ima li hopera????

Tacno je da vecina ljudi vise voli stare albume Peppersa, ali ne mogu da poredim stare sa novim aldumima za mene si svi podjednako dobri ukljucujuci i poslednji "by the way".Jedno je sigurno ostali su pri svom stilu. I svidja mi se ovaj novi singl "Fortune faded" sa best of izanja.

/MatijaBG/:
DA LI TO NEKO SLUSA!!!!!! AJD" UBIJ SE ODMAH BRE!!!!!

KO TE NAUCI! POMUZI KRAVE SELJAKU..(strasno se iznerviram kada cujem ovako nesto)!!!

Ja tebe necu nazvati seljakom,jer ne zelim da vredjam te casne ljude.Niti cu ti reci da se ubijes,jer jos si mlad.Nervoza nme valja...ja sam posdtavio Topic,nadji:BALKANIKA&Sanja Ilic...e kad mi tamo nesto napises,dodji da pricamo o muzici.Bas si naleteo s kim da pricas o muzici :lol: :lol: :lol:

Pa vidi....to bi bilo na 2 diska ( oba su retke pesme) s' tim sto mi jedan (onaj sa 30 pesama -nije tu) kod neke drugarice je....tako da najbolje da se nekako dogovorimo preko raspusta .... Jer ko zna kada cu ja otici na tu svirku tamo negde oko 23...cini mi se...

Imam taj neki sa spotovima, ali vidim da vecjinu imas , tu ima i nesto sto cini mi se nemas... Breed (live in Seattle 1992, drain you live, drain you live-mtv, lithium-live, negative creep-live
polly-live (ali ne sa unplugged)
rape me-live
sliver-live
territorial pissings-live

...pa ako hocjes i taj cd ti reci...pa cu ja to tebi SVE ZAJEDNO lepo na 3 diska da narezem....

ja nemam in bloom...ali treba mi na cd-u nekako...ne radi mi video :(

Anonymous:
Postali su najobicnija roba. Poslednji album, cijeg naziva ni ne zelim da se setim, je najgora patetika. Bolje je da cute, ako nemaju sta pametno da kazu. Treba da su ugledaju na KKN, mada sad je vec kasno - uveliko su kompromitovani

Potpuno se slazem....mada Elektro Pionir stvarno nije losh ;)

Ej, nacuo sam da su ped*eri? Jel cuo jos neko?

e pazi.........ruzna mi je fest....a ne znam sto joj hvalite glas? Daj BRE kakve su to pesme,kakav glas..... mislim da ne bi uspela da otpeva "Visnjicica rod rodila",ako cemo o glasu :wink:

Ne stvarno, Pavaroti ima glas! :lol: A ne ona......

Ljudi, ko je Rasta taj pusi travu! To je prosto njima u sklopu vere, kao obicaj! Ali uzmite u obzzir jedno, oni puse pravu travu, a ne ovu nasu koja se sastoji od opalog hrastovog lisca! A ko slusa reggae ne mora da bude Rasta i to stoji!

Back