Spiritcraft
Ističe se
- Poruka
- 2.501
sem peppersashoneRHCP:JASNO KAO DAN. RHCP
RHCP-bssm. one hot minute, californication.Dovoljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da jeste...i narodnjaci su muzika..bas kao metal..ma to je sranje i foliranje...OutlawTorn:Ali je bar muzika.![]()
Mali broj ljudi slusa ovo a da zna zasto slusa to nemoj da te cudi...takav je zivot...SisaDaPimp:E u k ode i ova tema u tri lepe, nikog zivog..
SisaDaPimp:BTW cuo neko Visions of Ghandi?

Incognito:evo sad sam imao momenat inspiracije pa prepevao jos jednu:
There's a tavern in the mountains,
You can see it's lights from distance.
Who lights up the candles? Walks over the tavern?
Beautiful Mary, daughter of the barman.
And desire grows, hidden thoughts I'm thinking,
Oh, Mary, 'cause of you I'm drinking.
Every little flame - a pure torture bound,
Harmonic from the mountain spreads over the sound.
Mary's white face, the beautiful sutler,
Eyes like an almond, and I hit the road.
...nastavak drugom prilikom... za vol.2![]()
Sad molim tim zaduzen za styling da se ukljuci... Ili da mi nesto smislimo- u pogledu nastupa i vizuelne prezentacije, cisto dok se oni ne pridruze?
:wink:jagodica:greyjaguar:Jal' zbog krinolina i dekoltea(ljubavnike da ne spominjemo :wink: ), jal' zarad dzinsa?![]()
dekolte i ljubavnici to
onda josh bolje barok! josh dijete nisu bile in tada...
I ja sam oduvek gotivio 18-ti vek... Ma kome je do dijete- vazno je da se ti dobro osecas u svojoj kozi- 90% ljudi ionako, uz sve dijete nisu rodjeni da budu manekeni, ako je to uopste i pozeljno...

Kad bude plime bice i rime!YOSuperstar:Nek' se udruze svi reperi! Vidite sta nam rade na ovom je*enom forumu ovi je*eni rockeri i metalci? Ja ovo ne mogu vise tolerisati... Pisite pesme protiv rockera, punkera, neka vide sta ce dobiti od mothafu*kera! Hajde reperi i reperke, pisite rime i pokazite im da smo najjachi!!! :wink:
greyjaguar:Odlicno!I ja sam oduvek gotivio 18-ti vek... Ma kome je do dijete- vazno je da se ti dobro osecas u svojoj kozi- 90% ljudi ionako, uz sve dijete nisu rodjeni da budu manekeni, ako je to uopste i pozeljno...