ima li hopera????

Pa,ovako,ja sam bila sinoc i bilo je SAVRSENO,svirali su (sad cu da probam da se setim) Sizofrenija,pa neki nu-metal,pa se onda ne secam,pa Teska vremena (koji su poceli sa "Symphony of destruction"!!! :D :D :D ),pa onda KRALJEVSKI APARTMAN!!! Posle toga se mi secanje bledi,cini mi se da je svirala Acroholia...bilo je mnogo,mnogo,mnogo dobro! Pa,ovaj,jel bio neko? Ajde i ako niste,obavezno dodjite sledece nedelje! :D

NbN nisam bas preterano slusao cuo sam samo par stvari na zalost, mada to sto sam cuo zvucalo mi je skroz jako..

Inace skinuo sam pre neki dan 20ak stvari od Doujah Raze-a zvuci skroz nad*kano.. Stvarno lik kida, ako imas priliku da cujes nabavi obavezno.. I Soul Purpose, likovi rade nesto izmedju old i new schoola stvarno dobro zvuce.. I da Immortal Tehnique obavezno moras da cujes ako nisi do sad :D..

Jbg ja kad pocnem ne znam da se zaustavim :D.. POz sista..

P.S Tnx za podrsku drago mi je da ima i devojaka koje se razumeju u HH.

Drago mi je sto tako mislis, ja takodje slusam pepperse jako dugo,najbolji su originalni su a po meni najbolji album im je "Californication" mada je i blood Sugar... dobar u tom periodu peppersi su u najjacem sastavu.
tako pozdrav

Peruzzi:
Alexandra9:
Alexandra9:
... ne mogu da procenjujem ko je najbolji, ali sam se setila kakvo odusevljenje kod mene je izazvao solo na kraju pesme ,,Hotel California'' od Eagles- a... Ne znam kako se zove gitarista u toj grupi i da li su ih menjali, ali taj solo se treba cuti...

Zar niko ne zna ime njihovog gitariste?

Description

The Eagles are a rock band from California that first formed in the early 1970s. The four original members, guitarist Glenn Frey, drummer Don Henley, guitarist Bernie Leadon, and bassist Randy Meisner, first worked together as members of Linda Ronstadt's backup band. They decided to form their own band, and signed to Asylum Records in the early 1970s.

eagles1.jpg

E ti sad pa ih pohvataj koji je koji...

... hvala ti... nigde nisam mogla naci informacije o njima...

Ja u principu slusam stariji rock , dakle Zeppelin-i , Deep Purple, Floyd-a itd ali stvarno nemam nista protiv elektronske muzike.Zao mi je samo sto svi ovde zaboravljaju na Jean Michel Jarre-a koji prakticno i izmislio sve.Cujte samo njegove stvari kao sto su equinoxe 4,oxygene 2, orient epress, calypso.Sto se tice Housa, ima stvarno odlicnih stvari samo mi je zao sto obicno neznam kako se zovu. Zato bi bilo lepo od vas 'experata' da predlozite neke stvari za koje mislite da bi ih svi trebali cuti ?

Ovdje se ocigledno govori o "elektricarima" (Najvise) Sta je sa Pako de Lusiom i Di Meolom??
Sto se tice ostalih najvise mi se svida Page, a od nasih najpotkovaniji, covjek koga kad gledam najcesce zapjenim i koji me iz dana u dan sve vise iznenaduje je Tocak... tu su i Krle i normalno Stefanovski.

Chester girl:
CAO Roby, dugo nismo pricale, poslednji put si ti i dalje bila nesto bolesna-ako se secas... Ja nisam dugo bila na netu, imala sam puno obaveza, ali sad je sve OK. Sad sam ti videla sliku (koju si stavila ovde) i CoooL je... Mislim svi iz LP su carevi, tu nema shta da se prica. :P
POZ ZA TEBE I OSTALE ( POSEBNO LP FANOVE ) i jos nesto

LINKIN PARK 4EVER, CHAZY CHEZ RULZ

rekla bih da se vama vise svidja pevac (i ostali iz benda) nego sama njihova muzika.Ok,nemam nista protiv LP ali moram priznati da su teska komercijala,ali kako sto rekoh nemam nista protiv njih.Imam sve njihove albume,ali mislim da nisu toliko "veliki" koliko ih vi smatrate.

Back