Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
a shta svirate?koji pravac?
to bi ubrzalo stvar
to bi ubrzalo stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Keeper:pa dobro, pesma svakako spada u red onih evergrin_balada, pitanje je samo kome vise lezi, kome koja vise znaci itd.
meni ipak vise leze neke druge ....... ova mi ne lezi jer mi nije nimalo romanticno i sexy da se setim onog jadova dzegera u helankama ruznog ko lopov ali ajde .......![]()
![]()
![]()
ipak je to stvar ukusa.

limunada:Keeper:pa dobro, pesma svakako spada u red onih evergrin_balada, pitanje je samo kome vise lezi, kome koja vise znaci itd.
meni ipak vise leze neke druge ....... ova mi ne lezi jer mi nije nimalo romanticno i sexy da se setim onog jadova dzegera u helankama ruznog ko lopov ali ajde .......![]()
![]()
![]()
ipak je to stvar ukusa.
Znaci ti slusas samo ljepotane?![]()
Ma bio sam nesto u elementu pa se raspevao...(raspisao)Bleak WinterFullMoon:Peruzzi,a mi to kao ne znamo?![]()
Mozda Dzorzd Majklalimunada:Keeper:pa dobro, pesma svakako spada u red onih evergrin_balada, pitanje je samo kome vise lezi, kome koja vise znaci itd.
![]()
![]()
ipak je to stvar ukusa.
:wink:Monty:Mozda Dzorzd Majklalimunada:Keeper:pa dobro, pesma svakako spada u red onih evergrin_balada, pitanje je samo kome vise lezi, kome koja vise znaci itd.
![]()
![]()
ipak je to stvar ukusa.
![]()
:wink:

OK Necemo se svadjati ,nismo na religiji. :wink: Kako ti se svidja Igi Pop?Keeper:limunada:Keeper:pa dobro, pesma svakako spada u red onih evergrin_balada, pitanje je samo kome vise lezi, kome koja vise znaci itd.
![]()
![]()
ipak je to stvar ukusa.
pa npr. Neil Young je gad kakvog nema, Gilmour (Pink Floyd) previshe majmunski izgleda, jedino je mozda Vedder (Pearl Jam) simpatichan dechko ....... ne komentarishem izgled, nit mi je stalo do njega, smetaju mi samo klovnovi :wink:
al vec rekoh, it's my opinion, mozda on i nije klovn, ali mene na to podseca i to mi se ne svidja.

limunada:OK Necemo se svadjati ,nismo na religiji. :wink: Kako ti se svidja Igi Pop?![]()
8)
A sta tu izgleda tako dobro???OutlawTorn:http://www.southernlord.com/press/probot/
Ovo izgleda mnogo dobro.