Jad i beda je ova nasa zemlja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

CoolGirl- "Kako smuvati slatkog metalca"Roby-girl:gle ova dvojica shto su dosadna-ja gde god odem oni samo neshto filozofiraju...
Slushaj ti Siso-kako se vec zoves -jer sam ja ovde navela da ti pishes kol'ko si vishe od mene muzicki obaveshten i da se tu palish? Ja mislim da nisam ni jedno ni drugo,al ako ocesh nemam ja nishta protiv!
evo mog celokupnog znanja o METAL muzici:
Metal se razvio iz Hard-rocka (to su grupe kao shto su "Deep Purple","Led Zeppelin", "Black Sabath"...)
Uglavnom nastao je u Engleskoj. Negde oko 80-ih podelio se na:
Trash metal-tu se radi o socijalnim temama kao shto jer droga,ratovi nemashtina...
Sweet metal-tu se radi o ljubavnim temama.
Power metal,Black metal,gotic metal,doom metal...
Prvi metal bend (bar kako sam ja obaveshtena) je "Iron Maiden"-kome je pevac bio profesor Istorij na Oxfordu,bubnjar je bio fudbaler...
Inache Metalci su majstori za balade! Na primer Balade "metalica" kao shto su "One","Nothingelse matters"."Uniforgiven" su "klasika" u svetu muzike!!
U Hevi-metal zvuku je karakteristika da bude brz,"tezak",agresivan i da je pun emocija.
Eto,to je to...nadam se da su interesi zadovoljeni.
I ja nemam devojku :wink:Reci cu ti samo POWERMETAL :wink:guitarrr_babe:Reci su blago grozne, ali je melodija skrooooz super. Kao i u svakoj drugoj pesmi Alogie. Ljudi sviraju, a tekst... "Mermerna je istina, apsurdna su proleca..." Ljudi moji, ako to ima smisla...
Evo sta je text:
silvereye:Ja sam imala... jedno 7-8 nirvaninih koncerata... na hard disku u mp3 formatu.... I onda mi je komp odlepio skroz i sve je otislo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A taj drug sto mi je dao cd- sa svim koncertima je sada u vojsci, kad dodje na vikend or something trazi cu mu opet. Cini mi se da je on to skidao sa neta u obliku mz3 (ili nesto slicno). Ne znam tacno sa kog sajta. Mogu da ga pitam.... ali odgovor nece bas brzo sticji...
Ja sam pre mislila da je from... kao jedan koncert ... ali posle sam saznala da nije..... Eheh ja IMAM dzemper isti kao sa tog omota.... da da onaj crno crveni na prugeobozzaavvvaaam ga :shock:
Imam NIRVANA- LIVE IN ROMA ali mislim da nema nista odatle.
b.t.w. Bicje nirvana tribute negde oko 5. aprila...
Ne znam da li u domu omladine ili kst-u, ali znam da vecj vezbajuI sviracje moju DRAIN YOU 8)
)Videla sam :x Uzas,uzas,uzasHell666:ZBOG VISOKIH POREZA NA KONCERTE U OVOJ NASOJ * DRZAVI DOVEDENO JE U PITANJE HOCE LI BITI ODRZAN KONCERT Metallica NA LETO!!!
PA ZAPALICU IM SKUPSTINU * IM MATERINA AKO NEDODJU ZBOG TOGA!!!
Pozdrav!![]()

reakao je za 2paca da je mrtav...Psiho:Anonymous:eminem je spasao rep. i hvala bogu da je tupac mrtav(sve su mu pesme zalopojke i * su sve jedno isto).
nije eminem kriv sto je popularan, ali ima toliko dobrih umetnika koji nisu popularniji od eminema a trebalo bi, no doci ce sve to na svoje mesto.
Vec smo raspravili ovo bezbroj puta: EMINEM NIJE UBIJEN!!! NEMAM POJMA KOJI IDIOT JE TO SMISLIO, ALI JOS VECA GLUPOST KOLIKO JE LJUDI U TO POVEROVALO!!! Gledajte vesti, jesu li rekli nesto o tome?!??! Ko da to ne bi bila jedna od glavnih vesti...![]()
![]()
![]()
ja sam se vec spremila da dodjem na koncert.mada sam zaista u strahu da ne dodju...KAD BI DOSHLI BIO BI TO SIGURNO NAJJACHI KONCERT!Jedva chekam...verujem da ce se pojaviti,ipak...A kao shto moja drugarica Chazy girl mashta...Courtney:Videla sam :x Uzas,uzas,uzasHell666:ZBOG VISOKIH POREZA NA KONCERTE U OVOJ NASOJ * DRZAVI DOVEDENO JE U PITANJE HOCE LI BITI ODRZAN KONCERT Metallica NA LETO!!!
PA ZAPALICU IM SKUPSTINU * IM MATERINA AKO NEDODJU ZBOG TOGA!!!
Pozdrav!![]()
![]()
o jedno sivim pametim metalcima, pogotovo onome koji/ja je osnovao/la ovu temu :screaminyellin:Pokrijte se usima i cutite.Maideni prvi metal bend!Joj,bruke i sramote!Pitaj Lemmyja,Ozzyja i Angusa sta misle o tome.
Motorbreath,
it's how i live my life
i can't think of any other way
Budi Bog s nama! Pa nisam spala na to da chitam neke glupe fensi chasopise za ofarbane fu***e a i kakvo je to jadno ime za chasopis "cool girl",c,c,c...Courtney:CoolGirl- "Kako smuvati slatkog metalca"Roby-girl:gle ova dvojica shto su dosadna-ja gde god odem oni samo neshto filozofiraju...
Slushaj ti Siso-kako se vec zoves -jer sam ja ovde navela da ti pishes kol'ko si vishe od mene muzicki obaveshten i da se tu palish? Ja mislim da nisam ni jedno ni drugo,al ako ocesh nemam ja nishta protiv!
evo mog celokupnog znanja o METAL muzici:
Metal se razvio iz Hard-rocka (to su grupe kao shto su "Deep Purple","Led Zeppelin", "Black Sabath"...)
Uglavnom nastao je u Engleskoj. Negde oko 80-ih podelio se na:
Trash metal-tu se radi o socijalnim temama kao shto jer droga,ratovi nemashtina...
Sweet metal-tu se radi o ljubavnim temama.
Power metal,Black metal,gotic metal,doom metal...
Prvi metal bend (bar kako sam ja obaveshtena) je "Iron Maiden"-kome je pevac bio profesor Istorij na Oxfordu,bubnjar je bio fudbaler...
Inache Metalci su majstori za balade! Na primer Balade "metalica" kao shto su "One","Nothingelse matters"."Uniforgiven" su "klasika" u svetu muzike!!
U Hevi-metal zvuku je karakteristika da bude brz,"tezak",agresivan i da je pun emocija.
Eto,to je to...nadam se da su interesi zadovoljeni.![]()
![]()
I ja nemam devojku :wink:
jel sam ja navela da sam tako obaveshtena? jesam,znam... a ko zna mozda si ti ta osoba koja je pogreshila ne ja...screaminyellin:Pokrijte se usima i cutite.Maideni prvi metal bend!Joj,bruke i sramote!Pitaj Lemmyja,Ozzyja i Angusa sta misle o tome.
Motorbreath,
it's how i live my life
i can't think of any other way
Anonymous:OK, Bobby,ali mislim da Raste vise vole da ih kapiraju kao pokret, a ne kao religiju, jer koliko znam oni smatraju da iza svake religije opet stoje baldheads-i i Babylon. Zato i nemaju svoje institucije jer ne zele da ih bilo ko kontrolise i da budu u bilo cijoj organizaciji. Ali svejedno ne kapiram da ti koji slusas regggae kazes da je to najgora religija na svetu, pa stvarno sve njihove ideje su pozitivne sto i sam znas, a marihuanu cak i ne koriste sve Raste. Bas sam citala na netu neki istrazivacki rad na jedno 5-10 strana koji je pisao neki covek koji je licno zeleo da se uveri sta Raste vide u marihuani i kakav je to simbol za njih, tako da je putovao po celom svetu i upoznavao Raste i iz njihove price i neposrednog iskustva je izvlacio teme za svoj rad. Vrlo je zanimljivo, ako te zanima pokusacu da pronadjem opet taj link...
.....Uostalom vec sam jednom rekao da necu ovde o tome,ovde se ipak prica o muzici...a mene samo nervira sto reggae povezujete sa Rastafarijem.... Pa nije Bobby jedini koji je pravio reggae!!! A uostalom covek je i sam bio zbunjen(Marley).....nekad je pusio i losu Travu......ali vas ne kapiram (koji "duvate") vi uvek pusite losu travu.U Srbiji ne postoji Dobra(ako je neka dobra)...tako da ne bi trebali da budete toliko zbunjeni :wink:
)) jel znas bre sta je covek radio???EJ!
Savetnica:Ima li ovde nekog ko slusna techno, trance ili uopste elektronsku muziku, ide na zurke i koristi stimulativna sredstva? Ima li nekog ko je to radio i prosao kroz sve to? Ja sam sa tim zivotom prestala pre malo vise od godinu dana, ali se cesto prisecam tog perioda i ne mogu tako lako da zaboravim. Napominjem: ne zato sto mi to nedostaje nego zato sto sam svesna OGROMNE greske i znam da to nikad necu moci izbrisati. A ne zelim da me to prati ceo zivot....