ima li hopera????

voleh ih kad beh mnogo manja, pre skoro 10 godina... sada su mi nekako suvise komercijalni, mada su uvek i bili... bukvalno sam skupljala sve jonove slicice... ovo sad sto radi je skroz bljek, a mozda je i on ostao isti a ja se promenila... bice da je to!!!

SisaDaPimp:
Ma oni su ok mada vise smore jer tema je svaka indenticna kao sto Deya rece.. Mislim album 24stvari na nejmu ili koliko vec ne secam se jbt, posle pola preslusanog albuma, ne moze vise da se slusa vadi se iz CD Playera, jer ono svaka pesma skoro ista tema sto zna da smori..
po meni su se zajebali ovim albumom.imaju brda boljih pesama koje nisu objavili pogotovo nigrutin ili ako se neko seca dok je bi ice nigga daz u bivsem bad copy-ju sa mickey boy-em(r.i.p.)

Anonymous:
SisaDaPimp:
Ma oni su ok mada vise smore jer tema je svaka indenticna kao sto Deya rece.. Mislim album 24stvari na nejmu ili koliko vec ne secam se jbt, posle pola preslusanog albuma, ne moze vise da se slusa vadi se iz CD Playera, jer ono svaka pesma skoro ista tema sto zna da smori..
po meni su se * ovim albumom.imaju brda boljih pesama koje nisu objavili pogotovo nigrutin ili ako se neko seca dok je bi ice nigga daz u bivsem bad copy-ju sa mickey boy-em(r.i.p.)

Brate jesu onda imali jacih pesama samo kvalitet sam snimaka nije zadovoljavajuc za CD ok mogli su da snime, ali vecina matrica tad je bila kradena sto ne bi bio plus bas.. Po meni je Ajsov solo album jaci nego Sve sami hedovi.. ono jebeno jace je odradjen jace pesme.. A onaj stari sastav 43zla, jbg.. nekad je nekad sad je sad.. na zalost.. NJima je jednostavno ponestalo ideja, a ne mogu da naprave pauzu, godinu dve, da skupe jace teme nego trpaju sve u fazonu jedne, jbg..

Peruzzi:
Moze li neko da mi ostavi TACNE akorde za The Man Who Sold The World - Nirvana, i po mogucstvu tekst,posto nailazim na dve verzije slicen,ali razlicite
(npr. "I searched from farther land"/"I searched for form and land")
koja je tacna,tj.koju od ove dve verzije peva nirvana?

Tačna je ova druga. U pitanju je obrada Bowie-jeve pesme. Tekst:
The Man Who Sold The World
Words and music by David Bowie.

We passed upon the stair, we spoke of was and when
Although I wasn't there, he said I was his friend
Which came as some surprise I spoke into his eyes
I thought you died alone, a long long time ago

Oh no, not me
I never lost control
You're face to face
With The Man Who Sold The World

I laughed and shook his hand, and made my way back home
I searched for form and land, for years and years I roamed
I gazed a gazely stare at all the millions here
We must have died along, a long long time ago

Who knows? not me
We never lost control
You're face to face
With the Man who Sold the World

ena28:
BobbyMarlee:
Ej,nesto sam se sludeo zbog silnih praznika,svaki dan bile su Svete Liturgije.....Da ne znas kada pocinje Jutarnja sluzba,u 7? ili u 8?Trebalo bi da je svuda isto...
P.S. Ne liturgija,nego jutrenje?

...hmm... i ti pevas u horu... :?....

Ccc....Stani,ako pevam u horu , moram da znam kada je jutrenje..... Mozda idem samo na sv.Liturgiju, preskacem jutrenje..... kao sto si mogla da primetis hor je u osnivanju, i pri Kult.Umetn.Drusht. je, tako da... nema mnogo veze sa hramom, da ne kazem sa crkvom(posto sa Crkvom ima veze, cim se peva Duhovna muzika, bar mi se cini?!) :(

P.S. Ne pevamo jos u crkvi...ok? Tek ucimo :shock:

Naravno da me to ne opravdava, ali eto......

P.S. inace ispalio sam se to jutro, nije bilo jutrenja...Crkva je cak bila zatvorena... Otvorena je tek u 8!

pa zato sto mu i jeste sestra. oni su iz detroita, on svira gitaru ili bas ona svira bubnjeve. bila je fama oko toga da li su oni brat i sestra ili se samo foliraju kao one ribe iz tatu-a. naravno da su brat i sestra, cak na zadnjem albumu imaju pesmu nesto kao yes it's true that we love each other. ako si slusala tu pesmu mogla si da cujes nju kako peva da voli dzeka kao svog brata.

Peace... Ja samse bas pitala da li postoji neko ko slusa CYPRESS HILL???? Ja ih obozavam, i ako se ikada odreknem muzike :?: :!: :evil: njih nkada necu, na kraju krajeva od njih sam pocela da slusam hop... Pa me interesuje slusa li ih iko danas ili je samo eminem u pitanju.....pfuj..
Loads of love & respect
Tina... :P

Hmmm pa Pepperse slusam nekih 7 godina.Mislim da su jedan od najoriginalnijih americkih bendova.Najboolji album im je Blood Sugar SEx Magic.Anthony je prelepppp.Toliko za sada da cujem tebe

Back