Bleak WinterFullMoon
Aktivan član
- Poruka
- 1.887
hahaha
ako cemo tako..onda...Bob Marley? /me baca peglu
ako cemo tako..onda...Bob Marley? /me baca peglu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Monty:Peruzzi:Moze li neko da mi ostavi TACNE akorde za The Man Who Sold The World - Nirvana, i po mogucstvu tekst,posto nailazim na dve verzije slicen,ali razlicite
(npr. "I searched from farther land"/"I searched for form and land")
koja je tacna,tj.koju od ove dve verzije peva nirvana?
Tačna je ova druga. U pitanju je obrada Bowie-jeve pesme. Tekst:
The Man Who Sold The World
Words and music by David Bowie.
We passed upon the stair, we spoke of was and when
Although I wasn't there, he said I was his friend
Which came as some surprise I spoke into his eyes
I thought you died alone, a long long time ago
Oh no, not me
I never lost control
You're face to face
With The Man Who Sold The World
I laughed and shook his hand, and made my way back home
I searched for form and land, for years and years I roamed
I gazed a gazely stare at all the millions here
We must have died along, a long long time ago
Who knows? not me
We never lost control
You're face to face
With the Man who Sold the World
ops: mislim bash u 7 tv dana iz politike... :wink: 

Tzar:Pa naravno da sam subjektivan i da je sve stvar ukusa - ako bi svi mislili isto onda ovaj forum ne bi ni imao smisla, a ja necije misljenje koje se razlikuje od mojeg nikad ne shvatam kao razlog za vredjanje.
Mislim da zaboravljas vreme u kojem je Jimi svirao. Pola muzicara na Woodstocku su svirali country i medju njima je Jimi stvarno izuzetno odskakao. Ali vremena su se promenila pogledaj Vlatka covek je neverovatan, a dokle je stigao da bude cenjen u Skoplju i Beogradu i to je to. Lakse je bilo biti Pele onda i biti God za fudbal, nego biti Zidan danas.
4NB je mnogo vise od samo gitarskog benda. Ako bi znao odakle je poceo poslednji rok talas pocetkom devedesetih i znao bi i ulogu koju je u tome odigrala mrs. Perry. Na zapadu kvalitet ima cenu Lindin album After Hours kosta i do 100$ sto je otprilike pet-sest puta vise od bilo kog Jimijevog pa ti sad vidi.
Alexandra9:Alexandra9:... ne mogu da procenjujem ko je najbolji, ali sam se setila kakvo odusevljenje kod mene je izazvao solo na kraju pesme ,,Hotel California'' od Eagles- a... Ne znam kako se zove gitarista u toj grupi i da li su ih menjali, ali taj solo se treba cuti...
Zar niko ne zna ime njihovog gitariste?
U pravu si!!!Samo....ja sam mislila da je SisaDaPimp u muskom rodu...ZA:SisaDaPimp:Daj dete pre mesec dana si pocela da slusas MTV HH i sad bi ti vec da tu neke pametne teme o HHu vodis.. daj plz.. Si ti cula za nekog od old schoolera, ili nesto UGa.. jesi k tako da sto otvaras teme o HHu kad ne znas isti.. I nikad nece da bude najjachi u HHu jer ce uvek da dodje neko bolji, tako da je glupo uospte o tome i pricati jer sad ce da dodju napaljeni klinci i pocnu da pisu Eminem.. ma smoriste vise..
Ti SisaDaPimp seres k'o foka... TOLIKO SI PAMETNA, DA CES SAMA SEBI VREMENOM MOZAK NABILDOVATI, TAKO DA CE BUMBARU TREBATI SVETLOSNA GODINA DA TI OBLETI OKO GLAVE
em3pac_iverson:I ja sam mala napaljena klinka koja je juce cula za HH pa se lozi, i slini na poznate repere..ZA:[...Ja se lozim na 50centa i Eminema, hocu da me trpaju od pozadiops:
ops:
ops:
ops:
ops:

SisaDaPimp:Da si cula malo vise nase UG scene, a ne samo VIP i celu Bassivity ekipu znala bi da ima i kod nas dobrog hopa..
em3pac_iverson:SisaDaPimp:Da si cula malo vise nase UG scene, a ne samo VIP i celu Bassivity ekipu znala bi da ima i kod nas dobrog hopa..
Kod nas???Tesko......
~Hodza Palamudin~:Da li bi bilo dobro da se napravi jedan .
HIP HOP festival
Ovi sa exit-om dosadiše 8)
I da smrt METALU .
P.S.
2pac is not
DEAD .
2PAC IS NOT DEAD

em3pac_iverson:U pravu si!!!Samo....ja sam mislila da je SisaDaPimp u muskom rodu...ZA:SisaDaPimp:Daj dete pre mesec dana si pocela da slusas MTV HH i sad bi ti vec da tu neke pametne teme o HHu vodis.. daj plz.. Si ti cula za nekog od old schoolera, ili nesto UGa.. jesi k tako da sto otvaras teme o HHu kad ne znas isti.. I nikad nece da bude najjachi u HHu jer ce uvek da dodje neko bolji, tako da je glupo uospte o tome i pricati jer sad ce da dodju napaljeni klinci i pocnu da pisu Eminem.. ma smoriste vise..
Ti SisaDaPimp seres k'o foka... TOLIKO SI PAMETNA, DA CES SAMA SEBI VREMENOM MOZAK NABILDOVATI, TAKO DA CE BUMBARU TREBATI SVETLOSNA GODINA DA TI OBLETI OKO GLAVE
yupi!