ima li hopera????

JAO pa to je bash cool!Ali prokleta shkola...a i 3 mi je malo daleko...e da mogu doshlo bi celo moje Linkin drushtvo da te bodrimo,ali valjda ce biti i drugih prilika...PUNO SRECE i sorry shto ne mozemo da dodjemo... :(
Drzim ti fige da vam jednog dana bend bude popularan i preraste u...shalim se...ne u LP...ma SRECNO!

morrison_babe:
E ajde da i pokretac ovog topica da zavrsnu rec.Prvo da odgovorimo Yugoslavu.Ti ocigledno mrzis pola muzicke scene posto ja ne mogu da se setim ni jednog rock pevaca koji nije ili narkos ili alkos.Ne znam sta ti slusas ali cini mi se da sam videla na nekom topicu da slusas Pepperse.Sta oni kao nisu bili narkosi.Stvarno mi nije jasno da si od toliko grupa i pevaca ti naveo kao sund one najvrednije.I to sto ja volim Morrisona i Doorse uopste nema veze sa takozvanim buntom.Mozes da pricas sta god hoces ali Jim je bio pesnik.Mozda nisi dovoljno inteligentan i mastovit da shvatis njegovu poeziju.

Ma jooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk
Ne shvatas kompleksne fore,,,, a i SVESTRANIH MILION SVEGA je jako bitna stvar u svemu tome!!!
KAPIRASSSSHSHSHSHH

Imam teatar---- pojma nemam koliko imaju albuma ,,,a ja ima nekih 15-20 pesama!!!
kristali ----- dolinu ljubavi
a zonu samo film!!!
heheheh[/quote]

ej molim te kao boga posalji mi sve sto imas od teatar.

ili bar neku pesmu!!!!

molim te, molim te, molim te!!!!

a imas dolina ljubavi album ili samo pesmu?

Back