ima li hopera????

Ste:
Smrc....posto ipak zelite da se vratim zeleo bih da se zahvalim glavnim i odgovornima u celoj toj price i te zbog toga prihvaticu da se vratim samo na mesto v.d. direktora marketinga koji ce STOYI obezbediti najvecu popularnost ikada do sada.

A takodje sam video da mladja populacija masovno prelazi na takozvani metal,rock,hip-hop,psy,trance,.... a svi mi znamo da je ta vrsta muzike jedan veliki sh1t... moramo da promenimo STOYIN imidz,mislio sam da je obucemo u punkerskom fazonu,da joj obujemo martinke,osisamo je na "chiroki" uradimo joj pirsing na uvetu,obrvi,nosu,bradi,jeziku, takodje joj stavimo jednu mindusu na "klitic" da bi bila u fazonu a posle toga joj uradimo plagijat neke pesme od avril lavinj(posto je ona velika pankerka) i provereno ce biti hit dana na "pinku".Samo ostaje nam ko ce biti v.d. STOYINOG stylinga i tekstopisac??

Kada Stoja pjeva niko ništa ne razumije,pa onda,dozvolimo jednoj frendici iz Moskve sa divnim znanjem srpskoga(ili kako ona više voli-bošnjačkim)da zaradi malu crkavicu.Život je težak u Moskvi.... :cry:

GUNNERKA:
DA, IMAM VEC NOVEMBER RAIN I DON`T CRY. TO SE DA KUPITI NA DIVLJE, ALI NIKO NIJE LUD DA MI TRAZI OSTALE KVALITET SPOTOVE ZA ONIH BEDNIH 100-200DIN
KOLKO TO VEC PLACAMO!
ZNAM DA SE TEMA PONAVLJA, ALI NEKA RIBA JE VEC TO PITALA, I BAS STE CUTALI.
SOGS
дајем 250 динара по цд-у 600 МБ. Може?

Ma Sepultura je zakon!!!

Ua jamajka wannabes!

Pa, na morbid visionsu je to neki old shcool death rekao bih, sledeca 3 mesavina speed, death i thrash metala pa Chaos AD je experimentalniji i cuje se jak uticaj NU metala i hardcore punk zvuka da bi roots ostao remek delo modernog metala. Dalje nisam slusao osim obrade Ratos de porao "Crucificado pelo systema" i zvuci OK, HC je pesma...

nije ni clapton tako super ko sto ti mislis...ion se u svoje vreme morao ulizivati a sad sto ka bole muda za sve, to je druga stvar...
opet smo se vratili na isto...komercijala ovo komercijala ono...najvise se slazem sa bobbyem, mada ni sisa nije mnogo promasio stvarr...

(Napominjem da nisam toliko upoznat sa terminologijom i sl. tako da se lako mosh' desi da odvalim nesto...)
Hvala vam, ljudi, za ove vrlo korisne informacije; no, zanima me jos da li treba neka posebna muzicka kartica ili jos sto od hardvera??? Kad mi je neko pricao za pravljenje muzike na kompu, pominjao je i 8 kanala koji su potrebni za bubnjeve... (???)
Neko rece "potrebni samo tastatura i mis" (pored osnovnog, ok) - kako onda zapravo pravis muziku??? :roll:

Е па ископах их из неке кутије која није отварана мин. 10 год. а четкица која је била уз грамофон више не постоји (читај - грамофон је старији од самих плоча бар пет година)

pa shto se tiche ovog programa za techno,stvar je prosta...imash sample-ove koje ubacujesh i rasporedjujesh kako ti je volja.Postoji vishe grupa sampleova (ritam,bass,melodije,ambijentalni zvukovi,is3povani glasovi...),prema tome lako ces se snaci samo shto necjesh odmah provaliti sve forice...ako uopshte nameravash da koristish Techno e-Jay.Meni se posebno svidja fora shto sam snimao svoj glas na mic pa onda stavljao to u sampleove,pa doradjivao (robotizovao glas i sl.).
Ne razumem se u te kanale,jer nisam profi.Imam neku najobichniju zvuchnu karticu...s tim shto sam povezao komp za mini liniju (shto ne znachi da sam otkrio toplu vodu).Znaci jedino shto treba da dodash a shto eventualno nemash je mikrofon...
Guitar Pro 4 je malo komplikovaniji za pravljenje muzike tako da ti to bash i ne bih preporuchio ako pojma nemash sa tim...veruj mi da cjesh isto tako uzhivati sa techno e jay-em.

Stvar je u sledecem: Muzika se NE DELI na komercijalu i ne komercijalu.Oni koji prave takve podele su extremno retardirani.Svako treba da slusa ono sto mu se svidja bilo to komercijala ili ne.E i manite me tih proseravanja tipa 'oni to ne rade od srca...bla bla' jednostavno ako mi se to svidja ima da ga slusham i da ga dozivljavam na svoj nachin.Sve posle toga je stvar ukusa i muzichkog vaspitanja.
A najveci problem tu,po meni, je taj shto televizija kroji ukus danashnjoj omladini i uopste ima prevelik uticaj na ljude.Znam gomilu ljudi koji slushaju neshto zato shto im je to 'nametnuto' preko TV-a ili radija.I uopste mi nije jasno kako ljudi nemaju zelju za otkrivanjem necheg novog nego chekaju da im se svi hitovi serviraju preko televizije.
Isto tako mi nisu jasni ljudi koji su u fazonu 'e,to se vrti na tv-u,ajde pali necu to slusam...ti si pozer...bla bla'.Mislim da ne treba imati takve predrasude prema komercijali.Sve treba pazljivo saslushati i izabrati ono shto po tebi valja a pri tome ne dozvoliti da ti ti 'hitovi' nesvesno udju u mozak.Dakle chuvajte se tog negativnog uticaja televizije i sve ce biti ok.I slusajte ono sto mislite da treba a ne sto vam televizija ili neki ne komercijani pajser namecu da slushate.
U,al sam ga rekao :wink:

em3pac iverson:
Red_Zmaja:
SisaDaPimp:
Red Zmaja ;).. Pa faco budi originalan sa nickovima po 4umu, ne moras da uzimas od lika iz BS-a ime... c c c c..
Pa faco ako hoces da pljujes...nekog po forumu prvo se informisi...Red zmaja (Lat: Societatis draconistrarum) je bio osnovan po uzoru na Red Sv. Đorđa (1318. godine) i nije se razlikovao od ostalih viteških redova onog vremena. Tadašnji kralj Ugarske, potonji Car Svetog rimskog carstva, Žigmund ga je osnovao 1408. godine. Prema statutu, čiji najstariji sačuvani prepis datira iz 1707. godine, Red je zahtevao od svojih članova da brane Krst i bore se protiv njegovih neprijatelja, uglavnom Turaka. Prvobitni red je imao 24 člana iz reda plemstva, među kojima su se isticali sledeći velikaši:

Žigmund Luksemburški, kralj Ugarske i Car Svetog rimskog carstva (posle 1410. godine)

Stefan Lazarević, despot Srbije

Alfonso V, kralj Napulja

Vladislav, kralj Poljske

Austrijski vojvoda Ernest

Kristofer III, vojvoda Bavarije i kralj Danske

Tomas Maubrej, vojvoda od Norfolka (posle 1439.)

Vlad Cepeš, vojvoda Vlaške (posle 1431. godine)

Red zmaja je svoj simbol usvoji 1408. godine i predstavljao je sliku zmaja čiji rep obmotan oko vrata. Na leđima, od vrata do kraja repa, crveni krst Svetog Đorđa se nalazio na srebrnoj pozadini. Po širenju Reda i drugi simboli su bili u upotrebi, varijacije na temu zmaja i krsta. Na primer, neki pripadnici Reda su prikazivali zmaja koji je svezan krstom koji mu je bio prebačen preko leđa, drugi krst oko koga je obmotan zmaj uz natpis:

«O quam misericors est Deus»
«Justus et paciens»
(Oh, kako je Bog milostiv,
Pravedan i milosrdan»)

Drugi amblemi koje je red imao su bili ogrlica i pečat, svaki uz prigodnu varijaciju motiva zmaja.

Posle smrti Žigmunda 1437. godine, Red zmaja je izgubio na svojoj važnosti, iako se ikonografija zadržala na grbovima nekoliko plemićkih porodica.

Mala skolica...
5+ iz istorije!!! :wink:
Ma da...ma samo ga gledam kako proziva ljude po forumu...neko mora da ga spusti malo...na zemlju...e Sisa nemoj mnogo da se ljutis...svako ima pravo na neznaje.. 8) :D ...

Back