ima li hopera????

EEEEEEEEE pozdeav svima!
Chezy girl sory ali mi se izgleda samo mimoilazimo ali shta sad! Volim te i ljubim pa se vidimo!
Mike girl pa ti si postala bre faca ovde na forumu! ja gde god odem eto tebe!
Go girl! :wink:

SVIMA OSTALIMA ZELIM DA SLUSHAJU LP I METAL MUZIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roby girl for ever...

SisaDaPimp:
Daj dete pre mesec dana si pocela da slusas MTV HH i sad bi ti vec da tu neke pametne teme o HHu vodis.. daj plz.. Si ti cula za nekog od old schoolera, ili nesto UGa.. jesi k tako da sto otvaras teme o HHu kad ne znas isti.. I nikad nece da bude najjachi u HHu jer ce uvek da dodje neko bolji, tako da je glupo uospte o tome i pricati jer sad ce da dodju napaljeni klinci i pocnu da pisu Eminem.. ma smoriste vise..

Ti SisaDaPimp seres k'o foka... TOLIKO SI PAMETNA, DA CES SAMA SEBI VREMENOM MOZAK NABILDOVATI, TAKO DA CE BUMBARU TREBATI SVETLOSNA GODINA DA TI OBLETI OKO GLAVE

Pa ljudi,postoji nas mnogo koji volimo elektronsku muziku,samo treba dobro traziti!House je jako dobra muzika,samo je techno bolji po mom misljenju.Ako znate neku dobru adresu za skidanje house i techno muzike molim vas kazite miiiiii!!! :D

Roby-girl:
A ROBA NE SPOMINJETE-SRAM DA VAS BUDE BRE!!!!!!!!!

DROWER FROM LP RULES FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha Roby super sto si dosla na moju temu! Bas mi je drago! Kako je ova tema o mom najdrazem -Chesteru Benningtonu, Rob se ne spominje, ali ti slobodno pisi o njemu koliko hoces! Ipak je ova tema za sve nas-FANOVE LP! Inace, aj se dogovorimo pa kad bi neko mogao bas da otvori lepu pravu LP temu da svi mi pisemo, kao sto vidis vec dve, tri su zakljucane u poslednje vreme... Necu nista vise da komentarisem, valjda ce se uskoro otvoriti i sacuvati neka tema o Linkin Parku jer oni to zasluzuju. POZ za tebe i cucemo se 8)

Moze li neko da mi ostavi TACNE akorde za The Man Who Sold The World - Nirvana, i po mogucstvu tekst,posto nailazim na dve verzije slicen,ali razlicite
(npr. "I searched from farther land"/"I searched for form and land")
koja je tacna,tj.koju od ove dve verzije peva nirvana?

To sto ti nosis kapu na +20 to samo pokazuje koliko ti je bitno da se istaknes i da svima pokazes koju muziku slusas.Koja je svrha toga da pod svaku cenu stilom oblacenja pokazes koju muziku slusas? [/quote]
ma ta kapa koju nosim je teget ili crna i ne moze da se provali koju muziku slusam po njoj.mada i to sto kazes,boli me ***** za te likove okolo,vise ne obracam paznju.pusticu neki roots da svira ali imam jedan problem:ovaj diskmen mi ubi baterije,traju mi sat ipo u proseku :cry: posle se smorim pa pocinjem da se okrecem oko sebe...ako kapiras? :wink:

Back