ima li hopera????

RHCP su moj omiljeni bend!!!
Drago mi je sto postoje ljudi kojima se svidja SOUL TO SQUEEZE - Moja omiljena pesma.
Mislim da su Mother's milk i BSSM najbolji albumi, ali ne zaboravljam Californication i By the way, mada mislim da su previse zenski (ne komercijala, kako kazu tamo neki fanovi Deep Purple-a i slicnih cikica). One hot minute takodje ima odlicnih stvari.
Flea je ubedljivo najjaci basista svih vremena. John Frusciante je moj omiljeni, ali ne bih smeo da kazem i najbolji gitarista. Mislim da bi fuzija njegove virtuoznosti i ideja sa tvrdocom Dave Navarro-a bila cisto savrsenstvo!!! :D
Pitam se, zasto ih ne slusa vise ljudi :?:

Slusati jednu vrstu muzike i pripadati toj kulturi nije isto(citaj pratiti modu),glupo se definisati prema necim a ni ne voleti to ozbiljno,to je samo gubljenje identita i trcanje za masom,budi skroz svoj a slusaj ono sto tvojoj dusi godi:].

Bese danas rodjendan dobrog starog Bob Marleya...

ee nisam video topic.pazi meni je esoteric do jaja,imam samo nekih 20-tak pesama ali su ******* keve!!!a cage-a nisam slusao,tako da ne mogu da kenjam o tome ko mi je bolji kad ne znam ovog.tako da ....da ti jos neko odgovori,ipak smo bili komsije :)

RHCP su i moj omiljeni bend!
Soul to squeeze je i moja omiljena pesma!
Samo mislim da su se malo izblamirali sa By the way i ovim novim pesmama. Fortune faded je nacisto trula, mada ima dobar text. BY the way ima Dosed i Don't forget me :D :) :D

Back