em3pac iverson
Zainteresovan član
- Poruka
- 414
Kako na koga.Zavisi koliko muzika uopste ima uticaja na tebe.Na mene ima uticaja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мало више је копликован јер захтева добро познавање нотног система.Тако да ако се слабо сналазиш са нотама (што је врло вероватно) препоручујем да послушаш Bleak-ijaBleak WinterFullMoon:.....
Guitar Pro 4 je malo komplikovaniji za pravljenje muzike tako da ti to bash i ne bih preporuchio ako pojma nemash sa tim...veruj mi da cjesh isto tako uzhivati sa techno e jay-em.
Што чистији то боље.Само не заборавите да и канап којим је кромпир привезан такође игра значајну улогу 8)Anonymous:jel ocetkan krompir il malko blatnjav
kako utice proklijalost
Keeper:Anonymous:Freedom, Ragged Glory, Rust Never Sleeps...jel' treba dalje da nabrajam???
Bando, bre....pustite imitatore, slusajte KRALJA.
P.S. Hey hey, my my, rock 'n' roll can never die
e, vidish, ja kazem:
* Freedom, Ragged Glory, Rust Never Sleeps, Rust Live, Deja Vu, Weld, Harvest, After the Gold Rush .......
ali zato i kazem:
* Ten, Versus, Vitalogy, No Code, Live on 2 legs, .....
*Bleach, Nevermind, In Utero .........
od iskljuchivanja nemash nishta. samo od ukljuchivanja :wink:
greyjaguar:TAKO JE, KEEPERE, THAT'S MY POINT!![]()
Ste:Smrc....posto ipak zelite da se vratim zeleo bih da se zahvalim glavnim i odgovornima u celoj toj price i te zbog toga prihvaticu da se vratim samo na mesto v.d. direktora marketinga koji ce STOYI obezbediti najvecu popularnost ikada do sada.
A takodje sam video da mladja populacija masovno prelazi na takozvani metal,rock,hip-hop,psy,trance,.... a svi mi znamo da je ta vrsta muzike jedan veliki sh1t... moramo da promenimo STOYIN imidz,mislio sam da je obucemo u punkerskom fazonu,da joj obujemo martinke,osisamo je na "chiroki" uradimo joj pirsing na uvetu,obrvi,nosu,bradi,jeziku, takodje joj stavimo jednu mindusu na "klitic" da bi bila u fazonu a posle toga joj uradimo plagijat neke pesme od avril lavinj(posto je ona velika pankerka) i provereno ce biti hit dana na "pinku".Samo ostaje nam ko ce biti v.d. STOYINOG stylinga i tekstopisac??
)
ops:greyjaguar:Black Hole Sun
ooo yeah!!!::shock:cao.drago nam je da neko otvoreno govori o stoji, jer je riba maximalno cool.nema takvih puno na nasoj estradi!!!svi prilaze sa predrasudama, a kad bi neko samo poslusao text bilo koje pesme shvatio bi njenu velicinu i originalnost! unikatna je!! stoja je nas zivotni uzor.ne prodje dan a da ne poslusam njen novi CD i kasetu!!!! divna je. ako si stvarno njen fan- molim te odgovori nam. [/b]KUMIM TE!!!!!!!
SOMBORKEops:
..