...ma cuti...nisu jos... :wink: :wink:limunada:OTPISANI :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ma cuti...nisu jos... :wink: :wink:limunada:OTPISANI :wink:
Anonymous:SESTORICA SIVIH - glasam za to
cekaj, jel bilo kakvo ime ili se bira specificno ne razumem se u metal
mozhe FALI NAM JEDAN? (kao patuljci)
www.yumetal.net (tamo ces 100% naci nekoga ko moze da ti nareze) ili se javi lepom_doniju :wink:Morrison_babe:Da li neko zna gde u Novom Sadu(ili u Beogradu) mogu da nadjem njihov najnoviji cd.Pretrazih ceo Novi Sad ali nema...
little:Jedini dobar reper je mrtav reper![]()
![]()
I meen no dissrespect :wink:

GULIVERR:I TEBI ILENSU ISVIMA KOJI NE RAZUMEJU ACU ?
morrison_babe:E ajde da i pokretac ovog topica da zavrsnu rec.Prvo da odgovorimo Yugoslavu.Ti ocigledno mrzis pola muzicke scene posto ja ne mogu da se setim ni jednog rock pevaca koji nije ili narkos ili alkos.Ne znam sta ti slusas ali cini mi se da sam videla na nekom topicu da slusas Pepperse.Sta oni kao nisu bili narkosi.Stvarno mi nije jasno da si od toliko grupa i pevaca ti naveo kao sund one najvrednije.I to sto ja volim Morrisona i Doorse uopste nema veze sa takozvanim buntom.Mozes da pricas sta god hoces ali Jim je bio pesnik.Mozda nisi dovoljno inteligentan i mastovit da shvatis njegovu poeziju.
bla:[kod mene!!!!
Imam nesto sto bi te zanimalo ,,,,pa s4e ti javi !!!!
ena28:rudy_kv:Sta mislis o MORGALAD - tamna svetlost - na kvenijskom (ljubitelji Tolkiena znaju o cemu pricam)
...GADE...GADE...GADE...
..........
...
...
...pa ja sam to htela da kazem...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..........
..
......
ops:Bleak WinterFullMoon:Hmm moze 'Raven's black'
ili 'Vulture of life'
ili pak 'Demon's whisper'
or 'Suspicious minds'
ili 'Empty shell' ?