Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jagodica:sta ako neko slusa mozarta :shock:
... Ili da ga proglasimo za rokera, kao Forman, pa onda moze u dzinsu? :wink:morrison_chik:Ja najvise volim da zbunjujem ljude.Moj stil bi se mogao opisati kao Dark hippie girl![]()
malecka:kako vam se cine???
Anonymous:ma daj.....morrison je najgori folirant...veci nego bilo ko drugi iz tog perioda...ok je muzika doorsa i ja bi ih totalno obozavala samo da nije bilo tog morrisona......njegovi tekstovi tesko da su originalni....uticaj francuskih simbolista+lsd,to je morrison...i ono izvestaceno ponasanje na sceni...a i ljudi kao da je to jedini psihodelicni bend iz tog perioda,zar ne znate da postoji gomila drugih koji su muzicki dosta kvalitetniji i originalniji...?
mishica:Metronom![]()
SisaDaPimp:Je*es E jay njegove moguconosti su ravne nuli, slazes kockice.. Kao sto rekoh Reason i Fruity Loops, a E Jay zaje*i.
choonga:Dodjite ovamo da podelimo misljenja o ovoj divnoj muzici(ako se moze nazvati muzikom),ali sve jedno u svakom slucaju je dobro!!!Daj ako vas ima javite se ovde!!!
~Hodza Palamudin~:Da li bi bilo dobro da se napravi jedan .
HIP HOP festival
Ovi sa exit-om dosadiše 8)
I da smrt METALU .
P.S.
2pac is not
DEAD .
SisaDaPimp:Ma E Jay jedino je ono da se igras onim sto ti je program dao, ono jedino malo da se dobije osecaj za samo uklapanje loop-ova.. inace ovako je nula..
Spaske:Zaboravio sam da dodam da ono sto je Sepulturu zauvek ucinilo autenticnom je - BRAZILSKI ETNO! Mnogo dobro!

Anonymous:Mislio sam da podvaljivanje nije uspelo sto se tice imena Black hole sun.Anonymous:mi smo ipak grandzeri i znamo da je to ime pesme, tako da ti podvaljivanje nije uspelo!!!![]()
![]()