gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Ste:Smrc....posto ipak zelite da se vratim zeleo bih da se zahvalim glavnim i odgovornima u celoj toj price i te zbog toga prihvaticu da se vratim samo na mesto v.d. direktora marketinga koji ce STOYI obezbediti najvecu popularnost ikada do sada.
A takodje sam video da mladja populacija masovno prelazi na takozvani metal,rock,hip-hop,psy,trance,.... a svi mi znamo da je ta vrsta muzike jedan veliki sh1t... moramo da promenimo STOYIN imidz,mislio sam da je obucemo u punkerskom fazonu,da joj obujemo martinke,osisamo je na "chiroki" uradimo joj pirsing na uvetu,obrvi,nosu,bradi,jeziku, takodje joj stavimo jednu mindusu na "klitic" da bi bila u fazonu a posle toga joj uradimo plagijat neke pesme od avril lavinj(posto je ona velika pankerka) i provereno ce biti hit dana na "pinku".Samo ostaje nam ko ce biti v.d. STOYINOG stylinga i tekstopisac??
Kada Stoja pjeva niko ništa ne razumije,pa onda,dozvolimo jednoj frendici iz Moskve sa divnim znanjem srpskoga(ili kako ona više voli-bošnjačkim)da zaradi malu crkavicu.Život je težak u Moskvi....

MORALI SU DA ODLOZE KONCERT.NADAM SE DA CE BRZO OZDRAVITI I NASTUPATI NEGDE BLIZU NAS