ima li hopera????

eminemovka:
Ej,narode ja sam Eminemov najveci fan i obozavam ga.
Ali mislim da cini veliku gresku sto se ponovo vencava sa Kim(seljanka) jer ko jednom prevari ponovo ce.Ej,ne ljutite se to je moje cenjeno misljenje...
A sta vi mislite?Da li je to njegova najveca greska ili mozda mislite da je to najbplje sto je mogao da uradi?Please odgovorite,jer zaista me zanima da li ima mojih istomisljenika,a vi koji se ne slazete sa mnom recite zasto jer ja mozda i gresim,ali......
Brzo odgovorite!
\

ok samo kad si ti najveci fan:)... za mene si samo napaljena klinka:)).... i mislim da tip radi totalno ispravnu stvar:)... i drago mi je da venacava:)..... valjda ce sada da olade takve paljevine kao sto si ti:)...

eminem je spasao rep. i hvala bogu da je tupac mrtav(sve su mu pesme zalopojke i sranje su sve jedno isto).
nije eminem kriv sto je popularan, ali ima toliko dobrih umetnika koji nisu popularniji od eminema a trebalo bi, no doci ce sve to na svoje mesto.

Dve zaista sjajne grupe. Alogiu prosto obozavam i omiljene pesme su mi Samson i Zar sunce vec zalazi.
A inace sinoc sam bio na koncertu Kraljevskog apartmana ovde u Sapcu i sjajno se proveo, i prvi put sam odslusao mnogo pesama od njih i sad mogu da kazem da su stvarno OK.
Sta vi mislite o ovim grupama?

Anonymous:
eminem je spasao rep. i hvala bogu da je tupac mrtav(sve su mu pesme zalopojke i * su sve jedno isto).
nije eminem kriv sto je popularan, ali ima toliko dobrih umetnika koji nisu popularniji od eminema a trebalo bi, no doci ce sve to na svoje mesto.

Vec smo raspravili ovo bezbroj puta: EMINEM NIJE UBIJEN!!! NEMAM POJMA KOJI IDIOT JE TO SMISLIO, ALI JOS VECA GLUPOST KOLIKO JE LJUDI U TO POVEROVALO!!! Gledajte vesti, jesu li rekli nesto o tome?!??! Ko da to ne bi bila jedna od glavnih vesti... :evil: :evil: :evil:

Znaci "way of life"
Jedina vrsta muzike koja je u stanju da vas totalno odvoji od realnosti...
Mnogi je smatraju monotonom, "ali" potrebno je udubiti se, uziviti se, i shvatiti je! Ta vrsta muzike je u stanju da vas probudi u totalno nekoj drugoj dimenziji...

Takodje, mnogi je smatraju isuvise prostom za stvaranje i kreaciju, ali to nije tacno. Ukljucite na vasim kompjuterima Qbase ili Reason2 (da ne spominjem studijsku opremu), stanite ispred dva, tri gramofona (neki DJ-evi rade i na 5-6) pa vidite sta produkcija u elekronskom svetu znaci...

Uskladiti 5 ploca, kontrolisati brzinu obrtaja ploce, kontrolisati visoke, srednje i niske tonove, ubacivati efekte, znati u svakom momentu sta masa zeli??? Eheeeeeeej, to zasluzuje RISPEKT!!!

Zasto ja imam pravo da o tome govorim??? E pa ovako...
Zato sto sviram gitaru, odrasla sam uz Pink Floyd, stariji brat mi je punio usi Metallicom i Nirvanom... Kao klinka sam zalazila u KST i zaista uzivam i takvoj muzici, ali... Cim sam otisla na prvi RAVE, zaljubila sam se u elektronsku muziku??? Ne pricam o drogama, samo da znate!!!

Zasto ljudi toliko, ne da ne postuju... nego cak stavise mrze taj pravac muzike??? Odakle im pravo za tako nesto???

Sta vi mislite o tome???

ZASHTO SVI UPOREDJUJU ROCK I HIP HOP????
to su dva sasvim drugacija pravca u muzici i postoje da bi ih ljudi slusali!!!
ne razumem potrebu da rokeri pljuju repere i obrnuto neka slusa ko sta hoce.
ko je pametan vise nece zapocinjati ovakve teme na forumu, shvatite ljudi smaraju i sve su iste.........

Psiho:
"Cimno" ih je odavde:

http://www.schmaili.com

Lepo se vidi kada odgovarate sa citatom na njegove postove.

Eto toliko o hakerskim umecima. :lol:
Svaka cast :wink: Faca si :twisted: Njih 10 je to provalilo i to sam se zezao sa hack forama :twisted:
SlipKnoT 4e\/er
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif

majmun.gif

You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...
veryangry.gif

ja sam imala 14,15 godina kada sam odlepila za morrisonom zeppelinom,hendrixom i deep purplom. ta mhzika mi je mnogo pomogla da pronadjem sebe i meni je zaista zao kada vidim da se danas klinci identifikuju sa cecom i onim jadnicama iz tatu-a ili onim repirama sto nose dve kile zlata oko vrata...

Ne zna m kako mozes da ih poredis kad su oni nebo i zemlja.Maiden slusam od kako znam za sebe i mislim da ih je sramota porediti sa "jednom Metallicom".ipak mislim da maide n ima mnogo bolji vokal kao i gitrski tandem.Ne znam sts vise da ti kazem. VIVA Bruce Dickinson.Ilija`87

Back