ima li hopera????

Anonymous:
Red_Zmaja:
Firmas:
Superstar:
Nek' se udruze svi reperi! Vidite sta nam rade na ovom je*enom forumu ovi je*eni rockeri i metalci? Ja ovo ne mogu vise tolerisati... Pisite pesme protiv rockera, punkera, neka vide sta ce dobiti od mothafu*kera! Hajde reperi i reperke, pisite rime i pokazite im da smo najjachi!!! :wink:
Kad bude plime bice i rime!YO
Smrt rapu!
Rime su ti do jaja...koji problem imate vi metalci...da malo imate mozga razume li bi hop&rap...a sta je bre ovo gde su svi ti hoperi i rapari jel moram ja sam da se svadjam ovde...
Ima,ima...ali ja ne bih da se svadjam...svako ima pravo da slusa sta hoce...ali ne i da vredja ono u sta se ne razume!!!
Ene...sta je ovo?Pa do pre 2 minuta sam bila clan...

Music:
Posto nam se polako blize Beovizija i Evrovizija,volela bih da mi kazete sta mislite ko bi trebao da pobedi i da nas predstavlja u Turskoj:Karleusa ili Peti element?
KARLEUSA TREBA DA PEVA?VAU....KAKVA PROMENA....MA CURA JE ATRAKTIVNA I MNOOGO HRABRA......
PETI ELEMENT??SALALAAAALA...SVILENO....MADA NA ZAPADU BI I IMALI PRODJU....STITI IH GAY LOBI....
MISLIM DA TREBA DA NAS PREDSTAVLJA OSOBA PUNA HARIZME,KOJA MOZE DOBRO DA OTPEVA PESMU NA ENGLESKOM...I NARAVNO DA ZNA DA PEVA-TO SE PODRAZUMEVA :P

:roll: Komercijala je svuda u svetu.Domaca muzicka estrada je uzas,pevaci za jednu godinu izdaju 2 albuma,i to uzasna. :evil: Tesko da ima dobre muzike i izvodjaca, svi su na isti kalup.Komercijala-nema sanse :!:

Bleak WinterFullMoon:
Eeeeeee iako sviram 4 god mislim da nemam blage veze sa sviranjem.Pre svega zelim da poboljsam tehniku (najpre brzinu) i koristim ovu prilku Pedja da te pitam kako se to radi?Pretpostavljam da se tu cepaju neke skale gore-dole dva sata neprekidno jedna skala...E vidis ja sam samouk,tako da te skale nemam niti bilo koga da mi ih pokaze,pa imam velikih problema kad hocu da skinem neku tezu solazu.Mnogo se mucim oko toga...Daklem zelim da ovladam instrumentom.I da uzivam u muzici naravno...

Evo malo pomoci - da otklonimo tvoju dilemu i problem...

Treba da vezbas alternate i economy picking. To ti je gore dole ( alternate) , i gore dva puta dole( economy- kad prelazis na narednu zicu nastavljas prirodnim pokretom trzalicom). Economy je specijalno preporucljivo da vezbas jer ce to da ti pomognem da sviras arpedja kao lud. Legato ti je takodje mnogo bitan(okinas jednom i odsviras nekoliko tonova vezano). I naravno, najvaznije je dok vezbas ovo sa skalama( poziciono i po celom vratu) da koristis METRONOM! Ali pazi, obavezno metronom. I uvek vezbas na 6 bpm(otkcuja u minutu) vise nego sto ti je trenutna mogucnost tehnicka. Znaci ako mozes da sviras sesnestine lagano na 120bpm, vezbaj na 126. Posle par dana(u zavisnosti koliko vezbas i napredujes) videces da ces moci i na 126 da sviras lagano i tako stalno pomeras granicu za 6. Ali , postoje prirodne i fizicke granice- ali o tome drugi put.

Hvala na komentarima- nadam se da sam ti pomogo!:)

Pozdrav za Metaliku! Bas mi je drago da ti se sve dopalo- cucemo se od ponedeljka kad se definitivno budem preselio u Bg!

Podsetnik za sve vas- lekcije naplacujem 10 evra.

Pozdrav i pisite

Pedja

Bleak WinterFullMoon:
Kurt Cobain:
ja sam samo shokiran ovakvim temama i slichnim djubretom....

Ako ti se teme ne svidjaju preporuchujem ti da se uzdrizis svog chuvenog komentara ili josh bolje da ne ulazish na dotichne teme.
I meni se mnogo toga ovde ne svidja,ali to ne znachi da ne treba da poshtujem tudj ukus.
Hvala Bojani koja me je podsetila da te opomenem.Pripazi malo na svoje ponashanje.

ja ovo ne mogu da jbeno verujem. ja se malo nashalio, bash je cool, a vi me odmah napadate. c.c.c
ovo je neverovatno!

P.S. znash koliko me zabole na koje teme ti ulazish...ja bash mislio da si cool tip ali izgleda volish da solish pamet.

Casovi Gitare- Blues, Funk , Fusion, Rock, Metal, Jazz,Country.- Giutar Institute London Methodi
Teorija Muzike- Berklee method
Ear Training(Sluh)- Berklee method
Aranziranje- Berklee method

Profesor- Berklee Diplomac!

Casovi 10 evra- ispod toga stvarno ne ide ! Ako neko hoce, moze lekcija i za 20 evra!:)

Za kontakt se obratite Pedji(meni) preko emaila ili telefona.

pedjazz@hotmail.com
psimovic@berklee.net
pedja_guitarman@yahoo.com

063 455 019

Hvala unapred,

Pedja

P.S. U Americi ( u Bostonu) sam naplacivao lekcije 30 dolara, pa nakon toga i 50. Imam dosta promo cd-a i snimaka, pa ukoliko nekog interesuje, neka me kontaktira i poslacu to bez problema!

Naravno da cu da cackam, ali trenutno nisam u prilici/situaciji. Away from komp cu biti jos duuugo (mog kompa - ovo je "javni servis"), a bas sam se zagrejao, pa rek'o cisto da se makar informisem, da znam sta mogu da ocekujem...
U svakom slucaju, hvala za sve savete... :wink:

Pozdrav Pedja,

Mislim da sam ,pre neki dan, na televiziji B92 gledao neku emisiju o tebi? Svaka cast cestitam ! Koliko sam pratio vise si pricao o jazz-u i bluzu, dobro sviras nema sta, mislim da je cena ok.
Nadam se da te nisam pomesao sa nekim drugim?

P.S. Ljudi, covek je bio na TV-u sta ce vam bolje preporuke!

Flea.RHCP:
Pozdrav Pedja,

Mislim da sam ,pre neki dan, na televiziji B92 gledao neku emisiju o tebi? Svaka cast cestitam ! Koliko sam pratio vise si pricao o jazz-u i bluzu, dobro sviras nema sta, mislim da je cena ok.
Nadam se da te nisam pomesao sa nekim drugim?

P.S. Ljudi, covek je bio na TV-u sta ce vam bolje preporuke!

Hvala Flea,

Nisi me pomesao. Radi se o emisiji Malikani na B92 koja ide petkom od 14:30. Emisija traje pola sata , i sobzirom da si oni bili u Nisu i snimali 4 dana emisiju samnom , dosta stvari su isekli i nisu mogli da iskoriste zbog vremenskog ogranicenja. Meni je najvise krivo sto nisu pustali snimke moje sa audicija,kao ni najnovije sa Nisvila sto sam nastupao sa Big Bendom Stankovica.
Drago mi je da ti se dopala emisija.

Da nisi ti mozda zainteresovan za lekcije!?
Javi se na mail ako jesi - bice mi drago da ti izadjem u susret!

Pozdrav,

Pedja

Back