ima li hopera????

Sto se tice 7L & Esoterica, imam tri albuma od njih, i plus sve 12", samo mi nedostaje ovaj iz 2003.. Od Cage-a imam masu stvari lik je stvarno lud, mada kao battle MC dosta je slab..
Inace Cage-u je keva poreklom srpkinja, tako da je i on delom Srbin, mada ne pridaje tome bas neki znacaj..

Filip_Kraljevo:
Samo pokusajte da protumacite stihove sa poslednjeg albuma i ako uspete svaka vam cast:

NE LAZEM TE KAD TI KAZEM, ISTINA JE DA TE LAZEM

.......

KRADENA SU MOJA KOLA
SOBU DELIM POLA,POLA
NE LAZEM TI KAD TI KAZEM
ISTINA JE DA TE LAZEM......

IGRA RECI...jesi cuo nekad za igru reci? Igras se recima i sve kazes. Drugi put,kad hoces nesto da kazes,onda nemoj samo deo(jednu recenicu) pesme,no vidi malo kako ide to skupa. Pesmu u kojoj se igrom reci kaze SVE,je veoma tesko napisati.Pesmu za pevanje,da ne bude zabune.Kad je i napises,pa moras metricno da je uredis,hmmmmmmmm...nije to nimalo lako.Lako je rimovati,valja se recima igrati.I tad promasaja nema.

PoZ

RHCP - Najbolji band svih vremena
Flea - najbolji bassista
John - ok
Sto se tice albuma svi su dobri na svoj nachin,"By the way" je OK olbum, ima dobrih pesama kao to su:
By the way,universally S.,can't stop,The zephyr song,venice Queen.a Fortune faded je definitivno odlican singl

Hm, sto se tiche zivljenja (i zivotarenja), ja bih u Svedskoj ili u Sibiru ali na svirke idem u BG:((a dace Bog i da Djarme da se ode ovom meseca na SOIA)

Sta ti je NS, mesec dana nista pa kao veceras 4 (cetiri4!!!) svirke, dodushe, tezge + 1 gothic/doom...

Ali to nije tema...

Od sutra zavise pojedinosti o koncertu, ali kako stvari stoje, bicje ljudi (a i devojcica, hehe)ako bude nesto novo, obavestavam...

Spaski:
Hm, sto se tiche zivljenja (i zivotarenja), ja bih u Svedskoj ili u Sibiru ali na svirke idem u BG:((a dace Bog i da Djarme da se ode ovom meseca na SOIA)

Sta ti je NS, mesec dana nista pa kao veceras 4 (cetiri4!!!) svirke, dodushe, tezge + 1 gothic/doom...

Ali to nije tema...

Od sutra zavise pojedinosti o koncertu, ali kako stvari stoje, bicje ljudi (a i devojcica, hehe)ako bude nesto novo, obavestavam...
Norveska... :) :(

Flea.RHCP:
RHCP - Najbolji band svih vremena
Flea - najbolji bassista
John - ok
Sto se tice albuma svi su dobri na svoj nachin,"By the way" je OK olbum, ima dobrih pesama kao to su:
By the way,universally S.,can't stop,The zephyr song,venice Queen.a Fortune faded je definitivno odlican singl

Jes' ti slusao BSSM i Mother's milk!? :?:

HEMULI:
SisaDaPimp:
Nervozan sam jer vecina ovih ovde sto pricaju o Hopu ukljucujuci i tebe su culi za hop preko bassivitya i za nikakav pravi hop ne znaju a ku*ce se ko da ga slusaju godina i znaju sve o njemu..

Yebiga ti mislis da svi slusaju hip-hop od postanka bassivitya,ali nije tako. Ja ga slusam od 5. razreda a sada imam 19 dina. Yebiga tada su bili aktuelni Gru, Cya, Voodoo popay, Fool Moon, Robin Hood...
Upravu si za onaj album od cya-e Cyazback da je bio odlican ija ga danas slusam i ubjedljivo mi je dan danas najbolja pjesma Sam protiv svih, ali svaka cast ovim likovima iz bassivity-a ja nemam nista protiv njih. Neznam sta imate protiv Bassivity-a ali zar vi nebi snimili svoj album. Nije bitno da li za bassyvity, bk sound, city records, komunu, ili neku drugu kucu. Svako bi dobio kritike. Dobre,lose ali to bi bio vas album. Da li bi vam tada bilo svejedno?
pa naravno! Samo Da se prodaje. I zato ne s.e.r.i.t.e. vise ko je undergrond,a ko nije!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

To i ja kazem, eto ja slusam hop od 4-5 raz. a sada sam 7. Hop necu da prestanem da slusam, Ne znam da li bih bas album izdao za CR... Slusao sam ja i pre bassivitya ali samo kazem da neki likovi nisu losi. :idea:

MLADI BEND NAKON DUGOG VEZBANJA PRIPREMIO JE MATERIJAL I ZA SVOJ PRVI DEMO SNIMAK. JEDINI PROBLEM JE TO STO CLANOVI NIKAKO NE MOGU DA SE DOGOVORE KAKO CE SE BEND ZVATI. ZATO, AKO IMATE NEKU DOBRU IDEJU KAKO BI SE BEND MOGAO ZVATI, NAPISITE. NAJBOLJEM PREDLOGU SLEDI NAGRADA(DEMO SNIMAK BENDA). INACE IME BI TREBALO BITI NA ENGLESKOM POSTO SU NAM I PESME NA ENGLESKOM.

Ups, nisam procitala zadnji deo...ono u vezi engfleskog....ma koga briga sto su vam pesme na engleskom...Treba da znas samo jednu stvar da u muzici nema toga -trebalo bi, i da se u muzici kao jednom od nacina izrazavanja nadarenih nista se ne podrazumeva :D :D :D

Angie Lyrics:
Angie, angie, when will those clouds all disappear?
Angie, angie, where will it lead us from here?
With no loving in our souls and no money in our coats
You can’t say we’re satisfied
But angie, angie, you can’t say we never tried
Angie, you’re beautiful, but ain’t it time we said good-bye?
Angie, I still love you, remember all those nights we cried?
All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke
Let me whisper in your ear:
Angie, angie, where will it lead us from here?
Oh, angie, don’t you weep, all your kisses still taste sweet
I hate that sadness in your eyes
But angie, angie, ain’t it time we said good-bye?
With no loving in our souls and no money in our coats
You can’t say we’re satisfied
But angie, I still love you, baby
Ev’rywhere I look I see your eyes
There ain’t a woman that comes close to you
Come on baby, dry your eyes
But angie, angie, ain’t it good to be alive?
Angie, angie, they can’t say we never tried

Back