ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Alo Zmaj i Iverson za to sto vi radite postoje PP-e i e-mail.
Ne smarajte vise ljude,a pogotovu vas upozoravam da se smirite sa tim citiranjem inache cju sve da pobrishem shto ste napisali i to sa zadovoljstvom.
Tema se ne odnosi na vash basket 1na1 i zato ako nemate sta da kazete o temi,preporucujem vam da ne zalazite ovde.
Sto se mene tice mozes sve da obrises...ionako je procitano...izvinite svi...upravu ste...ovo nije tema o basketu...

Red_Zmaja:
OutlawTorn:
em3pac iverson:
OutlawTorn:
Ne volim rep. Vise volim da slusam muziku.
A sta je rep onda???Sto,da narodnjaci mozda nisu prava muzika???

Meni taj rep nesto ne lici na muziku. Probaj malo da slusas rock i metal pa ces znati o cemu ti pricam.
A sto se tice narodnjaka, to ti je isto * kao i rep.
Probala sam ...i slazem se sa ovim sto je ispod napisano...
E metalac ne seri...vasa muzika se svodi na neko dranje...i neke gluposti...

em3pac iverson:
Bleak WinterFullMoon:
Ne smarajte vise ljude,a pogotovu vas upozoravam da se smirite sa tim citiranjem inache cju sve da pobrishem shto ste napisali i to sa zadovoljstvom.
Tema se ne odnosi na vash basket 1na1 i zato ako nemate sta da kazete o temi,preporucujem vam da ne zalazite ovde.
Sto se mene tice mozes sve da obrises...ionako je procitano...izvinite svi...upravu ste...ovo nije tema o basketu...

a zasto onda nastavljas da postujesh?
rekao sam ti da ova tema niti bilo koja druga ne sluzi da bi se vas dvoje dopisivali...
Koristite PP

Bleak WinterFullMoon:
em3pac iverson:
Bleak WinterFullMoon:

a zasto onda nastavljas da postujesh?
rekao sam ti da ova tema niti bilo koja druga ne sluzi da bi se vas dvoje dopisivali...
Koristite PP
Da nisi malo pozurio?Ja sam rekla da se ja slazem...a Red_Zmaja nije nista...mozda se on ne slaze

AZRA
Kad sam bio sedmi razred uzeo sam od tetke trostruki zivi album "Ravno do dna" i cim sam ga cuo seo sam na dupe. Do tada sam najvise slusao Djordja Balasevica, a onda sam shvatio da je Dzoni ustvari u svojim pesmama pevao o mom zivotu. Jednostavno, tu sam se najvise nasao i tako je i danas, tri godine kasnije.
RHCP
Prosle godine sam poceo da ih slusam i ostao 200% opcinjen albumom BloodSugarSexMagic. Neverovatna energija. Tekstovi u kojima se najvise govori o ljubavi, sexu i prijateljstvu i likovi koje sam poceo da gotivim zbog otkacemog pristupa svemu zivome. Meni vise ne treba.
Naravno, slusam i gomilu drugih bendova (najvise doorse), ali ovi su mi najblizi

Bleak WinterFullMoon:
E ovo je dobra svirka.O Bjesovima necu ni da trosim reci,jer su nesto najbolje sto kod nas na domacoj sceni postoji.A Watchout je jos jedan razlog da dodjete (to su ortaci iz shkole,mnogo dobro sviraju SoaD i imaju par svojih pesmica od kojih bih izdvojio HEROIN kao omiljenu) :wink:
Cya there
P.S. Taman cu prvi put da chujem toliko nahvaljene Enjoy Sarma :twisted:
Hey... zna li neko koji ce po redu svirati Bjesovi? :roll:

u svoje vreme rock, pa punk, zatim opet u svoje vreme reggae, i sada jazz...
rock slusam otkad sam bila 5-godisnja klinka...kada je cale pustao ploce kod kuce i kasete u kolima, a ja umirala za emerson lake i palmer slike sa izlozbe, i simon&garfunkel sound of silence...
punk sam prvi put uzela sa devet godina(pistolse) zaljubila sam se u bunt te muzike...
reggae sam zavolela oko 13te kada sam se malo smirila...prekinula toliko da divljam...
i sada na pragu svoje (vau!!!bas sam matora) 15te pocinjem da otkrivam jazz...

Inteligencija! Sto muzicka sto ina...
Sto se tice same muzike koju stvara - poslusajte malo pazljivije ovaj poslednji album - svi ljudi kidaju kako sviraju!
PS>> A sto se tice textova - cuh da je rekao da je kontemplacijom dosao do zakljucka da rime odvlace paznju sa texta pa ih je izbacio...
PPS>> Mislim da neke stvari/muzika ne gube na ozbiljnosti ako idu u jednom "saljivom" paketu... ("" - nije ironicno, ne znam da li je odgovarajuci izraz pa...)

mishica:
Pa htela sam ja da pitam za jabuke, ali me je posle bilo sramota :oops: Bleak WinterFullMoon, me je tako uverljivo ubedjivao da je to krompir, cak ni opciju za kelerabu nije dao.
Znaci li to da i lupa vratima 1,2...1,2,3 ne dolazi u obzir???
A viljuske i nozevi, neko mi je sapnuo da i viljuske imaju udela u muzici :P
Nikako!!!! To su sve - SEKTE!!! :shock: Ti ostali... :roll:
Vidis, sve drugo sem jabuka proizvodi zvuk koji kada se obrne ima sadrzinu djavolje prirode! Zato - zdrav zvuk - zelena jabuka! A moze i crvene i zute, kao i sve nijanse koje daju pomenute...
PS>>> Braon se ne racunaju jer kad su braon nisu dobre... to su one koje su pocele zvukovno da trule i pocinju da zvuce kao npr. krompir... one su cak i najopasnije! Zato pazljivo...

Sarajevo:
Ne bih da budem vulgaran, radi ostalih korisnika, a i da ne shvatis ovo licno. Prije svega, Malamsteen nije ovaj ili onaj nego COVJEK JE SVE SVOJE STAVRI(sa par izuzetaka) sam iskomponovao, ali je OCITO DA TI NIKAD NISI CUO NIJEDNU NJEGOVU KOMPOZICIJU, pa s'toga moje tisra! Tocak je takodjer komponovao i i sam pisao muziku, pa opet mojne tisra. Izgleda da ti nisi ni procitao temu dobro, pa procitaj i vidi o cemu je rijec u ovom upitniku. Mislim bez uvrede, ali Clapton (uz duzno postovanje) i Malmsteen, halo ba ??? Pa fakat, ovo je .....

Haj vozdra

p.s. bez uvrede stvarno, nista licno

ma nema uvrede, al batice, ti mi nisi nista rekao. pa sta ako su tochak i malmsteen konmponovali svoje stvari? clapton kao nije? ...... ajde ti izgradi svoj stav i onda dodji pa napisi nesto smisleno :wink: [/b]

pochetak 90-tih definitivno pripada rocku (okvirno) ...... da podsetim na 91-u kao na jednu od najplodnijih: Ten - Pearl Jam, Nevermind - Nirvana, Black - Metallica, Blood Sugar Sex Magic - RHCP i ko zna sta jos

a onda je sve otislo u ........:cry:

Back