anakin:
...ej...i ja sam za...
...blago tebi sto ces imati priliku... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anakin:
mortishaaa:SVI!!!!!!!!!!!!Alexandra9:... ebote... ko njega uopste slusa? ... :?![]()
![]()
8) :wink:

ops: :wink: Moze i to,ali malo posle...inace cula sam "I don't wanna be me" i "Life is killing me",i ovako vise su mi se svidjali ranije,bili su mi nekako,mracniji,spot za "I don't wanna be me" je uzasan,katastrofa,tragedija za gothic,ne znam zasto su to uradili (pobogu Eminem i Britney! :shock:
),ali pesma je sasvim fina,a "Life is killing me" mi se baaas svidja (pesma) 8)Flame:![]()
![]()
![]()
buah prehladjena sam ne mogu da dodjem!snif snif
:x E,napisi mi nesto o Arch Enemy.Jel se bubnjar zove Daniel?mozda lupam...
Miss_worms:Strava Bleaky,bash na moj rodjus.Svejedno...ja sam mnogo daleko...Aj onda budi u elementu i daj sve od sebe...![]()
limunada:Drvlje i kamenje![]()
![]()
Hvala.Ne ocajavaj bice bolje!Bleak WinterFullMoon:Miss_worms:Strava Bleaky,bash na moj rodjus.Svejedno...ja sam mnogo daleko...Aj onda budi u elementu i daj sve od sebe...![]()
Onda ti srecjan rodjus (sa zakashnjenjem)![]()
Bila svirka...ljudi kazu da se gitara (ja) nije chula,da je pevachica loshe pevala (totalno je razumem jer na njoj je bio najvecji pritisak,ne kapiram kako ljudi nemaju razumevanja za to)...
Mada ja sam u principu zadovoljan jer ovo nam je bila prva svirka.Osetili smo to * od ozvucenja na svojoj kozi.Naime meni je pojachalo stajalo iza guzice kao i razglas (na tonskoj).Medjutim,onda je razglas pomeren na svirci 2m ispred mene,tako da sam ja odlichno chuo sebe i chak mislio da sam preglasan dok me ljudi nisu skoro uopste chuli.Jbg sledeci put cemo angazovati nekog iz publike da nam kaze sta ne valja odmah posle prve pesme...

A shto "bio"?SisaDaPimp:matija BG:SisaDaPimp:Nervozan sam jer vecina ovih ovde sto pricaju o Hopu ukljucujuci i tebe su culi za hop preko bassivitya i za nikakav pravi hop ne znaju a ku*ce se ko da ga slusaju godina i znaju sve o njemu..
Ja nisam rekao da ga slusam oduvek, ali sigurno nisam iz metala presao... Slusao sam ja i komercijale(tipa Em) ali to je odavno proslo.. Tvoji UG hoper su verovatno bolji, ne sumnjam, ali kako ja da krenem da slusam pravi UG kada nikako ne mogu da saznam za njih. Nisam neki tip koji je ocajan u skoli, baza po ulicama, i repuje po kraju... I ne mislim da je svako ko izda CD komercijala. Niko nije cuo za Marcela dok nije CD izdao..[/b]
Hahaha brate zipa razlika mene i tebe sto je meni Hop bio i nacin zivota.. nije to samo klosarenje nego eto takav sam..
Drugo taj marchelo ja sam za njega cuo davno pre nego sto je izdao album, on je nekad radio sa dexter-om u rhyme animal-u, i kako sam ja cuo za njega, ako za nejga niko pre albuma nije cuo?? hm cudno..
Miss_worms:Hvala.Ne ocajavaj bice bolje!Bleak WinterFullMoon:Miss_worms:Strava Bleaky,bash na moj rodjus.Svejedno...ja sam mnogo daleko...Aj onda budi u elementu i daj sve od sebe...![]()
Onda ti srecjan rodjus (sa zakashnjenjem)![]()
Bila svirka...ljudi kazu da se gitara (ja) nije chula,da je pevachica loshe pevala (totalno je razumem jer na njoj je bio najvecji pritisak,ne kapiram kako ljudi nemaju razumevanja za to)...
Mada ja sam u principu zadovoljan jer ovo nam je bila prva svirka.Osetili smo to * od ozvucenja na svojoj kozi.Naime meni je pojachalo stajalo iza guzice kao i razglas (na tonskoj).Medjutim,onda je razglas pomeren na svirci 2m ispred mene,tako da sam ja odlichno chuo sebe i chak mislio da sam preglasan dok me ljudi nisu skoro uopste chuli.Jbg sledeci put cemo angazovati nekog iz publike da nam kaze sta ne valja odmah posle prve pesme...![]()
metal je konza!!!!!!ma ta kapa koju nosim je teget ili crna i ne moze da se provali koju muziku slusam po njoj.mada i to sto kazes,boli me * za te likove okolo,vise ne obracam paznju.pusticu neki roots da svira ali imam jedan problemAnonymous:To sto ti nosis kapu na +20 to samo pokazuje koliko ti je bitno da se istaknes i da svima pokazes koju muziku slusas.Koja je svrha toga da pod svaku cenu stilom oblacenja pokazes koju muziku slusas?
vaj diskmen mi ubi baterije,traju mi sat ipo u proseku
posle se smorim pa pocinjem da se okrecem oko sebe...ako kapiras? :wink:[/quote]