M
morrison_baby
Gost
A ko je zaduzen za realizaciju spotova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hteli da naucite u ili o muzici.

bleach:Hey... zna li neko koji ce po redu svirati Bjesovi?Bleak WinterFullMoon:E ovo je dobra svirka.O Bjesovima necu ni da trosim reci,jer su nesto najbolje sto kod nas na domacoj sceni postoji.A Watchout je jos jedan razlog da dodjete (to su ortaci iz shkole,mnogo dobro sviraju SoaD i imaju par svojih pesmica od kojih bih izdvojio HEROIN kao omiljenu) :wink:
Cya there
P.S. Taman cu prvi put da chujem toliko nahvaljene Enjoy Sarma![]()
![]()
Red_Zmaja:U cemu je sad problem...ako ti pricinjava zadovoljstvo da brises...ti onda brisi...ti si ovde svemoguci...ali samo ovde...
Upravu je Red_Zmaja,to je samo ovde...Bleak WinterFullMoon:Red_Zmaja:U cemu je sad problem...ako ti pricinjava zadovoljstvo da brises...ti onda brisi...ti si ovde svemoguci...ali samo ovde...
U cemu je problem?Jos pitas...
Dopisujete se,lupetate gluposti i samim tim dosadjujete drugim ljudima.I sve to radite na temi koja nema veze sa tim.To ti mozda nije dovoljan razlog?
Nemoj da izvrces moje rechi...ja ne zelim da brishem vashe poruke,niti mi je to posao.Procitaj malo o pravilima ponashanja na forumu,pa se zapitaj.
Ponavljam: Ako vam se tema ne svidja ili nemate shta da kazhete,samo zaobidjite.A za dopisivanje koristite e-mail ili PP.Nishta lakshe...
Ovo je kraj rasprave.Moja je poslednja hteli vi to ili ne...
A na kojoj temi ovde su svi ostali dosledni temi...a da nisu skrenuli sa nje...pogledaj malo 90% tema krene lepo onda ode sve u q...a samo mene opominju za to...to ti je tiranija...brisi i budi...happy...Bleak WinterFullMoon:Red_Zmaja:U cemu je sad problem...ako ti pricinjava zadovoljstvo da brises...ti onda brisi...ti si ovde svemoguci...ali samo ovde...
U cemu je problem?Jos pitas...
Dopisujete se,lupetate gluposti i samim tim dosadjujete drugim ljudima.I sve to radite na temi koja nema veze sa tim.To ti mozda nije dovoljan razlog?
Nemoj da izvrces moje rechi...ja ne zelim da brishem vashe poruke,niti mi je to posao.Procitaj malo o pravilima ponashanja na forumu,pa se zapitaj.
Ponavljam: Ako vam se tema ne svidja ili nemate shta da kazhete,samo zaobidjite.A za dopisivanje koristite e-mail ili PP.Nishta lakshe...
Ovo je kraj rasprave.Moja je poslednja hteli vi to ili ne...
Rime su ti do jaja...koji problem imate vi metalci...da malo imate mozga razume li bi hop&rap...a sta je bre ovo gde su svi ti hoperi i rapari jel moram ja sam da se svadjam ovde...Firmas:Kad bude plime bice i rime!YOSuperstar:Nek' se udruze svi reperi! Vidite sta nam rade na ovom je*enom forumu ovi je*eni rockeri i metalci? Ja ovo ne mogu vise tolerisati... Pisite pesme protiv rockera, punkera, neka vide sta ce dobiti od mothafu*kera! Hajde reperi i reperke, pisite rime i pokazite im da smo najjachi!!! :wink:
Smrt rapu!
Ma ok...ali zasto mene...Bleak WinterFullMoon:ok je malo skrenuti sa teme,jer nikad ne mozes biti dosledan 100% temi ali vi ste se 2 stranice DOPISIVALI.To je najgore skretanje sa teme...Samo zelim da shvatite da forum (bar ovaj javni deo) ne sluzi u te svrhe.
I ne budi toliko bandoglav jer je i vishe nego ochigledno da sam u pravu.Ne znam zashto se raspravljamo.
ma shvatam ja forum...ali valjda treba da budu ista pravila za sve...jel mozda treba da ti navedem neke teme gde su poceli a skrenuli na nesto sasvim levo...i mozda si u pravu...a mozda...Bleak WinterFullMoon:ok je malo skrenuti sa teme,jer nikad ne mozes biti dosledan 100% temi ali vi ste se 2 stranice DOPISIVALI.To je najgore skretanje sa teme...Samo zelim da shvatite da forum (bar ovaj javni deo) ne sluzi u te svrhe.
I ne budi toliko bandoglav jer je i vishe nego ochigledno da sam u pravu.Ne znam zashto se raspravljamo.
Red_Zmaja:ma shvatam ja forum...ali valjda treba da budu ista pravila za sve...jel mozda treba da ti navedem neke teme gde su poceli a skrenuli na nesto sasvim levo...i mozda si u pravu...a mozda...Bleak WinterFullMoon:ok je malo skrenuti sa teme,jer nikad ne mozes biti dosledan 100% temi ali vi ste se 2 stranice DOPISIVALI.To je najgore skretanje sa teme...Samo zelim da shvatite da forum (bar ovaj javni deo) ne sluzi u te svrhe.
Ima,ima...ali ja ne bih da se svadjam...svako ima pravo da slusa sta hoce...ali ne i da vredja ono u sta se ne razume!!!Red_Zmaja:Rime su ti do jaja...koji problem imate vi metalci...da malo imate mozga razume li bi hop&rap...a sta je bre ovo gde su svi ti hoperi i rapari jel moram ja sam da se svadjam ovde...Firmas:Kad bude plime bice i rime!YOSuperstar:Nek' se udruze svi reperi! Vidite sta nam rade na ovom je*enom forumu ovi je*eni rockeri i metalci? Ja ovo ne mogu vise tolerisati... Pisite pesme protiv rockera, punkera, neka vide sta ce dobiti od mothafu*kera! Hajde reperi i reperke, pisite rime i pokazite im da smo najjachi!!! :wink:
Smrt rapu!