bruce:
Sta bre ti tu lupas o metalu kad jedva imas 15 godina.Kolko ga slusas godinu, dve.Hahahahahaha.pa ti nisi normalan bre ja kolko slusam metal ti nemas godine zato ne seri yugoslave i nauci sta je kvalitet a ne tu cuo si im jednu pesmu isad sta svi misle o DREAM THEATER.Mali kad pocnes da slusas nesto iskusno javi se.Preporucujem ti da ako nisi pocnes da slusas MAIDENOVE pesme i skidas ih na gitaru-za pocetak.STA MISLIS O TOME!!!!!!!!!!
Pazi ti ovu GLUPERDU, ja ne verujem!!!
Pokri se usima, i vici na sav glas "ja sam TENKRE"!!!
Bezi POZERCINO najgora!!!
Pazi, kad ti ne veerujes koliki si POZER, ti mi reklamiras metal, budalo!!!
Slusaj samo izjavu tipa: --- pa ti nisi normalan bre ja kolko slusam metal ti nemas godine zato ne seri yugoslave---.
Pa koga boli PAJA, koliko ti dugo slusas METAL, oces da kazes da si sada neka FACA sto slusas METAL od malih nogu, budaletino!!!
Evo jos, nikad glupljih izjava tipa --- nauci sta je kvalitet a ne tu cuo si im jednu pesmu isad sta svi misle o DREAM THEATER---.
Sad se sakri ispod stola!!!Jer ako ti kazes da sam cuo samo jednu pesmu, onda da se slozim sa tobom!!!Jel moze?????
Kako volim kada neka SHMELJA pokusa da me iznapusava bez argumenata, nisi svestan!!!
Dodji opet POZERCINOOOOOOOOO!!!!
Aj pa se cujemo TENKRE!!!
P.S.Jel da si ti LOZANIJA????