ima li hopera????

Anonymous:
. . .:
C c c c. . . Kad sam ja ikad otvorio ovu tremu. . . Idite malo u nazad i proceprkajte i nacicete bas lepo izkomentarisan ovaj album.
Al si ti tezak covjek , proslo je dva mjeseca i ja pitam sta sada ljudi misle o albumu,napisi ako hoces sta mislis ako ne nemoj se praviti pametan
A sta sad treba opet da pidem ceokomentar?! Pa lakse ti je da se vrnes malo nazad pa procitas sta su bili ne samo moji vec i tudji komentari za istu grupu i isti album i sve vezano za to.

Miro u pravu si na neki nacin,Ja slusam uglavnom psy,tehno,trance,house,volim i rege da cujem da se opustim,ali kada se napijes ko bulja nema lespeg osecaja kada su na ramenima ortaci i ortakinje a u pozadini ide halid beslic-necu necu dijamante :lol:

Naravno ovo ne vazi za ove ultra-mega-turbo-indzekshn-high-folk-grand narodnjake tipa seka aleksic,stoja,....(ostalih ne mogu da se setim)

p.s. sta fali marihuani?

He he..Svasta ima...
Pa naraavno da volim sve sto je srpsko.Ali Lepa Brena i ostalo posle nje sto je krenulo svrstao bih u
1.NEsrpsko
2.Obicno..e sad treba da nadjem pravu rec...da li je bludnicenje prava rec? Mislim da jeste.
Ovo je prosto bolesno.
Volim i ja sve sto je srpsko.Volim Moravac,Vlasko, naravno znam da igram kolo...pa kakav bih srbin bio a da to neznam...dajte molim vas...
problem je u tome sto svasta sad trpaju u "srpsko"
sbog toga smo i dosli ovde gde smo...:(

greyjaguar:
PEDZO:
KO VOLI blondie NEK OVDE PISE STA MU SE SVIDJA KOD NIJH I KOJE SU MU OMILJENE PESME.............

Ih, miki pa sta mi se ne svidja- to bi ti lakse i brze opisao. Nego, ko nije upucen, neka krene od od albuma "Parallel Lines" i "Eat to the Beat", moze i "Plastic Letters"- sve sama remek dela new wave epohe. Inace, Chrysalis, njihova disko kuca objavljuje od pre dve godine 24-bit remastered izdanja sa bonus pesmama njihovih starih albuma- zvuce jos bolje nego "original" zdanja - jedino su maaalo skupa za nas standard :cry: .
E sad za neupucene- najbolji zenski pop vokal iz ere kad su jos prastale gitare, fenomenalne melodije, njujorshki smekeri sa new wave glamurom + dobri tekstovi i dinamicni nastupi- usput, jesi li bio na koncertuu Bgd? :D Verujem da jesi... 8) :D "Ortaci" iz CBGB-a onih dana krajem-sredinom sedamdesetih Television, Richarda Hella, Ramonesa, Patti Smith i Lenny Kaye-a...kljucnog mesta gde su nastali punk i new wave(a ne u Britaniji).
Inace, Blondie planiraju izdavanje novog albuma za sredinu sledece godine, a suska se da vec nesto rade u studiju povremeno kod Chrisa Steina (ima svoj studio pa raducka povremeno s Debbie, pardon Deborom). Dakle, perfektan obrazac gitarskog popa- nista ne gubi ni cetvrt veka od "Parallel Lines".
:D :D :D :D :D

Nazalost,nisam bio na njihovom koncertu u BGu,ali sam sad preko grane i posto se ovde mogu naci svi njihovi albumi,pa ih polako preslusavam i poneki i kupim.Jesu malo skuplji,ali za dobru muziku mi nije zao.Kupio sam njihov album(LIVID-uzivo)prevashodno zbog pesme ONE WAY OR ANOTHER,ali slusajuci zaj cd,shvatio sam da oni ipak imaju mnogo vise dobrih pesama.Tako da sad imam vec nekoliko albuma i super su mi.....a za koncert mi je mnogo krivo,jer nisam iz bga :cry:

Bleak WinterFullMoon:
PEDZO:
Bleak WinterFullMoon:
PEDZo slusah evanescence,celine dion i CECU?
zaista interesantan ukus :roll:

Pa j*biga brate,slusam ja jos sto-sta.Bas me zanima sta ti slusas????Sigurno si jos neki od mnogih heavy metalaca............

Da.Ukus je ukus.A tvoj ukus je najchudniji koji sam video u zivotu...

E,bas me zanima sta ti slusas???Pravo da ti kazem ja se muzike koje slusam nikad niasam stideo,kao mnogi.Slusam,jednostano sve,sve osim heavz metala i hard rocka...ipak UKUSI SE RAZLIKUJU!!!!

Meni se mnogo svideo.Stvarno im je ovaj album odlican.Prosli su im isto dobri,jedino mi se nije svideo prosli IZGUBLJEN SVET.meni je bio bedan,samo su imali jedan hit:oduzimas mi dah.A sto se tice omota,stvarno im je dobar,a i multimedija im je odlicna.Za ovaj album imam samo reci hvale :D

Pre je vladao dens scenom,ali sada sigurno ne,a mislim da tako treba i da ostane,zadnji albumi su mu bili bedni pokusaji da se vrati na staro mesto.Sad mu je jedini 'spas' da izda neki 'best of' sa nekim remixima ili tako nesto

Back