ima li hopera????

jagodica:
sta ako neko slusa mozarta :shock:

Ej, ovo je dobar primer. Pa, jasno, mora da nosi periku sa loknama (najmanje 3 kom), bele dokolenice i sankilotne- satenske pantale jarkih boja (crveno, narandzasto, crveno, ljubicasto). Preporucuje se i decentna sminka sa dosta pudera i eye sticka (je l' se tako kaze?) :wink: . Za zene- duuubok dekolte i krinolina za vecernje izlaske, ljubavnik u svakoj sobi (vidi pod "Opasne veze"), po mogucstvu poneki lazan mladez na obrazu i obavezno lepeza... Eh, nije lako voleti Wolfieja :lol: ... Ili da ga proglasimo za rokera, kao Forman, pa onda moze u dzinsu? :wink:

Doors k'o Doors- neprolazna klasika. Za sve one koji hoce da saznaju nesto vise o Jimu i bendu, procitajte "No One Here Gets out Alive" Jerry Hopkinsa i Dany Sugermana, dvojice ljudi koji su imali priliku da ih dobro upoznaju. Elem, knjiga je prevedena na srpski, i izdata kod nas (gle divnog cuda). Po misljenju vecine fanova, to je daleko najbolja i najrealisticnija knjiga o Jimu & co.

Inace, Jim nije sahranjen ispod statue koja mu je posvecena na Per la Chaise-u, u Parizu, nego u grobu nasuprot njemu- ironija ga ne napusta ni posle smrti- ljudi stavljaju cvece na grob ko zna kome. Tek da se zna.

Nedavno su gradske vlasti Pariza razmatrale mogucnost da izmeste njegov grob, ali se od toga u poslednjem trenutku odustalo- cak se i Chirac zalozio da Jim "ostane" u Parizu.

Anonymous:
ma daj.....morrison je najgori folirant...veci nego bilo ko drugi iz tog perioda...ok je muzika doorsa i ja bi ih totalno obozavala samo da nije bilo tog morrisona......njegovi tekstovi tesko da su originalni....uticaj francuskih simbolista+lsd,to je morrison...i ono izvestaceno ponasanje na sceni...a i ljudi kao da je to jedini psihodelicni bend iz tog perioda,zar ne znate da postoji gomila drugih koji su muzicki dosta kvalitetniji i originalniji...?

REcimo da se slazem

STA SE LOZITE NIJE MI JASNO?DEVOJKA JE IZNELA SVOJE MISLJENJE PA?Meni retko koja rap pesma moze da se svidi a u pos vree me stravicno osvajaju emineme pesme,dobar je ritam dobar text....ima bar 7 pesama koje su bile i jos su hitovi....covek super radi svoj posao iako je "malo" scandalozna licnost.....

mishica:

Hvala Mishice,sa zakasnjenjem, to je bio kraj mog radnog vremena a i zurila sam kuci da trazim oglase za polovni metronom.zezanje vam nije lose i obzirom da sam starija od ove dece 10 do 15 god. nekako mi ne prilici ali uzivam u citanju i drago mi je sto mladi znaju da se opuste. :wink:

OK, to je zbog mesanja pravaca, meni isto jako cesto smeta labelovanje, ali ipak pomaze umnogome u opisivanju bendova, pogotovo neupucenim u taj bend.
Zaboravio sam da dodam da ono sto je Sepulturu zauvek ucinilo autenticnom je - BRAZILSKI ETNO! Mnogo dobro!

Back