ima li hopera????

Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Reche devojka koja ne slusha power i gay glasicje...
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc
:shock: Kako si zao! :lol: :lol: :lol: Da,ima izuzetaka...mada,BG bih ja pre svrstala u epic,a i nemaju pederski vokal :P A imam i jako jak razlog da volim i bend i pesmu :oops: :cry: :cry: :(

Ne seruckaj bre,nego sta je nego je gay vokal :lol:
u poredjenju sa ostalom muzikom koju ti preferiras ovo je vise nego gay.

Bleak WinterFullMoon:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Mrsh bre more!
Svi se lozite na iste pesme...ko da niko nije chuo Bright eyes i Mordred's song...ccc
:shock: Kako si zao! :lol: :lol: :lol: Da,ima izuzetaka...mada,BG bih ja pre svrstala u epic,a i nemaju pederski vokal :P A imam i jako jak razlog da volim i bend i pesmu :oops: :cry: :cry: :(

Nije gay :P Dobro,u poredjenju sa Milletovim zvuci,hm,nezno,ali je opet prelep :P

Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Mrsh bre more!

Nije gay :P Dobro,u poredjenju sa Milletovim zvuci,hm,nezno,ali je opet prelep :P

E tako,a ubuduce da cjutish i da ne pljujesh pravce koje nisi nikad slushala :wink:

Courtney:
fortunteller:
Courtney:
fortunteller:
hvala courtney ti si divna :wink:
:lol: Hvala :oops:

any time...
:oops: :wink: Pa,dolazis? Ja nazalost necu,ako budem pustena,idem na May Result. Sta da radim... :) Pricaces nam kako je bilo :wink:

ne verujem nisam iz bg a stranglerse nesto preterano i ne gotivim ici ce moj brat pa cemo saznati kako je bilo. a imam jednu molbu: da li mozes da vidis raspored za guitar art festival kad pocinje i ko ce biti, cuo sam da ce Al Di Meola doci ako je to tacno trceci dolazim :D hvala ti unapred :wink:

PEDZO:
Meni se mnogo svideo.Stvarno im je ovaj album odlican.Prosli su im isto dobri,jedino mi se nije svideo prosli IZGUBLJEN SVET.meni je bio bedan,samo su imali jedan hit:oduzimas mi dah.A sto se tice omota,stvarno im je dobar,a i multimedija im je odlicna.Za ovaj album imam samo reci hvale :D

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
Courtney:
Ja se stvarno ne secam da sam rekla ista za epic metal :roll: :P :P :P

a ja mislio da su oni power...
aj sad jos da vidimo u chemu je razlika,moja pametnica da mi objasni...
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Dragi,ti ces bolje :wink:

Pa ne...ja evo prvi put cujem za ovo.Ja sam bio ubedjen da su power.Mozda nisam bio u pravu.Aj explain.

Polako ljudi,razmatranjem sviJuh clanova ovog udruzenja(konstatovao sam da smo vec osnovali klub) predlazem slJedece clanove za sledece funkcije:

PrJesednik - Mortisha ,zato sto je ipak ona najveci obozavatelj nase turbo-ultra-indzekshn-high-super-folk muzike,koja je elem najkvalitetnija muzika kod nas.

PotprJesednik - greyjaguar ,taj decko je veliki buntovnik a takodje i pobornik ultra-indzekshn folka,i veliki protivnik metala,roka,repa,tehna and stuff.

PrJesednik clanica - Cortney ,devojka za koju jednostavno nemam komentara sto se tice Stoje,ona je LJetos 2001 godine pesaka iz Beograda otisla u Stojino rodno selo Buljarnik drzeci transparent "Stojo mi te volimo" i kao sto vidite od tad se znalo da ce i Cortney biti neki ***** u ovom nasem udruzenju.

Svi ostali su pozvani da budu clanovi i prijave se ovde ostavljaju.Ja kao organizator se posle mukotrpne borbe sa samim sobom, ipak opredeljujem za dr.iggy-ja i osnovao sam "Klub Obozavatelja Dr.iggy-ja" na celu sa samnom(Niko nije pozvan),ali ipak zato sto je to udruzenje naseg najveceg "pevaca" moze se steci pravo za ulazak time sto cete otpevati neku njegovu pesmu,nije bitno koja je,posto su sve njegove pesme odlicne.

Bleak WinterFullMoon:
Courtney:
Bleak WinterFullMoon:
jedino ako ces da mi platish ulaz :lol:
Ocu ako ti meni hoces da platis sve sto budem popila :P

Znaci imamo dogovor?
evo ruke... :D

Picjesh kiselu vodu celo veche.

Ishla sam na jednu svirku Gay Result-a i uopshte mi se nije svidelo. Generalno ne volim svirke, a oni su josh plus dosadni...

Lepo se provedite :D

Back