ima li hopera????

Da, zaboravio sam, pa da ne kachim jos na prethodni post. "Roma" je snimljena iz jednog cuga sa koncerta u "Palaghiaccio-u, Marino, Rim, 22.IV 1994.- dakle nema veze sa "From the Muddy Banks of Whishkah"- nijedna pesma se ne poklapa.

Peace. :)

OOOOj jarane, jesi'l online?
Odgovoricu ti stihovima mog omiljenog pjevaca lijepih pjesama Hal'da:

Oj, jaran, jarane

Jarani smo mi

Ne daj, ne daj jednoj zeni (makar i Stoji)

da nas zavadi

A kad je rec o prijecednikovanju klubom (ne mislim na Zelju, nego ovaj nas- Stojin), moremo imat kolektivno prijecednistvo, pa da se smijenjujemo- malo ja, malo ti- ko u Bosni.

Moze l' tako JARANE, BA? :wink:

Courtney:
Evo i o Blondie i o koncertu :wink:

Ju, Courtney, dete, pa ti znas Maju sa yu.metala? Samo nesto da dodam- je l' znas kol'ko Debbie ima godina? :wink:

Evo mog teksta jos jednom-(tekstove svoje ljubim :P )

Ih, miki pa sta mi se ne svidja- to bi ti lakse i brze opisao. Nego, ko nije upucen, neka krene od od albuma "Parallel Lines" i "Eat to the Beat", moze i "Plastic Letters"- sve sama remek dela new wave epohe. Inace, Chrysalis, njihova disko kuca objavljuje od pre dve godine 24-bit remastered izdanja sa bonus pesmama njihovih starih albuma- zvuce jos bolje nego "original" izdanja - jedino su maaalo skupa za nas standard .
E sad za neupucene- najbolji zenski pop vokal iz ere kad su jos prastale gitare, fenomenalne melodije, njujorshki smekeri sa new wave glamurom + dobri tekstovi i dinamicni nastupi- usput, jesi li bio na koncertuu Bgd? Verujem da jesi... "Ortaci" iz CBGB-a onih dana krajem-sredinom sedamdesetih Television, Richarda Hella, Ramonesa, Patti Smith i Lenny Kaye-a...kljucnog mesta gde su nastali punk i new wave(a ne u Britaniji).
Inace, Blondie planiraju izdavanje novog albuma za sredinu sledece godine, a suska se da vec nesto rade u studiju povremeno kod Chrisa Steina (ima svoj studio pa raducka povremeno s Debbie, pardon Deborom). Dakle, perfektan obrazac gitarskog popa- nista ne gubi ni cetvrt veka od "Parallel Lines".

uuu a bilo je teshko vladati dens scenom :lol:
sve sami plagijatori,ni jednu jedinu pesmu nisu imali autorsku.Cak se nisu trudili ni text da naprave,nego su u vecini slucajeva bukvalno prevodili sa Engleskog.Mizerija.
Drago mi je sto je ta grupa ljudi nestala,i mislim da densu nema povratka (bar se nadam).

greyjaguar:
Courtney:
Evo i o Blondie i o koncertu :wink:

Ju, Courtney, dete, pa ti znas Maju sa yu.metala? Samo nesto da dodam- je l' znas kol'ko Debbie ima godina? :wink:

Evo mog teksta jos jednom-(tekstove svoje ljubim :P )

Ih, miki pa sta mi se ne svidja- to bi ti lakse i brze opisao. Nego, ko nije upucen, neka krene od od albuma "Parallel Lines" i "Eat to the Beat", moze i "Plastic Letters"- sve sama remek dela new wave epohe. Inace, Chrysalis, njihova disko kuca objavljuje od pre dve godine 24-bit remastered izdanja sa bonus pesmama njihovih starih albuma- zvuce jos bolje nego "original" izdanja - jedino su maaalo skupa za nas standard .
E sad za neupucene- najbolji zenski pop vokal iz ere kad su jos prastale gitare, fenomenalne melodije, njujorshki smekeri sa new wave glamurom + dobri tekstovi i dinamicni nastupi- usput, jesi li bio na koncertuu Bgd? Verujem da jesi... "Ortaci" iz CBGB-a onih dana krajem-sredinom sedamdesetih Television, Richarda Hella, Ramonesa, Patti Smith i Lenny Kaye-a...kljucnog mesta gde su nastali punk i new wave(a ne u Britaniji).
Inace, Blondie planiraju izdavanje novog albuma za sredinu sledece godine, a suska se da vec nesto rade u studiju povremeno kod Chrisa Steina (ima svoj studio pa raducka povremeno s Debbie, pardon Deborom). Dakle, perfektan obrazac gitarskog popa- nista ne gubi ni cetvrt veka od "Parallel Lines".
Heh,da,znam Mariju... :lol: Misim,ko ne zna Mariju? :shock: :lol: Debbie ima 58 godina,koliko ja znam,sto? Nisam nikad nesto preterano gotivila Blondie,ne slusam tu vrstu muzike...sta da radim :( 8) Novi album - The curse of Blondie?

Cele noci ti si forsirala konjak
jutro kvari sinoc zapocete veze
zorom si me sutnula k'o poslednji dronjak
ja sam ti uz pice
dosao k'o meze...

Riblja Corba - Dobro Jutro

Kad bih mogao da vratim
svoj zivot
iz pocetka
bio bih isti kao sad
da sam mogao da shvatim
da ljubav nije vecna
ne bih sada
bio sam... :cry: :cry: :cry:

Kraljevski Apartman - Jesen

Ti si uvek ispod sna
Tamo gde nikad nisi ničija,
Sidro koje veže čoveka
Znam kad si blizu kako počinje

Osmehom bola daleko do zvezda
U tesnoj školjci od krvi i mesa
Svi su, svi su nestali
Od tebe takve svi su pobegli

Tamo daleko u sećanja
Tamo daleko u sećanja svi su pobegli

Tamo daleko u sećanja
Tamo daleko u sećanja svi su nestali

Tako duboko ispod sna,
Skrivena lica od pogleda
Slikaš po telima vesnike oluje,
Znam kad si blizu kako počinje

Stegni me sad, boleće znam
Stegni me sad i vodi me
Osmehom bola daleko do zvezda
U tesnu školjku od krvi i mesa

Moja mama,moja tata,
moja kuca,moja seka.
Spava se i spava,
spava se i sanja.
A dva sprata nize smeje se i pushi...

Meseci pevaju,ptice pevaju
avioni pevaju...pevaju il se smeju
Juche je umro tata,pas i brat se udao
Tata,pas se napio i pevao...

Divna je noc,divna je noc...divna je...noc.

Back