.![]()