ima li hopera????

Bleak WinterFullMoon:
Zna se da je Nikola jedan od najboljih textopisaca na ovim prostorima.Samo druze moj,malo ti ovde ljudi zna za Block-out,a jos manje nas slusa.Deca velicaju kvazi umetnike kao sto su Briney Spears ili J Lo...
Elem,sto se tice B-O prvi put sam se sreo sa njima tj sa Mitom (pevachem) kad je bio kod mene na gajbi.Bio sam klinja (5. razred),a on mi je doneo sliku na poklon (koja stoji i dalje okachena u mojoj sobi,i koju je on naslikao,naravno) i poster benda.Ja tad pojma nisam imao ko su oni (priznajem).Kasnije sam poceo da ih ozbiljnije slusam i shvatio kakve muzicke/umetnicke vrednosti poseduju.Ali nazalost machka je pocepala poster :lol:
Moje pesme favoriti: Zvezdane staze,Manastir,SDSS,Beltaine...

mislim da negde ranije moze da se nadje slican topic o njima... iskreno ti zavidim na prijateljstvu sa mitom ;) & ako ima koju sliku vishka znash kome mozesh da se obratish ;) ;) ;)

volim ih MNOGO, ali sam u zadnje vreme toliko sama po sebi mracna da mi je pretesko da ih slusham...

OZBILJNO pokusaj da izvuces neku slicicu za mene, bicu ti najbolja drugarica...

Anonymous:
Moram da se ubacim.Pazi,verujem ti koliko ti znaci ta muzika ali znaci i meni.Mnogo.Verovatno znas ali da te podsetim da to nije samo muzika nego deo cele te kulture.I naravno da nisu rastafarijanci kod nas svi koji noise dredove.70%ih nosi a ni ne znaju sta znaci.A i trava se pusi kao sto si sama rekla da bi se sjedinili ili priblizili bogu.I vecini kad kazes kazes slusam reggea svi odmah kazu da si narkoman.A na narodnjacima su ustvari narkomani,alli pravi narkomani koji konzumiraju kokain i verovatno i dop.Ja postujem svaku tradiciju ili pravilo u pogledu rasta kulture,pa cak i to sto si napisala za pork i ostalu vrstu hrane i mnogo me nervira kad neko kaze sta se lozis,koji bre rastafarijanac.A u poslednje vreme me i sramota da prodjem gradom sa dredovima jer pogledam okolo i vidim da su skoro svi pozeri a molo njih(uglavnom stariji)ih nose zato sto znaju zbog cega se i nose.Toliko za sad od mene ali cu se ukljuciti u dalju raspravu ako je bude bila.Pozdrav
znaci rasmisljas identicno kao i ja.ljudi me gledaju ko debila kad na +20C nosim kapu,samo zato da ne bi bio kao i ovi debili pozeri na trgu i ostalim mestima.****** sad na rodiganu gledam tamo u prvom redu par likova stave maramu sa ganjom na glavu,obuku sarenu majcu i sad je rasta,meni je to smesno.njima je to prolazna faza kao i sto je pocetkom 90-tih bio dens ili koja je ono muzika kad su svi lozili na to.procice to a tada ce se videti ko je ustvari bio pozer a ko je to zato sto stvarno tako misli.ako kapirate na sta mislim....
irie
natty dreadlock

ALOGIA - Bajka

U jednoj zemlji dalekoj,behu to carobna vremena
vladase jedna kraljica,beskraj joj bese granica.
Imase srce posebno,mada to nije ni slutila
u njemu bese skrivena vecnog prokletstva magija

Oci je zle posmatrase,strasna se zavera kovala...
Crni gospodar naumi kraljici srce slomiti.
Tako i bese,secam se,taj crni mag je osvoji,
kraljici srce prepuce,kraljevstvo tamom prekri se...

Nestade sunca,mrak pade na raj.
Vecna tuga i tama oznacise kraj.
Iz slomljenog srca jos odzvanja glas,
ja ga cujem ponekad u svakom od nas

:wink:

bojana miletic:
Jao, cuti, molim te znam da sam se zeznula, da ne upotrebim nesto ostrije!!!
No, sta cu jednom debil, uvek debil, e da srecna ti nova i tako sve to lepo...da....eto..idi za nas d..

e bas si blesava c c c c ....... hihihiih.
e srecna i tebi mada sam ja tebi cestitao ali onako u grupi i tako .......
ma sta brbljas bre, sta da idem za nas? :shock: :lol:

Tamara87:
SisaDaPimp:
Ahahahaha jao sekice.. Znas ti od kad je meni ovakav podpis na drugom forumu?? Jos ti nisi ni chula za tog istog fiftya.. A to sto se njegovo * zove PIMP meni seva paja, jer nemas pojma sta je PIMP izgleda, kao sto je i nick cista *..
A ja nisam cuo za underground?? khm.. ovaj.. koga si ti keve ti cula od UG?? Ha..
Prelistaj ti malo bolje to sto slusas.. Probaj sa C Reyz Wallz, Virtuoso, Cage, 7L, Esoteric, Inspectah Deck, Prefuse 73, Gravediggaz, Necro, Aesop Rock.. i tako dalje i tako dalje, a mene ne uci sta je underground..

Prvo, pise se "potpis". Drugo, nisam ja glupa pa da ne znam sta je PIMP. Trece, nisam rekla da ti ne znas sta je underground, nego da JA SLUSAM I UNDERGROUND HH... Cetvrto, sve sam ja to preslusala, cak i vise od toga sto si naveo (petoduplo vise). I konacno, peto, uopste nisam tebe ni pokusavala da naucim sta je underground, posto verovatno to i sam znas, a sto si se zakacio da se petljas sa mnom, ne znam. Dosla sam na ovaj forum da razmenjujemo misljenja, da upoznam razne likove, a ne da se vredjamo. Mislim, sto ti mene nesto ne bi naucio, iliti mozda, sto ja i tebe nesto ne bih naucila. Zar nije lepse kad bi se svi lepo druzili, umesto ti nekog dissovanja. Sta je bilo kad su se 2pac i Biggie non-stop dissovali? Oboje su nastradali... Ja ne kazem da cemo ti i ja nastradati, ali sto da se vredjamo? Koja je poenta toga? Mislis da cu se ja uvrediti? Ha! Mene ne mozes uvrediti stagod da mi kazes. Takva sam osoba, imam ja osecanja, ali ne obracam paznju na tamo neke uvredice. Cak me ni ne poznajes da bi sudio o tome kakva sam ja osoba. Cak i mislim da muzicki ukus ne odredjuje kakav je neko, zar ne? Ja stvarno ne zelim da se svadjam!!! Sto ti ne bi meni preporucio nesto da preslusam, pa da diskusujemo o tome, ili o bilo cemu? Molim te, razlisli o ovome! Mozemo biti super prijatelji, samo kad bi se potrudio. Ne samo mi, vec i ostali.
PEACE 'ROUND DA WORLD!!!
Ja ne bih da se mesam u vasu svadju,ali mozeli neko da mi kaze sta znaci PIMP :roll:

BobbyMarlee:
JaH_G|rL:
Muzicka predrasuda...nista drugo :(

Нетачно! Растафаризам као религија то дозвољава, чак и потенцира њено конзумирање... због њеног "лековитог" дејства!!!

Ти као Јахгирл,требала би то да знаш

П.С. Што ли Марлеја није излечила :wink:

Мрзим дрогу!!! 8)
hmmm yes I know...ali ne mora da znachi da je svako ko slusha reggae konzumira :wink:

pa zar ne pise na cd-u ? .......
ja mislim da je pisalo ........
uglavnom, na nekim boljim sajtovima nirvane mozes naci to ....... idi na neki od njih, nadji taj album i pisace sa kojih je svirki ....... imao sam cak i fajl u kojem je pisalo u kojim je sve mestima nirvana svirala i to koje pesme :lol:

Back