a zasto je on nju nazvao svojom sestrom na dodeli mtv nagrada 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pisi sta mislis o grupi :wink:morrison_babe:Sta da pisem![]()
![]()
A JA?HOCU I JA!!!!!!!!!!Strale-sevenTH:CHAZY GIRL AND MIKE GIRL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

em3pac_iverson:Ima jos normalnih!Tu sam ja!Ja ga obozavam!Ovi sto ga pljuju su najobicniji seljaci!!!radamila:HVALA BOGU DA NA OVOM SVETU IMA NORMALNIH LJUDI I POTPUNO SE SLAZEM SA TIM DA AKO GA NE VOLITE NEMORATE PISATI LOSE O NJEMU JER IMA ONIH KOJI GA VOLE
SisaDaPimp:Daj dete pre mesec dana si pocela da slusas MTV HH i sad bi ti vec da tu neke pametne teme o HHu vodis.. daj plz.. Si ti cula za nekog od old schoolera, ili nesto UGa.. jesi k tako da sto otvaras teme o HHu kad ne znas isti.. I nikad nece da bude najjachi u HHu jer ce uvek da dodje neko bolji, tako da je glupo uospte o tome i pricati jer sad ce da dodju napaljeni klinci i pocnu da pisu Eminem.. ma smoriste vise..
Ha Roby super sto si dosla na moju temu! Bas mi je drago! Kako je ova tema o mom najdrazem -Chesteru Benningtonu, Rob se ne spominje, ali ti slobodno pisi o njemu koliko hoces! Ipak je ova tema za sve nas-FANOVE LP! Inace, aj se dogovorimo pa kad bi neko mogao bas da otvori lepu pravu LP temu da svi mi pisemo, kao sto vidis vec dve, tri su zakljucane u poslednje vreme... Necu nista vise da komentarisem, valjda ce se uskoro otvoriti i sacuvati neka tema o Linkin Parku jer oni to zasluzuju. POZ za tebe i cucemo se 8)Roby-girl:A ROBA NE SPOMINJETE-SRAM DA VAS BUDE BRE!!!!!!!!!
DROWER FROM LP RULES FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vaj diskmen mi ubi baterije,traju mi sat ipo u proseku
posle se smorim pa pocinjem da se okrecem oko sebe...ako kapiras? :wink: