pa normalno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
~Hodza Palamudin~:Da li bi bilo dobro da se napravi jedan .
HIP HOP festival
Ovi sa exit-om dosadiše 8)
I da smrt METALU .
P.S.
2pac is not
DEAD .

malecka:sad, zvucacu 7 godina mladje ali: a ja sam negde procitala da oni nisu brat i sestra nego da su bivsi supruznici...ops: mislim bash u 7 tv dana iz politike... :wink:
enivej, mnogo mi se svidjaju, svaka njihova stvar...
po meni je hip-hop najvece sr..., pa ipak, ako vam se pravi festival-pravite ga...ja ga samo necu posetiti...prema tome, sta tebi smeta Exit?~Hodza Palamudin~:Da li bi bilo dobro da se napravi jedan .
HIP HOP festival
Ovi sa exit-om dosadiše 8)
I da smrt METALU .
P.S.
2pac is not
DEAD .

Peruzzi:Alexandra9:Alexandra9:... ne mogu da procenjujem ko je najbolji, ali sam se setila kakvo odusevljenje kod mene je izazvao solo na kraju pesme ,,Hotel California'' od Eagles- a... Ne znam kako se zove gitarista u toj grupi i da li su ih menjali, ali taj solo se treba cuti...
Zar niko ne zna ime njihovog gitariste?
Description
The Eagles are a rock band from California that first formed in the early 1970s. The four original members, guitarist Glenn Frey, drummer Don Henley, guitarist Bernie Leadon, and bassist Randy Meisner, first worked together as members of Linda Ronstadt's backup band. They decided to form their own band, and signed to Asylum Records in the early 1970s.
![]()
E ti sad pa ih pohvataj koji je koji...
Bora Spuzic petokraka!em3pac_iverson:Ko je po vama najbolji reper svih vremena?Ja mislim da je to rep-legenda 2Pac Shakur,a vi?
![]()
Chester girl:CAO Roby, dugo nismo pricale, poslednji put si ti i dalje bila nesto bolesna-ako se secas... Ja nisam dugo bila na netu, imala sam puno obaveza, ali sad je sve OK. Sad sam ti videla sliku (koju si stavila ovde) i CoooL je... Mislim svi iz LP su carevi, tu nema shta da se prica.![]()
POZ ZA TEBE I OSTALE ( POSEBNO LP FANOVE ) i jos nesto
LINKIN PARK 4EVER, CHAZY CHEZ RULZ